- Poruka
- 202.036
Naravno, u centru je CG populacije u Beogradu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u je, evo pertle mi se nakostresile

potpuno si mi neinspirativna, veruj mi...

verujem. vecu inspiraciju ti pruzaju bule, siptarke i tako

Pa laba nije teško ubiti kad sam uvek pola posla uradi.

Pa laba nije teško ubiti kad sam uvek pola posla uradi.

da vidiš neku bulu i ti bi odlepila za njom...
još ako ih poredim sa tobom, odluka je neopoziva na strani bula...

sto se poredjenja tice, ne znam kako mozes da me poredis sa nekim kad ne znas kako izgledam

Hrvati su svojevremeno širili tvoju sliku.

znas kako, ja sam hetero, tesko da mogu da odlepim za osobom istog pola. ono, mojne pravis neke paralele sa tvojim afinitetima.
sto se poredjenja tice, ne znam kako mozes da me poredis sa nekim kad ne znas kako izgledam

ne. hrvati su svojevremeno sirili sliku neke devojke za koju su mislili da sam ja. to jer smo ih tako ubedili. bezze popili ban

Volim Nišavu, nešto mi prirasla za srce. Jedva čekam lepo vreme, da sednem u baštu. Lepo je i unutra, ali volim da se sunčam ispred.
Kiflice ne bih ali hvala, kao da si ga napisala. Moja keva pravi kiflice koje svi u okruženju traže, ne bih da menjam.
)

kada bi poznavala moj ukus, znala bi da tip žene poput tebe nikada ne bih voleo ni kao pomoć u kući...

ne. hrvati su svojevremeno sirili sliku neke devojke za koju su mislili da sam ja. to jer smo ih tako ubedili. bezze popili ban
Nisam ja video tu sliku, samo sam čuo. Inače, imam ja svoje izvore.

Могу мислити, а ко је са наше стране учествовао у давању епитета? Мислим на ове дежурне србофобе.

Могу мислити, а ко је са наше стране учествовао у давању епитета? Мислим на ове дежурне србофобе.

Жена треба да има велике сисе и да добро изгледа. Жене са малим сисама не ваљају. Сиса мора да буде голема, да те лупи истом да се онесвестиш.

pa sta me boli djóka kakav je tvoj ukus? i gde ti pada na pamet da bih ti se ja nudila? jes ti bre normalan?
samo kazem da mi je dno dna i najveca jadnoca kad je neko ljubitelj ICEG siptarskog. u ovom slucaju, jadnoca si ti

Ja isto mislim za tebe, tako da je naklonost obostrana...