SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma mars bre tamo. ja sam zena sa malim sisama. :rida:

Онда мораш да развијаш друге квалитете, да будеш занимљива, добро куваш, да имаш стила и свашта нешто.

Једанпут сам ишо за Бањалуку бусом и у некој кафани де стају ти бусеви сам седео са једном девојком и причали смо, има много добру сису и дупе, још се обукла нешто утегнуто.

Све време је разговарала са мном, још се нудила да она блати кафе, пошто сам први пут тамо, али то јој нисам дозволијо. Ни дан данас не могу да прежалим што јој нисам тражијо број и да се видимо тамо.

Треба свакој девојци тражити број и пробати да се уговори састанак, чим она оће да прича са тобом значи да имаш шансе и да треба покушати. У сваком случају се ништа не губи, и да те одбије макар си покушао.

кад човек погледа са стране овде... па прилично је генијално то како се крај толико што шатро културних што сасвим отворених вређања, нисте до сад побили до истребљена... ван биг дисфункшионал фемили... у то име...

jeс Јеврејка ал има много готиван укус и скроз је секси док млати ове бубњеве... z:mrgreen:

лака ви ноћ...

Јес па да ти једна нехотице испадне.

Чак би и колега Лаб приметио да ту нешто није сасвим како треба.
ne bi. kolega lab gotivi one sto su zamotane d'izvines u sator.
Ne akaj čarape bzvz, ja ću ti dam sesi kol'ko 'oćeš...ne oskudevam tu z:mrgreen:
moz pola kile? :lol:

- - - - - - - - - -

zar i ti? :rotf:

Људи опустите се не ваља да се свађате, живот је леп. Само опуштено, биће боље, реформе су се захуктале, а из Темишвара имају летови до Немачке и Италије за 20 евра у оба правца, еј. Ако то није довољан разлог да се буде срећан, не знам шта је.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back