lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
Јес па да ти једна нехотице испадне.
Чак би и колега Лаб приметио да ту нешто није сасвим како треба.
Ma, kada ti kao matori derpe primetis, kako necu ja da primetim zenu formata cobanice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јес па да ти једна нехотице испадне.
Чак би и колега Лаб приметио да ту нешто није сасвим како треба.
Srbo ubi me u pojam...
Бзвзе, фалите се малим сисама, замислите да сад носфи и ками утрче и крену да се фале малим пишама? Па на шта то личи?
Ma, kada ti kao matori derpe primetis, kako necu ja da primetim zenu formata cobanice...

Бзвзе, фалите се малим сисама, замислите да сад носфи и ками утрче и крену да се фале малим пишама? Па на шта то личи?

Логично јеOdakle ti znas da ja imam malu pisu?
marko ovaj te muva
šta je bre ovo večeras, nadavala sam se tol'ko uokolo , a kad krenem ka tebi izbacuje mi : Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku markojunk.

Логично је
.
Опуштено, ти си на функцији, теби не требају сисе, моћ и положај је довољан афродизијак.
Као што на пример мушкарцима који имају моћ не треба велики грешни блудиша, он га само стави а женско чељаде свршава, док сиротиња мора да бургија сатима да би постигла исти ефекат.

šta je bre ovo večeras, nadavala sam se tol'ko uokolo , a kad krenem ka tebi izbacuje mi : Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku markojunk.

pa jel te nije blam da nekog nazivas derpeom

Blam me je da tebe, posto si zensko, nazovem pravim imenom. Samo to i nista drugo...do odredjene granice...

Логично је
Треба му љубави и пажње. Очински савет и загрљај. Изгледа да је победоносцев нешто подбацио.

mozes da me nazoves kako hoces. mene misljenje jednog siptaroljuBca ne zanima

Ni mene ne zanima misljenje takve zene....

marko ovaj te muva

Možda po nekom nevalidnom paganskom kalendaru. Postoje, tri može se reći "oficinalne" Nove Godine:
Julijanski kalendar - 14.01.
Gregorijanski kalendar- 01.01.
Crkvena Nova Godina i početak novog bogoslužbenog ciklusa- 14.09. )izmedju Velike i Male Gospojine)
Svi datumi su navedeni po Gregorijanskom kalendaru...
A i pojam "Mali Božić" je vrlo problematičan jer vuče na Bosnu i ostatak patarenskog dualizma...Kod nas se današnji praznik ispravno zove- Vasilica...
ma, mrsh bre..ti ćeš MENI to da kažeš...Goni se na neki engleski forum koji odgovara tvom gospodstvu...
Samo, ne znam jel ćeš moći tamo sa tim Mitrom i prazilukom koga si iz Srbije poneo i još ga se nisi oslobodio...
- - - - - - - - - -
Kobasičaru, pali...