JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Odakle ti znas da ja imam malu pisu?
projekcija moj kamičak, projekcija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti znas da ja imam malu pisu?
Роспија... косу ћу јој почупати...Ni mene ne zanima misljenje takve zene....![]()

Роспија... косу ћу јој почупати...![]()
.gif)
Роспија... косу ћу јој почупати...![]()
Влајкец, ала би се за’ебо. Не знаш шта Мицика има на глави...![]()

Само дописујем Лабу оно што је логичан наставак онога како звучи тај његов пост.![]()
Умало да настрада због неискуства.![]()

slazem se... pravoslavci ne slave "mali bozic", tako je mene ucio moj duhovni otac...
не знам чему је тебе учио духовни отац, али народ на Косову слави Мали Божић:
Na Mali Božić ulica otvorenog srca u Severnoj Mitrovici: tri dukata u česnici velikoj 1,60 x 1,20 metara
сигурно и Косовска Митровица ''вуче на Босну'' као ''остатак патаренског дуализма'' (кога иначе у средњовековној Босни није ни било)
Мали Божић се зове зато што се божићни циклус народних обичаја и обреда завршава тог дана, кад се понављају неки ритуали везани за положајника, чесницу и бадњак. на тај дан се износи слама, којом се кити воће. по много чему, тај дан је Божић у малом.

oce to kad se druzis sa turkinjama...![]()
Срба се искључиво дружи са Туркињама које ходају на све четири и имаду брадицу.

cuti kad ne znas, nisi mu video drugaricice sa fejsbruka...![]()
Да нису опасане појасом љубави?

не знам чему је тебе учио духовни отац, али народ на Косову слави Мали Божић:
Na Mali Božić ulica otvorenog srca u Severnoj Mitrovici: tri dukata u česnici velikoj 1,60 x 1,20 metara
сигурно и Косовска Митровица ''вуче на Босну'' као ''остатак патаренског дуализма'' (кога иначе у средњовековној Босни није ни било)
Мали Божић се зове зато што се божићни циклус народних обичаја и обреда завршава тог дана, кад се понављају неки ритуали везани за положајника, чесницу и бадњак. на тај дан се износи слама, којом се кити воће. по много чему, тај дан је Божић у малом.

Венеција је лепа, и сад још лепша зато што није сезона па је мање туриста, али је скупа.
Фиренца је пуна младих америчких студенткиња уметности. Било би добро да одеш у Фиренцу. Годинама бих чекао и надао се да се нећеш вратити, да те више никад нећу срести на овом форуму изгубљених душа. Сваке године бих узео слободно, отишао у Фиренцу, навратио у један кафић на обалама Арна. Сваке лепе вечери сео бих тамо и поручио чашу фернета. Замислио бих да те видим на другој страни баште, преко столова, са женом бостонског акцента и можда пар плаве деце. Не би ми рекао ништа, ни ја теби. Али би смо обоје знали да си успео, да си срећан. Не желим да се вратиш на Душановац. Одувек сам знао да ту нема ничег за тебе, ничег осим Вучића, бола и трагедије.
Мада, и Болоња је фрло атрактивна.

Slama se iznosi na Svetog Stefana, SaWo...
A priča o dva Božića (velikom i malom) implicira na dva Boga (malom i velikom, od kojih je verovatno jedan dobar, a drugi zao), a to je bogumilsko učenje...![]()
Само дописујем Лабу оно што је логичан наставак онога како звучи тај његов пост.![]()
У Босни није било богумила.