SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja sam mislio da bi ti kao muskarac drugacije reagovao na takvu devojku, crna andjela je igracica, a plava zoranica je blogerka zorannah

Ух не, ја у принципу не говорим са људима са видљивом тетоважом. Волим деликатне и културне жене, не овакве застрашујуће суклате из неког балканског понора

pa ja sam mislio da bi ti kao muskarac drugacije reagovao na takvu devojku, crna andjela je igracica, a plava zoranica je blogerka zorannah

Буразеру, слабе су ти те ***** са слика, ја их тако неби лопатом. Тачно се види да си мужеложник и да имаш другачији укус у вези жена.

Поздрав за све Србске Напредњаке од Хоргоша до Аделејда.

Год блес ју, Правосавна браћо.

god bles srbendo...jesi li uspeo da konvertujes neku siptarku ili turkinju za vreme ovih blagdana?

- - - - - - - - - -

ma kako bre? pa svako ko je izasao jednom u neki klub zna i lozi se na andjelicu

to te lazu tvoji hetero prijatelji...ili su latentni... :tajna:

Цео живот муку мучим са упалом грла. Није било лета, а да нисам добио гнојну ангину. И сад ево оборила ме ова грипчина, упалило ми се грло и докторка ми препише панклав, тек почела гнојна ангина.

А мој тата ухвати и зове колегу да му каже зашто не може сутра на посао:

Е, ево лежим кући, нећу моћи сутра на посао. Био сам код лекара добио сам ГНОЈАВУ ангину.

О бре!? Па консултуј се самном кад хоћеш да слажеш. У два дана сам једно 15 пута употребио реч ГНОЈНА ангина.
Цео живот муку мучим с њом. Од 5 до 15 године је имао 12 пута.

Ма нема... отац - колац.

А што је најгоре, стварно има гнојну ангину, а неће код лекара.

И дође човек, узме ми једну таблету из теглице и каже: ма ја ћу да попијем две, три док ме ово не пусти. (?)

:sad2:

Ок... сад иди и пукни 800 динара за кутију панклава кад нећеш да одеш код лекара по рецепт. И схвати једном за 4 деценије колико обитаваш на планети да су антибиотици терапија. Да то није бруфен или кафетин.

god bles srbendo...jesi li uspeo da konvertujes neku siptarku ili turkinju za vreme ovih blagdana?

- - - - - - - - - -

to te lazu tvoji hetero prijatelji...ili su latentni... :tajna:

Не трудим се око тога превише, али једна Туркиња из Франкфурта је спремна за мене много веће ствари да учини од промене вере, посебно зато што јој религија не значи нешто нарочито у животу, а и иначе има Православне корене, додуше пре више векова.

Цео живот муку мучим са упалом грла. Није било лета, а да нисам добио гнојну ангину. И сад ево оборила ме ова грипчина, упалило ми се грло и докторка ми препише панклав, тек почела гнојна ангина.

А мој тата ухвати и зове колегу да му каже зашто не може сутра на посао:

Е, ево лежим кући, нећу моћи сутра на посао. Био сам код лекара добио сам ГНОЈАВУ ангину.

О бре!? Па консултуј се самном кад хоћеш да слажеш. У два дана сам једно 15 пута употребио реч ГНОЈНА ангина.
Цео живот муку мучим с њом. Од 5 до 15 године је имао 12 пута.

Ма нема... отац - колац.

А што је најгоре, стварно има гнојну ангину, а неће код лекара.

И дође човек, узме ми једну таблету из теглице и каже: ма ја ћу да попијем две, три док ме ово не пусти. (?)

:sad2:

Ок... сад иди и пукни 800 динара за кутију панклава кад нећеш да одеш код лекара по рецепт. И схвати једном за 4 деценије колико обитаваш на планети да су антибиотици терапија. Да то није бруфен или кафетин.

:lol:

Влајко, ако ће те утешити, ја сам од 5-9. године имала ангине на два месеца.
Напримала сам се ињекција као нико.
А онда су ми извадили крајнике и од тад евентуално имам прехладу, оно, кад вируси харају па малко имунитет падне и лако се закачи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back