naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ou yea drugarcicu, pored ovakvog ukusa za zene nije ni cudo sto si pozadinac...
one su stajlis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ou yea drugarcicu, pored ovakvog ukusa za zene nije ni cudo sto si pozadinac...
one su stajlis
Иста Ана Николић.Nijedna nije ana, to su nase andjela i zorana
Поздрав за све Србске Напредњаке од Хоргоша до Аделејда.
Год блес ју, Правосавна браћо.
zamišljaš me u uniformi?
sramota, oženjen čovek...

Жена са тетоважом на лици није баш стајлиш, можда пре скери
pa ja sam mislio da bi ti kao muskarac drugacije reagovao na takvu devojku, crna andjela je igracica, a plava zoranica je blogerka zorannah
pa ja sam mislio da bi ti kao muskarac drugacije reagovao na takvu devojku, crna andjela je igracica, a plava zoranica je blogerka zorannah
Буразеру, слабе су ти те ***** са слика, ја их тако неби лопатом. Тачно се види да си мужеложник и да имаш другачији укус у вези жена.
Поздрав за све Србске Напредњаке од Хоргоша до Аделејда.
Год блес ју, Правосавна браћо.
ma kako bre? pa svako ko je izasao jednom u neki klub zna i lozi se na andjelicu

ma kakvi, to su bas ono kao pravi muskaarci, a koji muskarac ne voli ovako zgodnu devojku npr?god bles srbendo...jesi li uspeo da konvertujes neku siptarku ili turkinju za vreme ovih blagdana?
- - - - - - - - - -
to te lazu tvoji hetero prijatelji...ili su latentni...
ma kakvi, to su bas ono kao pravi muskaarci, a koji muskarac ne voli ovako zgodnu devojku npr?
pa vole...oni latentni..
neeeeee drugarice, jao, eto pitaj reefera

Jaoj, veceras smo bas romanticni, gledamo slike sponzorusa i profesionalnih davacica oglasa na internetu.
Da covek ne poveruje u sta se ova kafana pretvorila.

god bles srbendo...jesi li uspeo da konvertujes neku siptarku ili turkinju za vreme ovih blagdana?
- - - - - - - - - -
to te lazu tvoji hetero prijatelji...ili su latentni...
ne nego cemo teebe da gledamo, a?
Цео живот муку мучим са упалом грла. Није било лета, а да нисам добио гнојну ангину. И сад ево оборила ме ова грипчина, упалило ми се грло и докторка ми препише панклав, тек почела гнојна ангина.
А мој тата ухвати и зове колегу да му каже зашто не може сутра на посао:
Е, ево лежим кући, нећу моћи сутра на посао. Био сам код лекара добио сам ГНОЈАВУ ангину.
О бре!? Па консултуј се самном кад хоћеш да слажеш. У два дана сам једно 15 пута употребио реч ГНОЈНА ангина.
Цео живот муку мучим с њом. Од 5 до 15 године је имао 12 пута.
Ма нема... отац - колац.
А што је најгоре, стварно има гнојну ангину, а неће код лекара.
И дође човек, узме ми једну таблету из теглице и каже: ма ја ћу да попијем две, три док ме ово не пусти. (?)
Ок... сад иди и пукни 800 динара за кутију панклава кад нећеш да одеш код лекара по рецепт. И схвати једном за 4 деценије колико обитаваш на планети да су антибиотици терапија. Да то није бруфен или кафетин.