SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Цео живот муку мучим са упалом грла. Није било лета, а да нисам добио гнојну ангину. И сад ево оборила ме ова грипчина, упалило ми се грло и докторка ми препише панклав, тек почела гнојна ангина.

А мој тата ухвати и зове колегу да му каже зашто не може сутра на посао:

Е, ево лежим кући, нећу моћи сутра на посао. Био сам код лекара добио сам ГНОЈАВУ ангину.

О бре!? Па консултуј се самном кад хоћеш да слажеш. У два дана сам једно 15 пута употребио реч ГНОЈНА ангина.
Цео живот муку мучим с њом. Од 5 до 15 године је имао 12 пута.

Ма нема... отац - колац.

А што је најгоре, стварно има гнојну ангину, а неће код лекара.

И дође човек, узме ми једну таблету из теглице и каже: ма ја ћу да попијем две, три док ме ово не пусти. (?)

:sad2:

Ок... сад иди и пукни 800 динара за кутију панклава кад нећеш да одеш код лекара по рецепт. И схвати једном за 4 деценије колико обитаваш на планети да су антибиотици терапија. Да то није бруфен или кафетин.

Zaista se ponegde kaze (jos uvek) "gnojava". Zasto, pojma nemam.

Uzimajn i nesto prirodno, npr. med i cimet.

:lol:

Влајко, ако ће те утешити, ја сам од 5-9. године имала ангине на два месеца.
Напримала сам се ињекција као нико.
А онда су ми извадили крајнике и од тад евентуално имам прехладу, оно, кад вируси харају па малко имунитет падне и лако се закачи.
Нисам ја тужан, штавише, баш сам се обрадовао што сам сам срео са панклавом после толико година. :lol: Кад ми је рекла Панклав, ко да ми је преписала кантицу еуро-крема. :hahaha:

Него... мој тата... :( како бре за 10 година није научио, ако већ за два дана није могао да се наслуша како се болес' зове. :sad2:

Ако ми кажеш да су и твоји родитељи говорили гнојава ангина када су покушали да избоксују слободан дан, можеш ме утешити. :lol:

- - - - - - - - - -

Zaista se ponegde kaze (jos uvek) "gnojava". Zasto, pojma nemam.

Uzimajn i nesto prirodno, npr. med i cimet.
Може и то... али ПАНКЛАВ? :sad2:

Расли смо заједно - панклав и ја.

Нисам ја тужан, штавише, баш сам се обрадовао што сам сам срео са панклавом после толико година. :lol: Кад ми је рекла Панклав, ко да ми је преписала кантицу еуро-крема. :hahaha:

Него... мој тата... :( како бре за 10 година није научио, ако већ за два дана није могао да се наслуша како се болес' зове. :sad2:

Ако ми кажеш да су и твоји родитељи говорили гнојава ангина када су покушали да избоксују слободан дан, можеш ме утешити. :lol:

- - - - - - - - - -

Може и то... али ПАНКЛАВ? :sad2:

Расли смо заједно - панклав и ја.

Tражи тродоне да ти дају, тек има да се обрадујеш, панклав је за маљи деца.

Pa i ne iocekujem da takvi kao ti mene gledaju, niti dajem povoda za to, ali valjda ima neceg pametnijeg od slika dve ofucane sponzoruse da se komentarisu celo vece i da se rasprerda o homoseksualcima.

A vec su i bile slicne, pa i ako ste dosadjivali, ne morate dalje.
A zasto lupas kad ne znas nista? Ova plava devojka je rodjena na dedinju i nikako ne moze da bude sponzorusa

Не сећам се како су говорили. :D
Али се сећам операције крајника, како су ме уводили у општу анестезију, сећам се др Цветковића и његових дебелих наочара. Е, то су биле тегле! :lol:
Није ни чудно што је заостао део крајника који су ми после ишчупали на живо.

Не сећам се како су говорили. :D
Али се сећам операције крајника, како су ме уводили у општу анестезију, сећам се др Цветковића и његових дебелих наочара. Е, то су биле тегле! :lol:
Није ни чудно што је заостао део крајника који су ми после ишчупали на живо.

tebi bar pod opstom, meni pod lokalnom...a i naknadno su mi cupali zaostale komadice...uzas...

Е, имам једно урнебесно питање... :lol: овај... :hahaha:

Јел' људи који су извадили крајнике имају пријатнији задах? :hahaha:

Мислим, ја се ужасавам смрада из уста, или било каквог смрада, али тај једноставно увек нањушим... чудим се како неки људи не испољавају понашање које ја и испољавам у присуству непријатног задаха (вртење главе, ставље шаке преко носа итд. дискретно, да не увредим особу...) :think:

Елем, она пољакиња што сам помињао... људи моји, то је моје најпријатнији задах који сам икад осетио у свом животу. :zaljubljena:

Не нисмо се љубили :sad2: рекох да је нашла фрајера, седели смо једно до другог...

И она ми реч да је она извадила крајнике, па ко велим да питам. :lol:

Мислим, ја се ужасавам смрада из уста, или било каквог смрада, али тај једноставно увек нањушим... чудим се како неки људи не испољавају понашање које ја и испољавам у присуству непријатног задаха (вртење главе, ставље шаке преко носа итд. дискретно, да не увредим особу...) :think:

Елем, она пољакиња што сам помињао... људи моји, то је моје најпријатнији задах који сам икад осетио у свом животу. :zaljubljena:

Не нисмо се љубили :sad2: рекох да је нашла фрајера, седели смо једно до другог...

Mislim da to nema neke vece veze, zadah cesto dolazi i od loseg varenja.

Nemoj da ti to bude "razlog" za zahvat, ako si na to mislio. ;)

- - - - - - - - - -

dve sam slike postavio ali su ocigledno toliko kul da si ljubomorna

Ma da, na dve pritke za paradajz sam ljubomorna.

daj nam neke frajere bre, sta si zapeo sa zenama :lol:

https://www.facebook.com/ChalleSalleFanPage2?fref=ts

- - - - - - - - - -

Mislim da to nema neke vece veze, zadah cesto dolazi i od loseg varenja.

Nemoj da ti to bude "razlog" za zahvat, ako si na to mislio. ;)

- - - - - - - - - -

Ma da, na dve pritke za paradajz sam ljubomorna.

Ne znam sta su to pritke za paradajz DRUUUUUUUGARI, sta je to? sta je ona time htela da kaze?

Обично крајници који су често под упалом дају тај неки задах.
Али моји кажу да га нисам имала, а ја сам била много мала па нисам могла ни имати свест о томе. Али знам да има деце са задахом због понављаних ангина.
За задах је потребно да ангине буду честе.

Tражи тродоне да ти дају, тек има да се обрадујеш, панклав је за маљи деца.
od svih tih gluposti, grunuo sam dva bensedina za života... na nagovor mame - tabletomana.
Твог ћаћу су наши лекари погрешно деценијама учили да су антибиотици смарти бомбонице, зато сад има такав однос.
i da injekcija Čika Boca...

daj nam neke frajere bre, sta si zapeo sa zenama :lol:

Ево једна за тебе и Тераска... чек сад. Календар веслачког клуба у добротворне сврхе.

sB8iHD2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back