SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da to nema neke vece veze, zadah cesto dolazi i od loseg varenja.

Nemoj da ti to bude "razlog" za zahvat, ako si na to mislio. ;)
Нажалост, непријатан задах не подносим. :(
Имам разумевања за повремене испаде, али континуирани непријатни задах? То никако.
Обично крајници који су често под упалом дају тај неки задах.
Али моји кажу да га нисам имала, а ја сам била много мала па нисам могла ни имати свест о томе. Али знам да има деце са задахом због понављаних ангина.
За задах је потребно да ангине буду честе.
Кад ме боли грло, сам осетим непријатан задах... зато нон-стоп клокоћем каладонт не бих ли убио смрад. :lol:

И пломбе изазивају непријатан задах. Мада тај распознајем.

Имам разумевања за повремене испаде, али континуирани непријатни задах? То никако.

.

Ni ja. Ali zato ti i kazem, nije sve do krajnika (samo), ljudi imaju los zadah i zbog loseg varenja, ima tu stvari koje jos treba proveriti...

Кад ме боли грло, сам осетим непријатан задах... зато нон-стоп клокоћем каладонт не бих ли убио смрад. :lol:

a sta radis kad je neka smrdljivica?

Е ј6г. сад...Влајко ко подноси непријатен задах? :lol:
Неам појма... али има људи који ништа не осећају. Потпуно тупи.

Ni ja. Ali zato ti i kazem, nije sve do krajnika (samo), ljudi imaju los zadah i zbog loseg varenja, ima tu stvari koje jos treba proveriti...
Нек мање једу.

uff, to posle...treci dan po operaciji su mi doneli ljute zacinjene makarone...sta reci, bolnica u prizrenu... :D

Не сећам се уопште болничке хране.
Сећам се кад сам једаред камповала у Институту за мајку и дете, кад сам имала 6 година, управо због последица тих ангина и сталног сливања гноја тј. имунолошких хаоса које је гној изазивао...е, тад сам била на дијеталној храни и смела сам да једем само пилетину и кромпириће. Што мени није тешко пало. :D
А знам да сам сама након три дана од операције, кад сам дошла кући, тражила да једем пршут. И јела сам га. :)

a sta radis kad je neka smrdljivica?
1) побегнем главом без обзира
2) усерем се од алкохола, па све буде топ.

Пиколо је млада и пуна полета.

Ип... ајд одо да спавам, нема шансе да се пробудим у 4 да треснем један панклав. :eek:

ЛАКУ НОЋ СВИМА!

Poslednja izmena od moderatora:

Grgoći čaj od žalfije. Mlak ili ohladjen.

Možda one amalgamske, ali ko to još koristi.

1) побегнем главом без обзира
2) усерем се од алкохола, па све буде топ.

Пиколо је млада и пуна полета.

Ип... ајд одо да спавам, нема шансе да се пробудим у 4 да треснем један панклав. :eek:

ЛАКУ НОЋ СВИМА!

Nisam bas mlada i nisam puna poleta, ali se ne treba obazirati i na necija lupetanja, osim ako neces da "zavrsis" sa trodonom. :lol:

Laku noc...pa da ozdravis sto pre!

Како оћете, ја сам приметио промене са мојим здрављем на боље од кад сам их се ослободио.

Ja nemam ni jednu amalgamsku plombu, sve su bele (a da sama to nisam trazila), ali i dalje me bole zubi (i glava od njih) na promenu vremena kao sad (ako to ima veze s tim).

Tako da nikakvu razliku nisam osetila.

Odem na pdf Istoriju da postavim temu, i krenem da citam naslove onih tema na prvoj stranici...

Majko moja, kakvim idiotizmima se Srbi bave...Jbte...

A najjaci su mi ovi istorijski instituti u Srbiji, kojima su i dalje glavne teme 'cetnici vs partizani'...Pa to je klasican primer potpunog besmisla ulaganja drzave u nauku- jbte, drzava trosi milione i milione, da bi se dezurna kafanska bulumenta raspravljala ko je bio u pravu, cetnici ili partizani... Pa po toj logici, bolje da meni i Refketu daje pare da se glupiramo ovde na forumu, to je intelektualnije od ovih gluposti kojima se srpski istoricari bave...

Jbte...

што би рекао Гуровић а и још неки знаменити српски спорташи... ''чича Дражо, чича Дражо моја тетоважо''...

за добро јутро и добар почетак дана, дневни цитат премијера нашег...

Premijer Vučić zaključuje:

- Na kraju, istinski verujem u evropske vrednosti, u vrednosti EU, ali ne verujem da su licemerje i laž, kao i progon onih koji slobodno misle i kojima ne možete da naređujete svaku reč i svaki potez bilo kakva vrednost za koju se treba boriti. Uzgred, ako vam lično predstavljam smetnju jer neću da budem vaša lutka na povocu, već samo sluga građana Srbije, jasno me i nedvosmisleno o tome obavestite, i ne brinite, skloniću vam se sa puta, a znam da ima mnogo onih koji čekaju da ulogu potrčka i poslušnika istog sekunda preuzmu.

фак јеа :mrgreen:

што би рекао Гуровић а и још неки знаменити српски спорташи... ''чича Дражо, чича Дражо моја тетоважо''...

за добро јутро и добар почетак дана, дневни цитат премијера нашег...

Premijer Vučić zaključuje:

- Na kraju, istinski verujem u evropske vrednosti, u vrednosti EU, ali ne verujem da su licemerje i laž, kao i progon onih koji slobodno misle i kojima ne možete da naređujete svaku reč i svaki potez bilo kakva vrednost za koju se treba boriti. Uzgred, ako vam lično predstavljam smetnju jer neću da budem vaša lutka na povocu, već samo sluga građana Srbije, jasno me i nedvosmisleno o tome obavestite, i ne brinite, skloniću vam se sa puta, a znam da ima mnogo onih koji čekaju da ulogu potrčka i poslušnika istog sekunda preuzmu.

фак јеа :mrgreen:

Ovde samo u jednome nije u pravu, a to je sto nema sta da im se (ikom) sklanja, jer njega je izabrao narod i ima mandat od naroda da vlada dok se ne raspisu naredni izbori, koji mozda mogu biti i ranije, ali do tad nema sta kome da se sklanja ni da polaze racune osim narodu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back