naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
ou yea drugarcicu, pored ovakvog ukusa za zene nije ni cudo sto si pozadinac...![]()
one su stajlis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ou yea drugarcicu, pored ovakvog ukusa za zene nije ni cudo sto si pozadinac...![]()
one su stajlis
Иста Ана Николић.Nijedna nije ana, to su nase andjela i zorana![]()
Поздрав за све Србске Напредњаке од Хоргоша до Аделејда.
Год блес ју, Правосавна браћо.
zamišljaš me u uniformi?
sramota, oženjen čovek...![]()

Жена са тетоважом на лици није баш стајлиш, можда пре скери
pa ja sam mislio da bi ti kao muskarac drugacije reagovao na takvu devojku, crna andjela je igracica, a plava zoranica je blogerka zorannah
pa ja sam mislio da bi ti kao muskarac drugacije reagovao na takvu devojku, crna andjela je igracica, a plava zoranica je blogerka zorannah
Буразеру, слабе су ти те ***** са слика, ја их тако неби лопатом. Тачно се види да си мужеложник и да имаш другачији укус у вези жена.
Поздрав за све Србске Напредњаке од Хоргоша до Аделејда.
Год блес ју, Правосавна браћо.
ma kako bre? pa svako ko je izasao jednom u neki klub zna i lozi se na andjelicu

ma kakvi, to su bas ono kao pravi muskaarci, a koji muskarac ne voli ovako zgodnu devojku npr?god bles srbendo...jesi li uspeo da konvertujes neku siptarku ili turkinju za vreme ovih blagdana?
- - - - - - - - - -
to te lazu tvoji hetero prijatelji...ili su latentni...![]()
ma kakvi, to su bas ono kao pravi muskaarci, a koji muskarac ne voli ovako zgodnu devojku npr?
pa vole...oni latentni..
neeeeee drugarice, jao, eto pitaj reefera

Jaoj, veceras smo bas romanticni, gledamo slike sponzorusa i profesionalnih davacica oglasa na internetu.
Da covek ne poveruje u sta se ova kafana pretvorila.

god bles srbendo...jesi li uspeo da konvertujes neku siptarku ili turkinju za vreme ovih blagdana?
- - - - - - - - - -
to te lazu tvoji hetero prijatelji...ili su latentni...![]()
ne nego cemo teebe da gledamo, a?![]()
Цео живот муку мучим са упалом грла. Није било лета, а да нисам добио гнојну ангину. И сад ево оборила ме ова грипчина, упалило ми се грло и докторка ми препише панклав, тек почела гнојна ангина.
А мој тата ухвати и зове колегу да му каже зашто не може сутра на посао:
Е, ево лежим кући, нећу моћи сутра на посао. Био сам код лекара добио сам ГНОЈАВУ ангину.
О бре!? Па консултуј се самном кад хоћеш да слажеш. У два дана сам једно 15 пута употребио реч ГНОЈНА ангина.
Цео живот муку мучим с њом. Од 5 до 15 године је имао 12 пута.
Ма нема... отац - колац.
А што је најгоре, стварно има гнојну ангину, а неће код лекара.
И дође човек, узме ми једну таблету из теглице и каже: ма ја ћу да попијем две, три док ме ово не пусти. (?)
Ок... сад иди и пукни 800 динара за кутију панклава кад нећеш да одеш код лекара по рецепт. И схвати једном за 4 деценије колико обитаваш на планети да су антибиотици терапија. Да то није бруфен или кафетин.