JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Meni je u Cirihu neka Romkinja nudila svoje telo i nazivala me Šac.
Ali ne znam da li bi osoblje hotela Savoy Baur en Ville gledalo blagonaklono na taj shagfest.
dzegi srce, si ti lezba?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je u Cirihu neka Romkinja nudila svoje telo i nazivala me Šac.
Ali ne znam da li bi osoblje hotela Savoy Baur en Ville gledalo blagonaklono na taj shagfest.

Ovaj klonj mi mnogo smrdi na nekog...

aham, a ti..ga poznaješ-baš baš?
'Cev, da li si iole zainteresovan za temu Radical Life Extension, Aging Reversal, i tako te šeme.
Zašto to pitam, jer smo ja i još 3 osobe osnovali crack team za pronalaženje leka protiv starenja. Već imamo neke rezultate.
Zbog Kerkyre, hoću da je uvedem u svecku elitu.
- - - - - - - - - -
Brate Srpo, nema boljeg od šopinga (totje pazarenje) u Temišvaru i dobre kobasice, uz noćivanje u luksuznom automobilu.
- - - - - - - - - -
Uh, kakva strahotna slika, ovo kao ti i predobra Kerkyra. Odbarnićemo je Srpa i ja od vas gušterolikih.
 Naravno, pod uslovom da ne putujete Gugl mapom.
 Naravno, pod uslovom da ne putujete Gugl mapom. 
То смо ја и Шојо Махо.

el ima nervoznih?
Vasa Pelagić je nevidjeni lekar za toe:

Samo jos nije rekao sta sa onima sa glesicima u glavama i disocijativnom fugom...koji cas zive u Nemackoj, cas u Engleskoj, cas u Kragujevcu
 Samo jos nije rekao sta sa onima sa glesicima u glavama i disocijativnom fugom...koji cas zive u Nemackoj, cas u Engleskoj, cas u Kragujevcu  ...al' tad pCihologija nije bila tol'ko uznapredovala....bice da je ipak dovoljno i ovo.
...al' tad pCihologija nije bila tol'ko uznapredovala....bice da je ipak dovoljno i ovo. 
Вау, крстина елита, један изнад другог, ем образовани, ем паметни, ем богати...каће свадба?
 )
 ) 
ovde Refik-paša dođe ko Rene iz Alo-alo....
 Vi's da se namesta kao konobarica, a ono niko pa niko da ga uFati, ili se bar neki (muski) jos neckaju.
 Vi's da se namesta kao konobarica, a ono niko pa niko da ga uFati, ili se bar neki (muski) jos neckaju. 
Crna Kerky, da nis' zapekla?
Kako misliš da prošvercujemo onoliku salamu?

Crni covece, aj' makni se od mene sa tom "Pobedonoscevljevom" sparuskanom salamom, ako je vama to pojam meni nije, idite obojica, taman ste jedno za drugo....mislim u tom pogledu.
A mozda i u jos nekom, to mozete taman tamo da otkrijete.

Е, нек' си им рекла!
 pa neka izvole lepo i sami, ionako nisam zainteresovana.
  pa neka izvole lepo i sami, ionako nisam zainteresovana.  cak ni za provodadzisanje...
 cak ni za provodadzisanje...
Kaži poručniče?

Otkud znaš kakva je njegova salama? Videla si je? Nešto mi mnogo švrljaš.
zamišljaš me u uniformi?
sramota, oženjen čovek...
nešto baš nije ubedljivoНе познајем га бре, и овде што га видим мислим да је онако мало... али ја верујем у људе. Хоћу да верујем у људе и њихов капацитет да воле.

e drugari, jel ce biti grozno vreme ovih danaa?
btw, da odgovorim labicu i dalje sam na nbg, samo ne tamo blizu refica
- - - - - - - - - -
ogladneo sam
I još na svu tu muku se terasko ljuti na tebe što mu nisi izašao u susret. Težak je tvoj život prijatelju labahudine.
- - - - - - - - - -
Poručniče Gruberu, šta vas sad muči?
zamišljaš me u uniformi?
sramota, oženjen čovek...
Poručniče, u mojim mislima nema mesta za vas takve, pored Picolete.

Ma, kakva Pikoleta....Kada ti avionče nije u glavi merkaš mene, SaWu, Pobedonosca i sve ostale koji nose pantalone...