SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj klonj mi mnogo smrdi na nekog...

јбте чудо једно колико добродошлица избија из сваке речи и геста овде... осети се човек као у хипи лав из ол араунд комуни... z:mrgreen:

Био сам некада јако давно овде, имао неки 3maj налог ал нисам мрднуо даље од 50-так порука, и приде годинама нисам пискарао па сам тај налог и заборавио и прежалио ... А пошто ми је нова атмосфера на послу типа чувар плаже у зимском периоду... направио сам нови налог да убијам време и бистрим политике... елем...

мало мјузике...

aham, a ti..ga poznaješ-baš baš?

Не познајем га бре, и овде што га видим мислим да је онако мало... али ја верујем у људе. Хоћу да верујем у људе и њихов капацитет да воле.

- - - - - - - - - -

'Cev, da li si iole zainteresovan za temu Radical Life Extension, Aging Reversal, i tako te šeme.

Zašto to pitam, jer smo ja i još 3 osobe osnovali crack team za pronalaženje leka protiv starenja. Već imamo neke rezultate.

Теломери! Ја сам увек заинтересован за bleeding edge research.

Испробајте то на колегиницама овде, па ако их врати у цвет младости... имамо договор!

Проблем са теломерима је ако их много скратиш, идеш у генетске абнормалности као што је Прогерија, али ако их продужиш можеш да добијеш рак.

Talk about a thin blade.

Zbog Kerkyre, hoću da je uvedem u svecku elitu.

- - - - - - - - - -

Brate Srpo, nema boljeg od šopinga (totje pazarenje) u Temišvaru i dobre kobasice, uz noćivanje u luksuznom automobilu.

- - - - - - - - - -

Uh, kakva strahotna slika, ovo kao ti i predobra Kerkyra. Odbarnićemo je Srpa i ja od vas gušterolikih.

Bolje se drzi tog tvog "SrPe, od njega ces mozda i da se "ovajdis" od mene ne. ;) Naravno, pod uslovom da ne putujete Gugl mapom. ;)

То смо ја и Шојо Махо.

Cas kaze da sam ja cas da je Sojo Maho....jos te drma paranoja, a? Gadno je to....:think:

Nikako da se oporavis.

el ima nervoznih?
Vasa Pelagić je nevidjeni lekar za toe:

:hahaha:

:hahaha: Samo jos nije rekao sta sa onima sa glesicima u glavama i disocijativnom fugom...koji cas zive u Nemackoj, cas u Engleskoj, cas u Kragujevcu z:D...al' tad pCihologija nije bila tol'ko uznapredovala....bice da je ipak dovoljno i ovo. z:D

Вау, крстина елита, један изнад другог, ем образовани, ем паметни, ем богати...каће свадба?

Pa kako ce kad su sami sa sobom ozenjeni i udati? Zalosno, ali i toga ima u tom "elitnom" svetu (ali u masti elitnom :tajna: ) :lol:

ovde Refik-paša dođe ko Rene iz Alo-alo....z:shock:

Pa sto ga ne "hvatas", sta te sprecava, zenha neka nije sigurno? :eek: Vi's da se namesta kao konobarica, a ono niko pa niko da ga uFati, ili se bar neki (muski) jos neckaju. :rumenko:

Poslednja izmena:
Crni covece, aj' makni se od mene sa tom "Pobedonoscevljevom" sparuskanom salamom, ako je vama to pojam meni nije, idite obojica, taman ste jedno za drugo....mislim u tom pogledu. :p

A mozda i u jos nekom, to mozete taman tamo da otkrijete.

Pa u tim godinama sve je sporije, dok se pripremi za slikanje, a sto ti zdusno prihvatas, dok se slika i sve ostalo, mora posle da bude sparuskana, daj malo logike i brze kapiranje.

- - - - - - - - - -

:hahaha:
Е, нек' си им рекла! :lol:

Pa ne ali imam utisak da se neko preko mene "muvka" al' ne moze bas odma' od sram :lol: pa neka izvole lepo i sami, ionako nisam zainteresovana. :P cak ni za provodadzisanje...:lol:

Poslednja izmena:
хахаха... е тема вам је одлична, фак јеа свака част... на моменте занимљивија и од појединих трилер епизода индијских серија... у свакам случају плусић за интересантнос' z:mrgreen:

за лаку ноћ један шлагер...

стрејт аут ов хел.. ван ов а кајн... стокинг хиз виктим... донт лук бихајнд...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back