Vidi se da bas uzivaju. A to za daVinci-ja sta ima da se prica, muzjak je muzjak. Samo neka juri, to mu je posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aki i Lana, juče snimano,ovog puta TOTO je bio na tapetu,pozdrav svima
Nisam baš sigurna da sam shvatila o čemu želiš da čuješ mišljenje "onih koji su 80-tih držali lesike"?ma ja bih vise voleo da saslusam sta ima da kaze neko ko je jos 80-tih godina drzao lesije. sta ima da kaze neko ko ima 30-40 godina iskustva u negovanju ove pasmine. koliko ja znam ova pasmina je u nekom trenutku bila zaista popularna. a svi znamo kako je lako zavoleti lesiku. toliko zavolis lesike da ti se prosto zavuku pod kozu. elem, koliko se secam lesiji su u nekom trenutku bas bili popularni, bilo ih je dosta po manjim mestima, da ne kazem selima. mi smo recimo nase lesike drzali u selu. imali smo Ringa, Cilu i Liliku. imali smo i jedno leglo. a bilo je i mnogo drugih koji su isto tako u svojim dvoristima drzali ove pse iz ciste ljubavi. ali dosta vremena je od tada proslo. doslo je verovatno i do smene generacija. neki vise ne drze ove pse. ali sigurno je da ima onih koji i dalje drze. e njih bi voleo da cujem sta imaju da kazu.
Pozz
Kuce su vam prelepe!!!
Ja imam Astora koji je star 4 godine, nazalost on je kod mojih roditelja jer sam se ja udala, skroz mi je bilo bzvz da mu menjam mesto, nisam znala kako ce da reaguje.
Jel zna neko gde mogu da nadjem zenkicu lepu???
Bez papira, ni Astor nema papire tako da... i ne planiram da ih vodim na izlozbu, nego samo da ih mazim i pazim, i druzim se sa njima.![]()
Nisam baš sigurna da sam shvatila o čemu želiš da čuješ mišljenje "onih koji su 80-tih držali lesike"?
Neki od ovdašnjih učesnika tada još nisu bili ni rođeni, što i dalje ne znači da manje vole ili manje poznaju ove pse.
>Moj prvi koli bio je rođen 1983., uvek sam imala po jednog psa (Dona je treći, posle pauze od četiri godine) i "skidam kapu" mnogima odavde koji o pasmini, uzgoju i mnogo čemu vezanom za kolije znaju mnogo više od mene.
Verovatno je većina njih "mlađa" od mog Amija![]()
Pozz
Kuce su vam prelepe!!!
Ja imam Astora koji je star 4 godine, nazalost on je kod mojih roditelja jer sam se ja udala, skroz mi je bilo bzvz da mu menjam mesto, nisam znala kako ce da reaguje.
Jel zna neko gde mogu da nadjem zenkicu lepu???
Bez papira, ni Astor nema papire tako da... i ne planiram da ih vodim na izlozbu, nego samo da ih mazim i pazim, i druzim se sa njima.![]()
Meni je ova tvoja cura onako... bas lepabez obzira sto nije moj tip, ima dlakave noge
sad, salu na stranu, lepsi mi je pas od Robija.
Jel ste to isli na Brilyn liniju?
Ljubiša čestitam na novom leglu! Sa razlogom mozeš puno da očekuješ, i Robbie i Honey su vrhunski psi. Honey daje neverovatno kvalitetne štence, znam iz iskustvaNadam se da će naslediti i njenu narav, mislim da znaš o čemu pričam
![]()
I nadam se da ostavljaš kod sebe bar jedno...
Na sta ste isli u kombinaciji? Ja iz sve snage navijam da naslede trup na majku. Koja je ideja iza ove kombinacije, tj. na cemu je akcenat sto se izgleda tice?