easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
Е, баш волим да их видим 'вако очешљане, види се да је кер о коме се води рачуна! Браво, Aron Blackfoot!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Е, баш волим да их видим 'вако очешљане, види се да је кер о коме се води рачуна! Браво, Aron Blackfoot!
.
, jutros nema više ni temperaturu, ali stalno se liže (i dalje). Pošto je bilo i krvi, mislila sam da je teranje, ali sad to već traje, pa ta temperatura, bilo je i povraćanja... ne znam.Е, баш волим да их видим 'вако очешљане, види се да је кер о коме се води рачуна! Браво, Aron Blackfoot!
Aron je prelep!
Meni dugo "tikolori" nisu bili tako lepi kao "žuti".
Ali, ukusi se menjaju... sad su mi možda crni i lepši. Volela bih da imam oba.
Aron me je oduševio!![]()

Hvala.juhu
srecni praznici!
kako dona?

.
Ma sve ja to znam: i za promenu vremena i njenu "bundu" i činjenicu da je to "severni" pas kojem prija hladnija temperatura... Ali i poznajem svog psa i tvrdim da ovih dana ona jednostavno nije bila - ona.Pas je dobar. Ma koliko umoran ili odmoran bio, ona je raspolozena. to sto ne jede i vise lezi... hajde ti na ovo vreme obuci bundu, pa jurcaj po dvoristu i pojedi sve sto ti se donese
ako je proslo krvarenje i ako se temperatura stabilizovana, valjda je proslo, sta god da je bilo. ja uvek naostrim usi i oci kad su u pitanju promene u vezi sa teranjem. ipak, imamo zenke, ja svoje ne sterilisem, nisam pristalica toga, ali znam da postoje i te kojekakve infekcije, pa vodim racuna.
bice to dobro![]()
Hvala ti. Meni je najlepša na svetu, još kad bi pristala na češće češljanje...smeh pas ti je lep, pravi lesi, bas onakav kakvi se meni svidjaju.

Ja se, na žalost, mlatim sa bolesnim psomkuc-kuc!
jel ovde ima ikog ili spavate?
1. kako odrasli psi?
2. kako stenad?
3. idete li na izlozbe?
RADITE LI VI LJUDI NESTO????
Ja se mlatim sa teranjem, da ne bude da samo zvocam![]()
.smeh, koliko godina ima kera?
(nije da nešto mogu da ti pomognem, ali imam koga da pitam)
), pa će mi se javiti sa mišljenjem.Ok, prosledio sam postove u kojima opisuješ sindrome mom drugaru, inače dr.sci.vet.med. (uvek ga zezam da mu je titula duža od imena i prezimena), pa će mi se javiti sa mišljenjem.