mirar987
Ističe se
- Poruka
- 2.855
Evo i mojih kolaca,prvi za prodajuJedva cekam da cujem da li ce musterija biti zadovoljna.
Neka ti je sa srečom.Težak je to posao.SRETNO!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i mojih kolaca,prvi za prodajuJedva cekam da cujem da li ce musterija biti zadovoljna.
Ih... da sam bar došla kući u tri!Sediš u firmi u 3 noću, a sutra promocija- ženo, svaka ti čast ali kada ti spavaš
?
Nemoj da prođeš kao onaj ciganski konj (taman ga Ciga naučio da ne jede a konj crko) - trebaš nam svima JOŠ KAKO.![]()
Kakva su to pitanja tpa "ako želite"?!Evo i onih mojih kolača. Imala sam naručeno za sv. Nikolu, a zamalo da zaboravim da slikam
S leva na desno: susamka i bajadera s lešnicima, kikiriki bombone, čokoladne korpice s orasima, lešnik kuglice, muskatne kuglice s orasima, jestive korpice s malinama, košnice s rumom, kokos kocke, kriskice s žele bombonama i urme punjene bademima. Ako želite stižu i recepti
![]()
Zavisi od samih oblatni... to da li su žilave.Oblaetne su za mene neoznanica.Kad napravim nekad budu žilave i to je loše.Ima li neko dobar recept.?![]()