msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Zove se torta ali se seče i služi kao sitan kolač, pa stavljam ovde sličicu.
Rozen torta sa makom i glazurom od bele čokolade:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo pozdrav svima, odavno Vas posmatram sta pisete ali nikako da se ukljucim u razgovor. Obozavam kolacice i to vise da ih pravim nego da konzumiram, posto me ukrasavanje opusta cak sam u razmisljanju da se bavim time ali imam problem oko prodaje tj gde plasirati? Imate li neki savet kako zapoceti i pronaci kupca?
Inace da li mogu dobiti neki recept korpica sa vocem, videla sam ih na netu negde i danima mislim na njih. Ne kazu dzabe da se trudnoj zeni jede svasta
Pozdrav i svi ste sjajni!
Evo recepta za MOCART KUGLE
200gr marcipana
100gr mlevenih pistaća(NESLANIH)(ja sam stavila manje mozda oko 80gr),
120gr secera u prahu(nisam stavljala uopste)
1 kasika nekog alkohola (i to nisam stavljala)
umesiti
Fil-150gr.nugata iseckati na kockice pa oblikovati kuglicu,koju obloziti sa smesom od marcipana i pisaca.Glazirati sa cokoladom i ukrasiti po zelji,ja sam u belu cokoladu stavila malo roza boje...Evo zadnje 4 kuglice sam uspela da poslikam.....Nisam bas ljubitelj marcipana,al ove kuglice su mnogoooo dobre....
![]()
Ostale recepte pisem sutra.....
MOze li samo malo detaljnije za nas pocetnike?
Ovaj deo ne razumem: "Fil-159gr.nugata iseckati na kockice pa oblikovati kuglicu"...
za novog clana, ali zar nisi zelela prvo da se pojavis na kutku za trudnice da sa nama malo procaskas
?
Bice nam zadovoljstvo, odavno nema novih stomacica na nasoj temi...
Super izgleda a verujem i da je ukus dobar! Moracu ovo da isprobam odmah ostalo mi malo kora i maka
Ali prvo da ostavis recept))))
Zove se torta ali se seče i služi kao sitan kolač, pa stavljam ovde sličicu.
![]()