SIPA pokušala da uhapsi predsjednika Republike Srpske

Pa imaju i oni svoje izbore i svoje glasače.
Moraju nekako da se operu pred svojima za sranje koje su napravili.

Trojka je manjina u FBIH.
Bakir bi ih pojeo na izborima da Šmit nije umetnuo da dođu na vlast na foru.

BIH na terenu ide u Kiprizaciju, to je činjenično stanje. Bolje im je bilo da furaju staru dobru priču Mile-lopov, vila na Dedinju, zadužena sirotinja.
Možda bi narod u RS na kraju popušio tu takiju pa stvarno glasao nekad za njihovu opoziciju.

Sada su usrali i šefa i stranicu pa moraju da "sačuvaju facu" .. :)
I da...sjećam se da su jedno vrijeme, po naredbi Suda BiH u bolnici u Sarajevu, na Koševu, osumnjičene pritvorenike Srbe za ratne zločine čuvali policajci ministarstva pravde Republike Srpske. U srpskim uniformama.

To je bilo prije nego je osnovana sudska policija BiH.

Znači, uznemirava te pretpostavka da je je događaj insceniran da Vučić napravi spin. :rotf:

A obrati pažnju ko se raspričao o tako jednom malo bitnom događaju:

1. Vučić.
2. Tabloidi,
3. Botovi uključujući tebe kao predstavnika
4. Vlada Gajić:

Na neku način vidi se veza vučića koji izdaje naredbe kako da se nastupa na internetu i tebe koji izvršavaš! :D
Koja si ti prsotina ebote :lol:

Koja si ti prsotina ebote :lol:
Možda jesam... ali koji vam je moj svima.
Primetno pojačano bavljenje avovih tabloida tim incidentom. Ja to konstatujem, i dodam da je možda inscenirano da av pravi spin.

Moje malo, skromno, nenametljivo mišljenje, koje je moglo da prođe i nezapaženo. Ali ne, Kežualko skače kao oparen, BC i SD takođe reaguju oštro, ti me vređaš...
Bakirov sam, prsotina sam...

Aman, šta vas je to toliko uznemirilo? Jesam li to slučajno nešto napipao?

Ili ima neki problem u mom razmišljanju na ovu temu koji samo vi vidite. Pa recite mi, budite ljubazni. :)

Primetno pojačano bavljenje avovih tabloida tim incidentom. Ja to konstatujem, i dodam da je možda inscenirano da av pravi spin.

Moje malo, skromno, nenametljivo mišljenje, koje je moglo da prođe i nezapaženo. Ali ne, Kežualko skače kao opare, BC i SD takođe reaguju oštro, ti me vređaš...

Ili ima neki problem u mom razmišljanju na ovu temu koji samo vi vidite. Pa recite mi, budite ljubazni. :)
Confirmation bias (also confirmatory bias, myside bias or congeniality bias<a is the tendency to search for, interpret, favor and recall information in a way that confirms or supports one's prior beliefs or values.

People display this bias when they select information that supports their views, ignoring contrary information or when they interpret ambiguous evidence as supporting their existing attitudes. The effect is strongest for desired outcomes, for emotionally charged issues and for deeply entrenched beliefs.
https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias

Confirmation bias (also confirmatory bias, myside bias or congeniality bias<a is the tendency to search for, interpret, favor and recall information in a way that confirms or supports one's prior beliefs or values.

People display this bias when they select information that supports their views, ignoring contrary information or when they interpret ambiguous evidence as supporting their existing attitudes. The effect is strongest for desired outcomes, for emotionally charged issues and for deeply entrenched beliefs.
https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias
Još Kežualko da zalepi neku sliku, i sve ste objasnili. :D

Poslednja izmena:
Jel i tebe pomalo svrbi da se nekako zabrani svako pominjanje onoga što Sarajevo radi dok se Srbija bavi revolucijom?
:rotf: :rotf: :rotf:

Evo ga, to je bila ideja. Ajde da se Srbija ne "bavi revolucijom" zbog toga što je pet neneaoružanih pripadnika sipe prišlo sedištu vlade RS.

Što je događaj manji po svemu od ispaljivanja zvučnog topa, ali pridaje mu se značaj ispaljivanja pravog topa. :D

Nije to u pitanju, čoveku je jasno da baš svaka vest iz RS temeljno potkopava njegov narativ pa pokušava da trolovanjem spreči svaku diskusiju o bošnjačkim planovima i ambicijama.
Pa moji prvi upisi na ovoj temi su bili protiv bošnjačkih planova, ali ti, tabloidi i av, ste me naveli da pomislim i na druge aspekte. Pa si besan... :D

Moje malo, skromno, nenametljivo mišljenje, koje je moglo da prođe i nezapaženo. Ali ne, Kežualko skače kao oparen, BC i SD takođe reaguju oštro, ti me vređaš...

Ne lupaj, providno spamovanje ne bi li nekako skrenuo pažnju sa akcija svojih saveznika Bošnjana.

Ne želiš da se pre vremena sazna šta sve zahtevaju tvoji novopazarski saborci?

246B69CE-05C2-4CBF-8C72-57E7A5DDD31A.webp

Некада се у Бањалуци жељезничка станица звала "колодвор" па су промјенили. Хлаче је хрватска ријеч, у Србији и Црној Гори није у употреби.
Ni ti “ne vidiš” ironiju? Da li znaš šta pišu Cetinanji po CDM? Ima ih i koji kažu da treba imati razumevanja za podršku Novopazaraca revoluciji jer će se tako eto izboriti za republiku koja bi njima odgovarala kao tampon zona prema Srbiji.

Ne lupaj, providno spamovanje ne bi li nekako skrenuo pažnju sa akcija svojih saveznika Bošnjana.

Ne želiš da se pre vremena sazna šta sve zahtevaju tvoji novopazarski saborci?

Pogledajte prilog 1719563
A zašto jednostavno ne kažeš nešto proverljivo, nego ubacuješ te gluposti za koje svako može reći i da jeste i da nije... Dobro, to i jeste poenta spina da se priča ni o čemu umesto onome što se može proveriti.

Evo, npr. reci da lažem da se tabloidi pojačano bave incidentom u Srpskom Sarajevu. Av, i ti takođe.

U Krajini je u upotrebi,i ne samo ta nego i cesta,škare itd.
Некада се у Бањалуци жељезничка станица звала "колодвор" па су промјенили. Хлаче је хрватска ријеч, у Србији и Црној Гори није у употреби.
Kolega Simo prosto pomaže dežurnom bošnjačkom eksponentu iz partijskih pobuda da nauči čaršijske termine.

Ni ti “ne vidiš” ironiju? Da li znaš šta pišu Cetinanji po CDM? Ima ih i koji kažu da treba imati razumevanja za podršku Novopazaraca revoluciji jer će se tako izboriti za republiku koja bi njima odgovarala kao tampon zona prema Srbiji.
Što ne znači da ne treba istražiti korupciju koja je dovela do srmti 16 ljudi ispod nadstrešnice. Iako tvoju upisi sugerišu da bi baš to trebalo obustaviti.

Back