SIPA pokušala da uhapsi predsjednika Republike Srpske

Толико сам се суверено слагао са "Гусларом" да су ми брисали поруке! :whistling:
Ако мислиш на постојање државе ЦГ под ово "суверениста", већини Срба у ЦГ то јесте њихова држава као и ДФ-овцима који себе сматрају правим и одлучним Србима.
Vidiš, Đukanovicevci optužuju DF da im je CG samo nužno zlo…

I ja te džabe ohrabrujem da za sve to što si izneo ovde o meni, nađeš neki citat onog što pišem, i dovedeš ga u vezu s tim što si napisao, a ti izbegavaš.
Najverovatnije što to nemaš, abudući da voliš Vučića, kažnjavaš me klevetanjem. Sramotno.
Ništa ne izbegavam.Objektivan posmatrač bi zapazio da Vučiću odgovara određena eskalacija u BiH kako bi se nacionalno svesni deo njegovih protivnika pokolebao u aktuelnim naporima za njegovo slabljenje ili svrgavanje.Međutim takvi su u opoziciono-studentskim masama izrazita manjina.
Drugo,Vučić i nema nikakve mehanizme uticaja na muslimane odnosno Sarajevo a ni na zapadnjake koji stoje iza muslimana.
Vučić ima uticaj na Dodika ali nije Dodik odnosno srpska strana ta koja eskalira ta dešavanja nego su Dodik odnosno Srpska strana,strana koja se brani od muslimanske agresivnosti.
Ne prete Srbi i Dodik otmicama muslimanskih političara nego je sasvim obrnuto.

Опет си заковрнуо ствари, и још кроз дубоко осмишљено питање покушаваш да неког убациш у некакву завјеру, мало придодаш "сврби" и то је то! :)
Нисам видио да ти неко нешто брани, у Србији није револуција већ мирни устанак-буна-побуна.
Nešto drugo je u pitanju…

Teorija, bila zavere ili ne, je pretpostavka. Ni ja nisam u početku bio uveren da je tačna, nego sam očekivao doprinos drugih da me uvere ili razuvere da je reč o režiranom događaju da se avu omogući spin.

A onda su naleteli Gruban i Kežualko, pobesneli na mene, što po meni povećava verovatnoću da sam u pravu. :D
Režirani događaj? Ili možda izvesna potreba za pažnjom?

C63997B7-2B49-4FE1-B8F6-C41CBDF580E4.jpeg

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da ga ne zanima šta Kristijan Šmit ima da kaže, jer sve što on radi i što će raditi pokreće jedan jedini motiv: da opstane na mestu na kojem prima desetine hiljada evra mesečno - bez izbora, bez odgovornosti i bez smisla.

"Njega ne zanima ni BiH, ni Republika Srpska, ni institucije. On sve to vidi samo kao kulise i instrumente preko kojih pokušava da sačuva svoju masno preplaćenu poziciju. U pitanju je sujetan čovek, nesiguran u sebe, koji jedva kontroliše emocije - što je više puta i pokazao. I kako se globalni procesi koji potiskuju njegovu ulogu budu približavali i njemu lično, postaće još nervozniji", napisao je Dodik na platformi Iks.

Јer, budimo realni, kaže Dodik i ističe da je 'Šmit najplaćeniji uljez u Evropi".

"Možda 'trojčica' i neke zaludne briselske birokrate misle da on nešto znači, ali istina je jednostavna: on je ništa drugo do nelegalan, nelegitiman, u Savetu bezbednosti nepotvrđen pojedinac koga neko odluči da plaća - i ništa više", naveo je Dodik.

Ono što Šmit danas izgovori u političkom i demokratskom smislu vredi koliko i ono što kaže Ramo Isak, kaže Dodik i dodaje: "S izuzetkom da je Isaka bar neko birao - i da, za razliku od Šmita, ima nekakav legitimitet da bude političko ogledalo 'trojčice'. Ili kako kaže stara bavarska poslovica: "Wer sić selbst übersćätzt, fällt am tiefsten." (Ko sebe preceni - najniže padne). Kristijane, računaj s tim".

https://www.euronews.rs/evropa/region/166707/dodik-smit-radi-samo-da-bi-zadrzao-svoju-platu/vest

Vidiš, Đukanovicevci optužuju DF da im je CG samo nužno zlo…

Коју функцију обавља Андрија Мандић у Црној Гори? Предсједник парламента није нужно зло.
Не читај више "CDM (Cаfe del Montenegro)" јер превише штетно утиче на тебе! :D
(VIDEO) Milatović, Spajić i Mandić na vaskršnjoj liturgiji u Hramu
Državni vrh Crne Gore prisustuje vaskršnjoj liturgiji u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Ne bi se reklo po busanju u grudi da su nenaoruzani....ja kad sam nenaoruzan a neko drugi naoruzan , ja pravim kompromise a ne da stavljam Dodik ili smrt, ultimatum, sto je nevidjeno glupo...u svakom slucaju , golim dupetom u trnje ako zele , nek se vesele..
Нед они него ми. Мислим, ако си Србин, онда сви ми Срби. И не ради се уопште о бусању, него о свети да Срба у Босни нема без републике српске и о историјском искуству, које каже, да би друга стране, са великом радошћу поклала све Себе, ако може и ако јој се укаже прилика.

Коју функцију обавља Андрија Мандић у Црној Гори? Предсједник парламента није нужно зло.
Не читај више "CDM (Cаfe del Montenegro)" јер превише штетно утиче на тебе! :D
(VIDEO) Milatović, Spajić i Mandić na vaskršnjoj liturgiji u Hramu
Državni vrh Crne Gore prisustuje vaskršnjoj liturgiji u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

To što Mandić, Milatović i Spajić prisustvuju vaskršnjoj liturgiji SPC nema uticaja na Đukanovićeve neodukljane od kojih neki smatraju da treba iskoristiti priliku pa nekako isforsirati i Republiku Sandžak. Pročitaj sam šta dotični piskaraju, isto što i Klix.ba i Index.

To što Mandić, Milatović i Spajić prisustvuju vaskršnjoj liturgiji SPC nema uticaja na Đukanovićeve neodukljane od kojih neki smatraju da treba iskoristiti priliku pa nekako isforsirati i Republiku Sandžak. Pročitaj sam šta dotični piskaraju, isto što i Klix.ba i Index.

Нема их довољно у ЦГ, око 40 процената. Разни планови за тзв. "Санџак" постоје одавно, што не значи да ће бити остварени.
За ЗОИ у Сарајеву (на Кошеву поред стадиона) је направљена хала "Зетра" и поред ње стаза за брзо клизање, још тада се причало (1984-е) да би тај назив могао да значи "Зелена трансверзала" односно правац ка "Санџаку", а можда и даље.

Нед они него ми. Мислим, ако си Србин, онда сви ми Срби. И не ради се уопште о бусању, него о свети да Срба у Босни нема без републике српске и о историјском искуству, које каже, да би друга стране, са великом радошћу поклала све Себе, ако може и ако јој се укаже прилика.
Da li je moguce da i pored iskustva iz proslog rata , opet tako glupo misljenje imate....
Tacno je da ljudi hoce da ubijaju , ali pre svakog ubijanja ide uvertira....nema tu ubijanja iz vedrog neba, to je tako retko da moze da se kaze nikada....

Da li je moguce da i pored iskustva iz proslog rata , opet tako glupo misljenje imate....
Tacno je da ljudi hoce da ubijaju , ali pre svakog ubijanja ide uvertira....nema tu ubijanja iz vedrog neba, to je tako retko da moze da se kaze nikada....
Даа ли је могуже да си после свих ратова у последњих сто година, и даље југословенски наиван, и псеудограђански искључив. Колико пута су нас убијали до сад, бехз икакве најаве, само зато што су могли.

Даа ли је могуже да си после свих ратова у последњих сто година, и даље југословенски наиван, и псеудограђански искључив. Колико пута су нас убијали до сад, бехз икакве најаве, само зато што су могли.
Daleko sam ja od naivnog, namazan sam ja....morao sam da budem da bih spasio ljude...niko ne pita da li je politicki korektno , nego spasavaj ljude od budala, a budala na sve strane, a ljudi malo..

Naravno ne mozes sve da spasis, eto ja znam za slucaj ucitelja musliman u Nevesinju , i ja mu lepo kazem idi , cuvace ti kucu , ebes kucu , idi dok ne prodje ovo vreme, ovako ce te neka budala, nece Srbin nego odrod od Srbina i znas i sam da ima u ovakvim vremenima vise odroda od naroda svih nego sto ima postenih...

Nece, ostace kao i one babe od 100 godina u kninu...
I zavrsio je isto kao i te babe, u nekoj pecini , neko se napio i smaknuo ga..
Samo jedan konkretan primer navodim, gde nije nista naivno , zna se tacno danajvise prljavih stvari obave budale i pijani , nahuskani od onih koji prodaju naftu , oruzje, pljackaju kuce i prepisuju ih na sebe preko laznih kupoprodajnih ugovora..

A onda mi ovde ,forumasi prodaju priceo nezavisnosti RS koja se brani tako sto se brani Dodik, o casnosti boraca , i razne gluposti , a dobre stvari nebi ni bilo da nije bio neko priseban pa tucao u mozak tu nalozenu raju..

Nekad uspe nekad ne uspe...video sam i jedno i drugo , kad pricas ljudima branite svoje komsiluke, zaebite sta vam kazu Bg i Mladic i Karadzic i ko je sve bio...
Sto manje krvi lakse ce se sutra mir uspostaviti i da ne moram da citam seronje na forumu kako mi pisu da je Hrvat branio svoje ognjiste, a Srbin nije...a bio gradjanski rat...debilana...
A nekad se dozovu pameti pa brane, posalju u stand by ove ebivetre mladiceve i neke opstinske jajare, ne znam da li su opstinske, ali po faci im vidis da su kao opstinari...mastiljare...
I onda nista, odbrane mesto na kojem zive i sutra mnogo manje mrznje ...

Mislite da je lako u RS ili Hercegovini spasiti muslimana od pijanih Srba?
Em rizikujes da te neka budala samo jedna prozove ljubiteljem muslimana, a ne covekom, to se stalno lomi , da li ce neka budala smeti da kaze ili nece....
Jer ako oseti da te ljudi postuju , nece smeti da kaze jer je onda ispao pacov, neko ko pljuje na dobre ljude...ljiga..
Sve su to igre u ratu, izmedju budala koje teraju svoje krvave pireve i ljudi koji gledaju da sukob svedu na ono sto mora a ne ono sto ce stvoriti ludnicu..

Najlakse je cutati i pustiti da budale odrade ono sto im je doslo , a ti stojis po strani i ne mesas se...pa sta bude bude..

Poslednja izmena:
Daleko sam ja od naivnog, namazan sam ja....morao sam da budem da bih spasio ljude...niko ne pita da li je politicki korektno , nego spasavaj ljude od budala, a budala na sve strane, a ljudi malo..

Naravno ne mozes sve da spasis, eto ja znam za slucaj ucitelja musliman u Nevesinju , i ja mu lepo kazem idi , cuvace ti kucu , ebes kucu , idi dok ne prodje ovo vreme, ovako ce te neka budala, nece Srbin nego odrod od Srbina i znas i sam da ima u ovakvim vremenima vise odroda od naroda svih nego sto ima postenih...

Nece, ostace kao i one babe od 100 godina u kninu...
I zavrsio je isto kao i te babe, u nekoj pecini , neko se napio i smaknuo ga..
Samo jedan konkretan primer navodim, gde nije nista naivno , zna se tacno danajvise prljavih stvari obave budale i pijani , nahuskani od onih koji prodaju naftu , oruzje, pljackaju kuce i prepisuju ih na sebe preko laznih kupoprodajnih ugovora..

A onda mi ovde ,forumasi prodaju priceo nezavisnosti RS koja se brani tako sto se brani Dodik, o casnosti boraca , i razne gluposti , a dobre stvari nebi ni bilo da nije bio neko priseban pa tucao u mozak tu nalozenu raju..

Nekad uspe nekad ne uspe...video sam i jedno i drugo , kad pricas ljudima branite svoje komsiluke, zaebite sta vam kazu Bg i Mladic i Karadzic i ko je sve bio...
Sto manje krvi lakse ce se sutra mir uspostaviti i da ne moram da citam seronje na forumu kako mi pisu da je Hrvat branio svoje ognjiste, a Srbin nije...a bio gradjanski rat...debilana...
A nekad se dozovu pameti pa brane, posalju u stand by ove ebivetre mladiceve i neke opstinske jajare, ne znam da li su opstinske, ali po faci im vidis da su kao opstinari...mastiljare...
I onda nista, odbrane mesto na kojem zive i sutra mnogo manje mrznje ...

Mislite da je lako u RS ili Hercegovini spasiti muslimana od pijanih Srba?
Em rizikujes da te neka budala samo jedna prozove ljubiteljem muslimana, a ne covekom, to se stalno lomi , da li ce neka budala smeti da kaze ili nece....
Jer ako oseti da te ljudi postuju , nece smeti da kaze jer je onda ispao pacov, neko ko pljuje na dobre ljude...ljiga..
Sve su to igre u ratu, izmedju budala koje teraju svoje krvave pireve i ljudi koji gledaju da sukob svedu na ono sto mora a ne ono sto ce stvoriti ludnicu..

Najlakse je cutati i pustiti da budale odrade ono sto im je doslo , a ti stojis po strani i ne mesas se...pa sta bude bude..
Уууу. Сад видим од којих си ти. Дакле, Младић, Караџић и Београд им Говоре, а Изетбеговић доброћудно и мирно ћути. Замисли кад би та мржња о којој говориш била релана, каква ли би тек огромна била 1918. године, Колико би Срби мрзели муслимне који су били редом у Шуцкорима, а о 1945. после оних масовних покоља Срба после покоља Срба од стране удружених хрвата и муслимана. Јел и тад Београд нешто хушкао? НИје било оних који би да бране комшилук од комшија хрвата и муслимана.

Back