Simo Dubajić
Domaćin
- Poruka
- 3.119
Mislim da taj oblik nije od juče.Silna želja da Vučić izgubiti vlast dovela je u tvom slučaju do nekog oblika ludila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da taj oblik nije od juče.Silna želja da Vučić izgubiti vlast dovela je u tvom slučaju do nekog oblika ludila.
Nzm šta bi on radio bez AV. Morao bi trenutno da nađe nešto drugo da propoveda okolo.Prvo što će Vučić verovatno još dugo ostati na vlasti a i da se desi nekim slučajem da padne,ti ćeš razviti neku drugu opsesiju.
Vidiš, Đukanovicevci optužuju DF da im je CG samo nužno zlo…Толико сам се суверено слагао са "Гусларом" да су ми брисали поруке!
Ако мислиш на постојање државе ЦГ под ово "суверениста", већини Срба у ЦГ то јесте њихова држава као и ДФ-овцима који себе сматрају правим и одлучним Србима.
Godinama sam čito opsesije kraljem,sad godine o Vučiću.Krug se sve više sužava.Nzm šta bi on radio bez AV. Morao bi trenutno da nađe nešto drugo da propoveda okolo.
Ništa ne izbegavam.Objektivan posmatrač bi zapazio da Vučiću odgovara određena eskalacija u BiH kako bi se nacionalno svesni deo njegovih protivnika pokolebao u aktuelnim naporima za njegovo slabljenje ili svrgavanje.Međutim takvi su u opoziciono-studentskim masama izrazita manjina.I ja te džabe ohrabrujem da za sve to što si izneo ovde o meni, nađeš neki citat onog što pišem, i dovedeš ga u vezu s tim što si napisao, a ti izbegavaš.
Najverovatnije što to nemaš, abudući da voliš Vučića, kažnjavaš me klevetanjem. Sramotno.
Nešto drugo je u pitanju…Опет си заковрнуо ствари, и још кроз дубоко осмишљено питање покушаваш да неког убациш у некакву завјеру, мало придодаш "сврби" и то је то!
Нисам видио да ти неко нешто брани, у Србији није револуција већ мирни устанак-буна-побуна.
Režirani događaj? Ili možda izvesna potreba za pažnjom?Teorija, bila zavere ili ne, je pretpostavka. Ni ja nisam u početku bio uveren da je tačna, nego sam očekivao doprinos drugih da me uvere ili razuvere da je reč o režiranom događaju da se avu omogući spin.
A onda su naleteli Gruban i Kežualko, pobesneli na mene, što po meni povećava verovatnoću da sam u pravu.![]()
Vidiš, Đukanovicevci optužuju DF da im je CG samo nužno zlo…
Нед они него ми. Мислим, ако си Србин, онда сви ми Срби. И не ради се уопште о бусању, него о свети да Срба у Босни нема без републике српске и о историјском искуству, које каже, да би друга стране, са великом радошћу поклала све Себе, ако може и ако јој се укаже прилика.Ne bi se reklo po busanju u grudi da su nenaoruzani....ja kad sam nenaoruzan a neko drugi naoruzan , ja pravim kompromise a ne da stavljam Dodik ili smrt, ultimatum, sto je nevidjeno glupo...u svakom slucaju , golim dupetom u trnje ako zele , nek se vesele..
To što Mandić, Milatović i Spajić prisustvuju vaskršnjoj liturgiji SPC nema uticaja na Đukanovićeve neodukljane od kojih neki smatraju da treba iskoristiti priliku pa nekako isforsirati i Republiku Sandžak. Pročitaj sam šta dotični piskaraju, isto što i Klix.ba i Index.Коју функцију обавља Андрија Мандић у Црној Гори? Предсједник парламента није нужно зло.
Не читај више "CDM (Cаfe del Montenegro)" јер превише штетно утиче на тебе!
(VIDEO) Milatović, Spajić i Mandić na vaskršnjoj liturgiji u Hramu
Državni vrh Crne Gore prisustuje vaskršnjoj liturgiji u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.
Šta se smiješiš Garfo. Znaš ti to i bolje od mene.Kriminal nema naciju, ali negdje nacija služi za održavanje kriminala na pijedestalu.
Ko ih oteo? Daj vidi, molim te, možemo li kako da ih otkupimo?Nepravilno je govoriti o hapšenju.Pravilno je govoriti o otmici predsednika Srpske i drugih funkcionera.
To što Mandić, Milatović i Spajić prisustvuju vaskršnjoj liturgiji SPC nema uticaja na Đukanovićeve neodukljane od kojih neki smatraju da treba iskoristiti priliku pa nekako isforsirati i Republiku Sandžak. Pročitaj sam šta dotični piskaraju, isto što i Klix.ba i Index.
vako mu je i babo furo 92'...znaci opet traze belaj..Bakir i Klix kmeče u sav glas:
Pogledajte prilog 1719588
Da li je moguce da i pored iskustva iz proslog rata , opet tako glupo misljenje imate....Нед они него ми. Мислим, ако си Србин, онда сви ми Срби. И не ради се уопште о бусању, него о свети да Срба у Босни нема без републике српске и о историјском искуству, које каже, да би друга стране, са великом радошћу поклала све Себе, ако може и ако јој се укаже прилика.
Даа ли је могуже да си после свих ратова у последњих сто година, и даље југословенски наиван, и псеудограђански искључив. Колико пута су нас убијали до сад, бехз икакве најаве, само зато што су могли.Da li je moguce da i pored iskustva iz proslog rata , opet tako glupo misljenje imate....
Tacno je da ljudi hoce da ubijaju , ali pre svakog ubijanja ide uvertira....nema tu ubijanja iz vedrog neba, to je tako retko da moze da se kaze nikada....
Vidimo da je bio u pravuNije Bakirovac, naš je, nacionalista je, samo je opsednut padom Vučića mnogo pre pada nadstrešnice.
Daleko sam ja od naivnog, namazan sam ja....morao sam da budem da bih spasio ljude...niko ne pita da li je politicki korektno , nego spasavaj ljude od budala, a budala na sve strane, a ljudi malo..Даа ли је могуже да си после свих ратова у последњих сто година, и даље југословенски наиван, и псеудограђански искључив. Колико пута су нас убијали до сад, бехз икакве најаве, само зато што су могли.
Уууу. Сад видим од којих си ти. Дакле, Младић, Караџић и Београд им Говоре, а Изетбеговић доброћудно и мирно ћути. Замисли кад би та мржња о којој говориш била релана, каква ли би тек огромна била 1918. године, Колико би Срби мрзели муслимне који су били редом у Шуцкорима, а о 1945. после оних масовних покоља Срба после покоља Срба од стране удружених хрвата и муслимана. Јел и тад Београд нешто хушкао? НИје било оних који би да бране комшилук од комшија хрвата и муслимана.Daleko sam ja od naivnog, namazan sam ja....morao sam da budem da bih spasio ljude...niko ne pita da li je politicki korektno , nego spasavaj ljude od budala, a budala na sve strane, a ljudi malo..
Naravno ne mozes sve da spasis, eto ja znam za slucaj ucitelja musliman u Nevesinju , i ja mu lepo kazem idi , cuvace ti kucu , ebes kucu , idi dok ne prodje ovo vreme, ovako ce te neka budala, nece Srbin nego odrod od Srbina i znas i sam da ima u ovakvim vremenima vise odroda od naroda svih nego sto ima postenih...
Nece, ostace kao i one babe od 100 godina u kninu...
I zavrsio je isto kao i te babe, u nekoj pecini , neko se napio i smaknuo ga..
Samo jedan konkretan primer navodim, gde nije nista naivno , zna se tacno danajvise prljavih stvari obave budale i pijani , nahuskani od onih koji prodaju naftu , oruzje, pljackaju kuce i prepisuju ih na sebe preko laznih kupoprodajnih ugovora..
A onda mi ovde ,forumasi prodaju priceo nezavisnosti RS koja se brani tako sto se brani Dodik, o casnosti boraca , i razne gluposti , a dobre stvari nebi ni bilo da nije bio neko priseban pa tucao u mozak tu nalozenu raju..
Nekad uspe nekad ne uspe...video sam i jedno i drugo , kad pricas ljudima branite svoje komsiluke, zaebite sta vam kazu Bg i Mladic i Karadzic i ko je sve bio...
Sto manje krvi lakse ce se sutra mir uspostaviti i da ne moram da citam seronje na forumu kako mi pisu da je Hrvat branio svoje ognjiste, a Srbin nije...a bio gradjanski rat...debilana...
A nekad se dozovu pameti pa brane, posalju u stand by ove ebivetre mladiceve i neke opstinske jajare, ne znam da li su opstinske, ali po faci im vidis da su kao opstinari...mastiljare...
I onda nista, odbrane mesto na kojem zive i sutra mnogo manje mrznje ...
Mislite da je lako u RS ili Hercegovini spasiti muslimana od pijanih Srba?
Em rizikujes da te neka budala samo jedna prozove ljubiteljem muslimana, a ne covekom, to se stalno lomi , da li ce neka budala smeti da kaze ili nece....
Jer ako oseti da te ljudi postuju , nece smeti da kaze jer je onda ispao pacov, neko ko pljuje na dobre ljude...ljiga..
Sve su to igre u ratu, izmedju budala koje teraju svoje krvave pireve i ljudi koji gledaju da sukob svedu na ono sto mora a ne ono sto ce stvoriti ludnicu..
Najlakse je cutati i pustiti da budale odrade ono sto im je doslo , a ti stojis po strani i ne mesas se...pa sta bude bude..