dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.766
Pa nije došao helikopterom nego automobilom u pratnji vojne policije. Tako je i otišao.Pa pitaj Viskovica kako ide kući? Helikopterom.![]()
Imaš snimak pa pogledaj prije nego nešto napišeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije došao helikopterom nego automobilom u pratnji vojne policije. Tako je i otišao.Pa pitaj Viskovica kako ide kući? Helikopterom.![]()
Pored koliko broja pratilaca? Pa ni Putin nema toliku pratnju!Pa nije došao helikopterom nego automobilom u pratnji vojne policije. Tako je i otišao.
Imaš snimak pa pogledaj prije nego nešto napišeš.
Samo lična pratnja ako gledaš snimak.Pored koliko broja pratilaca? Pa ni Putin nema toliku pratnju!
Mislim, idu vam ta apšenja stravično dobro pa da angažujemo Alana Čumaka da pomogne.Kome? Tebi? Pa ako uspijemo preko kakvog medijuma javicemo se. Budi na vezi.
Zukan se pozivao na član 16 Zakona o odbrani BiH ali po njemu on nema pravo da izdaje naredbu da se nekome zabrani ulaz u kasarnu.POLITIČARI SATIRIČARI
Šta rade bošnjački ministri Konaković i Helez: Kad ispucaju gluposti, smisle rješenje – zovi Schmidta upomoć!
![]()
Znate li šta radi bošnjački ministar u Vijeću ministara?
Sjedi u kancelariji… razmišlja… i smisli: ‘E, znaš šta? Haj’ da zovem Schmidta! On će to bolje. Neka on napiše ili izmijeni zakon, nek’ on naredi, a ja ću samo reći: podržavam.’”
I znate li šta još radi? Piše naredbe. Al’ pazi sad — naredbe koje se ne moraju izvršavati. On napiše naredbu, zalijepi na zid, pošalje medijima i kaže: Evo, ja sam naredio!
Dan poslije mora da se dodatno blamira jer naredbu niko ozbiljno shvatio nije.
I tako ti on ima plan B, C i D… A, plan A je uvijek isti: Zovi Schmidta i međunarodnu zajednicu, nek’ oni rade, a on će na kraju reći: ‘Eto, hvala, bio sam konstruktivan faktor.
Prvo davao ostavku, Mile nije odobrio, a sada izražava želju da se vrati u SIP-u !!????
Zukan se pozivao na član 16 Zakona o odbrani BiH ali po njemu on nema pravo da izdaje naredbu da se nekome zabrani ulaz u kasarnu.
Zvekan.
Pored koliko broja pratilaca? Pa ni Putin nema toliku pratnju!
On i Stevandić spavaju sa 6 policajaca. Dva sa strane, jedan ispred vrata, jedan kod prozora, 2 ispod kreveta.
Kome? Tebi? Pa ako uspijemo preko kakvog medijuma javicemo se. Budi na vezi.
Ona sluša samo hodžu.Slusas li Ipceta?
Koja ptica rano pjeva, usere se u gnijezdo.I tako prođe još jedan dan u slobodi našeg predsjednika Dodika,duše naše drage Bosne.
Zato nemoj pjevat rano.Koja ptica rano pjeva, usere se u gnijezdo.
Gnijezdo moje pametno.Zato nemoj pjevat rano.![]()
Antisrpski snovi neprijatelja.. sraman i jadan u svakom pogledu.