aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 5.945
Gruban, elokventno i sadžajno, kao i uvek. Vidi se da u svakom trenutku zna šta je rekao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gruban, elokventno i sadžajno, kao i uvek. Vidi se da u svakom trenutku zna šta je rekao.
Jel i tebe pomalo svrbi da se nekako zabrani svako pominjanje onoga što Sarajevo radi dok se Srbija bavi revolucijom?
Gde ti vidiš teoriju zavere?Ja bih ipak rekao da siroma Aleksije iskreno veruje u svoju teorije zavere.
A zašto jednostavno ne kažeš nešto proverljivo, nego ubacuješ te gluposti za koje svako može reći i da jeste i da nije... Dobro, to i jeste poenta spina da se priča ni o čemu umesto onome što se može proveriti.
Evo, npr. reci da lažem da se tabloidi pojačano bave incidentom u Srpskom Sarajevu. Av, i ti takođe.
U Krajini je u upotrebi,i ne samo ta nego i cesta,škare itd.
U tvom tumačenju dešavanja u BiH.Gde ti vidiš teoriju zavere?
Evo baš sad u šlapama šetam po stanu.Није проблем, јер си из те средине, и то је говор људи из тих крајева. Ја сам само навео да има ријечи које могу бити непознате, као рецимо "шлапе (папуче)" или "ладица (фиока)" и тд.
Ovakvim napadnim forsiranjem agende samo ofiraš svoju poziciju. Ima CG suverenista i među Srbima iz Crne Gore...Опет си заковрнуо ствари, и још кроз дубоко осмишљено питање покушаваш да неког убациш у некакву завјеру, мало придодаш "сврби" и то је то!
Нисам видио да ти неко нешто брани, у Србији није револуција већ мирни устанак-буна-побуна.
To nije odgovor intelektualca, to više priliči Simi i Kežualku. Pametan čovek se referiše na konkretne reči, pronalazi u njima nelogičnost, netačnost, gradi argumente, pa tek na kraju da generalnu ocenu, što ti radiš na samom početku, bez prolaženja kroz materijal.U tvom tumačenju dešavanja u BiH.
Par njih samo skreću pažnju sa suštine a to je želja Sarajeva da se iskoristi prilika za obračun sa RS.Evo baš sad u šlapama šetam po stanu.![]()
Ni ti “ne vidiš” ironiju? Da li znaš šta pišu Cetinanji po CDM? Ima ih i koji kažu da treba imati razumevanja za podršku Novopazaraca revoluciji jer će se tako eto izboriti za republiku koja bi njima odgovarala kao tampon zona prema Srbiji.
Sam forsiraš teorije zavere izmišljene da bi se zabašurila de facto saradnja tvoje opcije sa Sarajevom.Gde ti vidiš teoriju zavere?
Troluješ.Знао сам да ћеш код друге поруке да одеш у ширину и дужину, а онда иде завршница...Ђилас-Шолак-Мариника и понекад Динко-Мила.
Нисам више на овој теми, отиш`о сам на другу!![]()
Ni ti nisi u stanju da promeniš narativ kad vidiš da je prso, kao av o obojenoj revoluciji. Dzabe što većina naroda ne veruje u to.Par njih samo skreću pažnju sa suštine a to je želja Sarajeva da se iskoristi prilika za obračun sa RS.
Ja bih ipak rekao da siroma Aleksije iskreno veruje u svoju teorije zavere.
Kad ne može već ljubljeni mu kralj na vlast,bar da ode Vučić.Da.
Znam bata Aleksija duže vreme.
Nije Bakirovac, naš je, nacionalista je, samo je opsednut padom Vučića mnogo pre pada nadstrešnice.
Pre će biti kognitivna disonanca nego baš srpski nacionalizam.Da.
Znamo se sa foruma Herceg Bosna.
Imao je oduvek tako neke teorije.
Nije Bakirovac, naš je, nacionalista je, samo je opsednut padom Vučića mnogo pre pada nadstrešnice.
Teorija, bila zavere ili ne, je pretpostavka. Ni ja nisam u početku bio uveren da je tačna, nego sam očekivao doprinos drugih da me uvere ili razuvere da je reč o režiranom događaju da se avu omogući spin.Da.
Znamo se sa foruma Herceg Bosna.
Imao je oduvek tako neke teorije.
Po mogućstvu onaj što je pravio tzv. “Jugoslaviju”.Kad ne može već ljubljeni mu kralj na vlast,bar da ode Vučić.![]()
E taj.Po mogućstvu onaj što je pravio tzv. “Jugoslaviju”.
Ovakvim napadnim forsiranjem agende samo ofiraš svoju poziciju. Ima CG suverenista i među Srbima iz Crne Gore...
E taj.
Po mogućstvu onaj što je pravio tzv. “Jugoslaviju”.
Samo smo se nadovezali na tvoj opis kolege crne ruke.Malo pre sam bio za Bakira i "kratke hlače". Ispada da i Bakir voli kralja Aleksandra.
Je li vama ikada stalo da nešto što napišete ima neku smislenu vezu sa onim što ste napisali na istu temu neposredno ranije?![]()
Nije to ovo prvi put.Već si pisao pre oko mesec dana da je Vučić poručio izjavu jednog muslimanskog političara o tome kako SIPA treba da puca u pripadnike policije R.Srpske.To nije odgovor intelektualca, to više priliči Simi i Kežualku. Pametan čovek se referiše na konkretne reči, pronalazi u njima nelogičnost, netačnost, gradi argumente, pa tek na kraju da generalnu ocenu, što ti radiš na samom početku, bez prolaženja kroz materijal.![]()
I ja te džabe ohrabrujem da za sve to što si izneo ovde o meni, nađeš neki citat onog što pišem, i dovedeš ga u vezu s tim što si napisao, a ti izbegavaš.Nije to ovo prvi put.Već si pisao pre oko mesec dana da je Vučić poručio izjavu jednog muslimanskog političara o tome kako SIPA treba da puca u pripadnike policije R.Srpske.
Silna želja da Vučić izgubiti vlast dovela je u tvom slučaju do nekog oblika ludila.Ne vredi tebi objašnjavati.
Iskreno da kažem ne vidim kako to može da se reši.Prvo što će Vučić verovatno još dugo ostati na vlasti a i da se desi nekim slučajem da padne,ti ćeš razviti neku drugu opsesiju.