SIPA pokušala da uhapsi predsjednika Republike Srpske

Ako je sud rekao da je kriv onda je to to.
Mozda bih mislio da je neka politicka igra da se on nije lepo obogatio otkad je na vlasti
posto jeste sigurno treba da robija za nesto
Mada lako moze platiti zatvor bezobrazluk koji ga je naucio da samo otima i uzima mu to ne dozvoljava
Dzabe vap prica nusta od toga. Naucite da zivite stime.
Uzgred uskoro vam dolaze Rusi u goste.
:rotf:

Ja sam Srbin , i ja uvek odlucujem sta ce biti jer mogu da izbegnem sta hocu a sta necu , a zanimljivo da Srbi nikad ne odlucuju nista, nego sve neko drugi odlucuje.....sto je moguce samo ako srbi ne zele da odlucuju i pod dva ne umeju da se odmaknu kad ne bi trebalo da se umesaju...
nego svuda svoj nos guraju i ne znaju da se povuku..
I..sta bi ti odlucio u ovom slucaju?

Dzabe vap prica nusta od toga. Naucite da zivite stime.
Uzgred uskoro vam dolaze Rusi u goste.
:rotf:
putin.jpg

Sudija je dosudio ofsajd Edinu Džeku protiv Nigerije na svetskom 2014-te pa do dan danas Bošnjaci viču da nije bio ofsajd, a i nije bio, vidi se na usporenom snimku.

Transkript te sudske presude i rasprave je tragikomičan.
Muslimanska sutkinja (valjda se tako piše) ima rečitost i argumente neke nepismene i nekulturne babe na pijaci.
O ostrašćenosti i nonšalanciji prilikom argumentacije i rasprave da ne govorim.

Ko ima transkript toga neka ga postavi, težak smehotres.

Dodik nije pravosnažno ni osuđen, poternica je raspisana zato što je tužilaštvo pokrenulo još par procesa ubrzo nakon toga kako bi naterali Interpol da raspiše međunarodnu poternicu, međutim Interpol ih je oladio i rekao da je to politički progon.

Sada mogu samo da se blamiraju ovako kao na snimku i ništa više.

A ta saradnja podrazumijeva sta tacno?

Pisao sam o tome kad je pre neku godinu Dodik otišao u posetu Lukašenku i Putinu.

I to ti je znak da mu je odzvonilo. Nego ljudima voda u ušima, ne čitaju.

Odeš lepo u Brisel i Washington, tamo napraviš kontakte, sklopiš dilove i napraviš saveznike.
Onda okupiš sve komšijske lidere, dogovoriš se sa njima, rešite probleme.

I onda se uživa. Toliko je jednostavno.

Međutim, srpski lideri sa ovih prostora vole korupciju, a onda moraju da naprave konflikte plus imaju naivan narod koji se loži na budalaštine "svi nas mrze".

Ne možemo na zapad, mrze nas, ne možemo u EU, mrze nas, ne možemo da imamo dobre komšijske odnose, mrze nas.

Jeste, kako da ne. Cela Evropa gde je u istoriji svako ratovao sa svakim, pa rešili probleme i žive u slozi, ali eto svi mrze Srbe.

Besmislice parekselans. Nego je poenta da se napravi takva atmosfera, da budemo izolovano koruptivno ostrvo. Pa kad prigusti (kao što je sad), onda pomagaj narode, hoće da nas porobe.

Vlast je lična, kao i benefiti, autokratski lider nikog ništa ne pita, a odgovornost je kolektivna, pa kad prigusti svi u odbranu. ;)

Pisao sam o tome kad je pre neku godinu Dodik otišao u posetu Lukašenku i Putinu.

I to ti je znak da mu je odzvonilo. Nego ljudima voda u ušima, ne čitaju.

Odeš lepo u Brisel i Washington, tamo napraviš kontakte, sklopiš dilove i napraviš saveznike.
Onda okupiš sve komšijske lidere, dogovoriš se sa njima, rešite probleme.

I onda se uživa. Toliko je jednostavno.

Međutim, srpski lideri sa ovih prostora vole korupciju, a onda moraju da naprave konflikte plus imaju naivan narod koji se loži na budalaštine "svi nas mrze".

Ne možemo na zapad, mrze nas, ne možemo u EU, mrze nas, ne možemo da imamo dobre komšijske odnose, mrze nas.

Jeste, kako da ne. Cela Evropa gde je u istoriji svako ratovao sa svakim, pa rešili probleme i žive u slozi, ali eto svi mrze Srbe.

Besmislice parekselans. Nego je poenta da se napravi takva atmosfera, da budemo izolovano koruptivno ostrvo. Pa kad prigusti (kao što je sad), onda pomagaj narode, hoće da nas porobe.

Vlast je lična, kao i benefiti, autokratski lider nikog ništa ne pita, a odgovornost je kolektivna, pa kad prigusti svi u odbranu. ;)
Saja, tvoji postovi su najpametniji na forumu. Sve isto tako mislim, samo ne znam tako smisleno da napišem.

Ja sam ne razumem ko je poslao Sipu na Mileta? Ako je kako ste mi objasnili to naša služba, srpska, a ne bosanska.
To je "zajednička služba" čiji je direktor dao ostavku pa je na njegovo mjesto došao njegov zamjenik, Bošnjak, koji je zbog pritiska sa muslimanske strane takođe dao ostavku i sada je vjerovatno neki pogodni Bošnjak poslao sve muslimane da hapse predsjednika Republike Srpske.

I..sta bi ti odlucio u ovom slucaju?
Da Dodika u sekundi , ali i podvukao crtu da suverenitet RS ne sme da se dira i to u sastanku 1 na 1 , sa tim novim, i da se to radilo tako vec bi se zakomplikovalo na obe strane...
Nego je Dodik pricao boli me tuki boli me tuki , ja sam veci od tog administrativca i onda umesto da pravi pozicije pregovora pravio je poziciju sutni me dupe cik ako smes...

Sto lici na sve te krmce iz vlasti , domacine.,...SRBE...kao da ne mozes biti SRBIN a da ne vazi pravilo u svojoj avliji mogu i da ubijem i da radim sta hocu , ne sme niko rec da mi kaze...

Back