SIPA pokušala da uhapsi predsjednika Republike Srpske

Како је почела ова ујдурма против предсједника Српске и других високих званилчника, имамо по бошњачким медијима појачаним БН ТВ ликовање како је предсједник Српске сатјеран у мишју рупу, наговјештаје како је питање дана када ће бити ухапшен, јавили сер сви знани и незнани ликови, сви у глас гракчу како Милорад Додик не смије мрднути из Бање Луке, како се спрема утећи, сви све знају, и дан и налин када ће Миле бити ухапшен.

Кад оно међутим, ето Додика мало у Србији, па у Српској, па у Израелу, па у Москви, па опет у Српској, па оде на свесрпски сабор у Београду, па обилази поплављена подручја, па ето га у Српском Сарајеву гдје је обавио састанак са начелницима општина града Српско Сарајева. Обавља човјек своје дужности и нешто се не осврће на скичање и режање из ефбиха.

Policija FBiH nema teritorijalnu nadležnost da djeluje ma prostoru Republike Srpske mada postoji opasnost da im Sud BiH naredi asistenciju što onda vodi direktnom oružanom okršaju.

Ne mogu narediti ni specijalcima SIPA jer su oni mještovitog sastava, Srbi neće pristati da rade to i doći će do raspada SIPA.
Isto je i sa Graničnom policijom.

Kako god okrenu gube više nego Srbi.

Policija FBiH nema teritorijalnu nadležnost da djeluje ma prostoru Republike Srpske mada postoji opasnost da im Sud BiH naredi asistenciju što onda vodi direktnom oružanom okršaju.

Ne mogu narediti ni specijalcima SIPA jer su oni mještovitog sastava, Srbi neće pristati da rade to i doći će do raspada SIPA.
Isto je i sa Graničnom policijom.

Kako god okrenu gube više nego Srbi.
Čak ni onaj Ramo nije baš toliko poludio.

Čak ni onaj Ramo nije baš toliko poludio.
On je budala, čovjek ne zna koliko kantona ima u FBiH, priča kako su njih dvojica istukli 35 ljudi i sl. debilizme.

A takvi na pozicijama su najopasniji jer je to kao da majmunu daš da vozi avion.

Ramo nije opasan jer je lud nego što je glup.

Hoće da se hebu ali da ne udje, ne mere. Hapšenje Dodika je rat pa ako vam se ratuje a vi pošaljite vaše specijalce , nek počne puškaranje i to je to. Od krupnih reči, pretnji , tra la la priče na internetu nemate ništa.
Hajde onda rat..
Da vidim kad vam se ratuje, da li bi ratovali i ovako zarad Dodika...
Hajde kad ste pametni , a muslimani nisu bas , ali onda nece biti cudno ako prihvate ratovanje, a da vidim onda da li ce Srbi da prezive to..hoce kitu ....
Ali hajde kad bi se igrali , da se igrate....
Nemate pametnija posla nego cucanje po planincinama i u rovovima punim vode...samo sad nema mladih , nego ce matori konji da ratuju..

Hajde onda rat..
Da vidim kad vam se ratuje, da li bi ratovali i ovako zarad Dodika...
Hajde kad ste pametni , a muslimani nisu bas , ali onda nece biti cudno ako prihvate ratovanje, a da vidim onda da li ce Srbi da prezive to..hoce kitu ....
Ali hajde kad bi se igrali , da se igrate....
Nemate pametnija posla nego cucanje po planincinama i u rovovima punim vode...samo sad nema mladih , nego ce matori konji da ratuju..

Muslimani odlučuju hoće li biti rata ili ne.
Dodika dobiti neće a tebi ako to nanosi neopisivu duševnu bol, šta da ti kažem, štrajkuj gladju, piši protestno pismo Usrulji, zapali se na nekom trgu - izbor je samo tvoj.

Veruješ u profesionalnost tog muslimanskog suda u Sar'jevu?
Kapone nije pao zbog kriminala nego zbog poreza
Ovaj sigurno treba da robija za nesto, to sto je sud kao i nas ne znaci da je dodik cvecka
Meni je recimo krivo sto je zunjic vise od mesec dana u pritvoru jer je ucio policajca kako da drzi pusku
dok je advokat koji je izudarao 2 pandura ( kakvi su to panduri kad ih tako biju) na slobodi

Screenshot-20250423-234534.png

Muslimani odlučuju hoće li biti rata ili ne.
Dodika dobiti neće a tebi ako to nanosi neopisivu duševnu bol, šta da ti kažem, štrajkuj gladju, piši protestno pismo Usrulji, zapali se na nekom trgu - izbor je samo tvoj.
Ja sam Srbin , i ja uvek odlucujem sta ce biti jer mogu da izbegnem sta hocu a sta necu , a zanimljivo da Srbi nikad ne odlucuju nista, nego sve neko drugi odlucuje.....sto je moguce samo ako srbi ne zele da odlucuju i pod dva ne umeju da se odmaknu kad ne bi trebalo da se umesaju...
nego svuda svoj nos guraju i ne znaju da se povuku..

Ja sam Srbin , i ja uvek odlucujem sta ce biti jer mogu da izbegnem sta hocu a sta necu , a zanimljivo da Srbi nikad ne odlucuju nista, nego sve neko drugi odlucuje.....sto je moguce samo ako srbi ne zele da odlucuju i pod dva ne umeju da se odmaknu kad ne bi trebalo da se umesaju...
nego svuda svoj nos guraju i ne znaju da se povuku..
Srbi imaju isti mentalitet i devedesetih i sada. I uvek je ista priča. Ostalo su izgovori. Pogledati na šta liči tzv. srpski svet i svijet.

Back