Truman
Elita
- Poruka
- 23.341
Srpski nacionalizam je glup, nizak iq ima, zato smo i pukli.Za toliko dugo nacionalizma, boga mi smo spali na 4 miliona, odlican ucinak....od 20 miliona na 4....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski nacionalizam je glup, nizak iq ima, zato smo i pukli.Za toliko dugo nacionalizma, boga mi smo spali na 4 miliona, odlican ucinak....od 20 miliona na 4....
Nacionalizam nije problem, ali postaje problem kad imaš konstantnu potrebu prozivati sve susjede Srbima, svojatati tuđi terotiroj i tvrditi da su svi Srbi.Da,da...ostali su naucili pa su se odrekli svog nacionalizma.Da Tompson nije prodao 500.000 karata za koncert mozda bi me i ubijedio.![]()
Tompson je muzicar koji ne krade a Dodik politicar koji je pokrao sve sto je mogao, ne pricam o nacionalizmu.Da,da...ostali su naucili pa su se odrekli svog nacionalizma.Da Tompson nije prodao 500.000 karata za koncert mozda bi me i ubijedio.![]()
Prvo...nisu svi susjedi Srbi...ali neki (vecina) jesu porijeklom.Nacionalizam nije problem, ali postaje problem kad imaš konstantnu potrebu prozivati sve susjede Srbima, svojatati tuđi terotiroj i tvrditi da su svi Srbi.
Navodnog lopovluka ozbiljnoNe bih rekla da je Putinu odzvonilo,nego da tek dolazi njegovo vrijeme.
Dodik je onda vizionar.
I oni ti samo daju uslove i uslove i nikad kraja njihovim zahtjevima itd.
Mada,ne sumnjam da neki nasi politicari imaju i tamo dilove.
Dzaba kad nece oni da se dogovore.
Teoretski je sve jednostavno.U praksi,malo teze.
Svi lideri sa ovih prostora vole korupciju (a i ostali nisu imuni na to).
Konflikte prave oni cijoj se antikorupciji divis.
Nema tu mrznje nego interesi.A sad da su i oni bas toliko slozni ne bih rekla.
Vlast je vlast.Svi su autokrate na toj poziciji.
Nece za Dodika mozda,ali za Republiku Srpsku hoce.Dodik je prolazan.
A ovde je napad na RS,skriven iza navodno Dodikovog lopovluka.Kao da Srbi to ne znaju.
Motiv napada na Dodika nije njegov kriminal,korupcija i sl.nego rusenje RS.
Ali obzirom da "stranci"cute,cini mi se da Dodo ipak ima podrsku nekog bitnog.
Izgleda se okrenulo kolo srece.
Nije bitno sta je Tompson...nego je bitno da propagira taj hrvatski nacionalizam...koji gle cuda,nikom ne smeta.Tompson je muzicar koji ne krade a Dodik politicar koji je pokrao sve sto je mogao, ne pricam o nacionalizmu.
Eto, sve si rekao, pametnom dostaPrvo...nisu svi susjedi Srbi...ali neki (vecina) jesu porijeklom.
To su istorijske cinjenice,a sto njih to boli,to je njihov problem.
Uglavnom,te "bivse Srbe" danas vise niko i ne svojata.Dovoljno je vremena proslo da ako su to i bili,vise nisu.To je svima jasno.
Drugo,niko ne svojata nikakve "tudje teritorije" nego samo teritorije gdje su vijekovima zivjeli Srbi i zahvaljujuci upravo Srbima i njihovoj borbi protiv raznih okupatora su i ostali dosli do toga da danas mogu imati svoje drzave.
Od obojice mi seNije bitno sta je Tompson...nego je bitno da propagira taj hrvatski nacionalizam...koji gle cuda,nikom ne smeta.
Za hiljadu ljudi kod Baje Malog Knindze se digne kuka i motika.
Ne iskrivljuj rijeci ..navodno zbog lopovluka,a u stvari zbog neceg drugog tj.ukidanja Srpske.Navodnog lopovluka ozbiljnopa ja koji ne zivim tu znam piuno vise od tebe
Naravno,zar mislis da je to sto ti ucis istina?Eto, sve si rekao, pametnom dosta
Upravo si ovime dokazao moju konstataciju na koju si išao odgovarati.
Mozda tebi...ali vecini od samo jednog.Od obojice mi se![]()
Ovo je recimo klasičan primer mitomanije pod čijim plaštom se krije vrlo opasan nacionalizam. Dodik je jedan od propagatora tog nacionalizma, na sreću pa je običan folirant i kmečavac.Prvo...nisu svi susjedi Srbi...ali neki (vecina) jesu porijeklom.
To su istorijske cinjenice,a sto njih to boli,to je njihov problem.
Uglavnom,te "bivse Srbe" danas vise niko i ne svojata.Dovoljno je vremena proslo da ako su to i bili,vise nisu.To je svima jasno.
Drugo,niko ne svojata nikakve "tudje teritorije" nego samo teritorije gdje su vijekovima zivjeli Srbi i zahvaljujuci upravo Srbima i njihovoj borbi protiv raznih okupatora su i ostali dosli do toga da danas mogu imati svoje drzave.
Najgori komentar. Stavljati Baju u isti kos sa Tompsonom je bljuc.Od obojice mi se![]()
Ajde...bas mitomanija?Ovo je recimo klasičan primer mitomanije pod čijim plaštom se krije vrlo opasan nacionalizam. Dodik je jedan od propagatora tog nacionalizma, na sreću pa je običan folirant i kmečavac.
A Thompson jeste bzvz, i ti koji ga slušaju isto slušaju i srpske cajke, to je do mentaliteta. S druge strane, Hrtvatska zna gde su joj granice i kao članica EU mora da pazi na ponašanje.
Ne vidis ni da je Fadil Novalic ,bivsi premijer zavrsio u zatvoru za deset puta manje stvari od DodikaNe iskrivljuj rijeci ..navodno zbog lopovluka,a u stvari zbog neceg drugog tj.ukidanja Srpske.
Jer da je samo do lopovluka,ima i u Federaciji onih kojima bi se mogli baviti.
Ne vidim da je tamo lopovluk iskorijenjen.
Istina sigurno nije ona koju si ti učio.Naravno,zar mislis da je to sto ti ucis istina?
Mozda zato sto je bivsi?Ne vidis ni da je Fadil Novalic ,bivsi premijer zavrsio u zatvoru za deset puta manje stvari od Dodika![]()
Istina sigurno nije ona koju si ti učio.
Ovo što sam ja učio nisam uzimao zdravo za gotovo kao što si to ti radio već sam se bacio na stranu literaturu.
A i da smo svi došli iz istog naroda (a nismo, već samo sličnog), tada u to doba Srbi niti nisu postojali, ni kao nacija ni kao ime.
Odi na podforum povijest pa ćeš i tamo nešto naučiti, s obzirom da je evidentno da si povijest "učio" od Jovana Deretića.
Srpski nacionalizam je pravio sr. po okruženju, to je činjenica. I dan-danas je faktor nestabilnosti, a srpska politika odudara od ostatka regije koji je proevropski orijentisan. Francuski nacionalizam nikog iz njihovog okruženja ne ugrožava. Vi srpski nacionalisti se stalno vrtite u istom krugu. I stalno imate iste rezultate.Ajde...bas mitomanija?
Sve sto Srbi kazu je mitomanija,a vi sto pricate bajke je suva istina.
Samo sto za ovu "mitomaniju"imas dokaze.
I jos mi ne rece zasto je srpski nacionalizam "opasan",a recimo hrvatski ili siptarski ili bosnjacki ili francuski ili americki...nije?
Rusku ili americku?Istina sigurno nije ona koju si ti učio.
Ovo što sam ja učio nisam uzimao zdravo za gotovo kao što si to ti radio već sam se bacio na stranu literaturu.
Da,ali zato su Hrvati postojali...u tim bespucima povijesne zbiljnosti.A i da smo svi došli iz istog naroda (a nismo, već samo sličnog), tada u to doba Srbi niti nisu postojali, ni kao nacija ni kao ime.
Nemam pojma ko je taj,ali vidim da ga ti dobro poznajes.Odi na podforum povijest pa ćeš i tamo nešto naučiti, s obzirom da je evidentno da si povijest "učio" od Jovana Deretića.
I oni ti samo daju uslove i uslove i nikad kraja njihovim zahtjevima itd.
Dzaba kad nece oni da se dogovore.