dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.784
Mene forumaš umri muški podsjeća na onaj vic šta traži Slovenac u Bosni ?
Traži ćaću.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene forumaš umri muški podsjeća na onaj vic šta traži Slovenac u Bosni ?
Traži ćaću.![]()
Pa ne pisem tebi , ti imas svoju agendu NATO NATO NATO....i ja tu nemam sta da pricam.....Nemam pojma o čemu pišeš,ja sam iz Hrvatske.![]()
Citiro si mene.Pa ne pisem tebi , ti imas svoju agendu NATO NATO NATO....i ja tu nemam sta da pricam.....
Ne želim ga reklamirati!Ne smeš da pisneš vašem sarajevskom gazda-Komšiću nego se ovde foliraš?
A šta treba da se zaključi? Sankcije se ne odnose na putovanja.Koleginice Lapsi, da li ste videli ovaj članak? Kolega Argumentovani? Šta li bi se moglo zaključiti iz ovoga?![]()
Ma smiriću se ja, ssamo to neće dovesti do ishoda kakav priželjkuje čaršija. Prohujalo sa vihorom, iliti nekad bilo, sad se pripoveda, o Klintonu, naravno.A šta treba da se zaključi? Sankcije se ne odnose na putovanja.
Još treba da se divim što troši pare po bijelom svijetu? Šta će ona tamo?
I ti mačak smiri se.
Da li su mediji iz Federacije uopšte i pomenuli ovo? Da li je ovo uopšte i moguće? Pa ona je pod sankcijama!!!A šta treba da se zaključi? Sankcije se ne odnose na putovanja.
Još treba da se divim što troši pare po bijelom svijetu? Šta će ona tamo?
I ti mačak smiri se.
Ne volim gledati Hrvata u ćuzi pa makar bio i konvertirani.Baš ste nam nešto žalosni.
Mitrović skrši milione evra na zadruge i elite, Senad sa Ramom za dž napravi 3 x bolji šou.Ovaj Ramo je lud čovjek majke mi....
Gdje si Simke. Cijeli dan virim kroz Windows ne bi li šta pametno pročitala od tebe.Sve manje Bosne suHverene.Nigdje zastave BiH na vidiku.
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovi...horile-se-zastave-rs-a-i-vojske-srbije/217898
Za tebe objavljujem samo najbolje vijesti.Gdje si Simke. Cijeli dan virim kroz Windows ne bi li šta pametno pročitala od tebe.![]()
Blagodarim.Za tebe objavljujem samo najbolje vijesti.![]()
Reko bi bolje od tebe.Al to i nije teško.Kako se drzi nas Mile?
Je li i dalje pod pritiskom belosvetskih mocnika, koji su udarili na nejac od Mileta?![]()
![]()
Drži se za par stotina specijalaca i policajaca. Objeručke.Kako se drzi nas Mile?
Je li i dalje pod pritiskom belosvetskih mocnika, koji su udarili na nejac od Mileta?![]()
![]()
Interpol odbio žalbu Suda BiH: Neće biti crvene potjernice za Dodikom i StevandićemKako se drzi nas Mile?
![]()
Ambasada je potvrdila da su na snazi bilateralne mjere zabrane ulaska i tranzita kroz Austriju za predsjednika RS-a Milorada Dodika, predsjednika Narodne skupštine RS Nenada Stevandića i premijera RS Radovana Viškovića.Interpol odbio žalbu Suda BiH: Neće biti crvene potjernice za Dodikom i Stevandićem
![]()
Interpol odbio žalbu Suda BiH: Neće biti crvene potjernice za Dodikom i Stevandićem
![]()
Pa dobro, to su naši stari neprijatelji. Zar je neko očekivao da će oni poštovati međunarodno pravo?Ambasada je potvrdila da su na snazi bilateralne mjere zabrane ulaska i tranzita kroz Austriju za predsjednika RS-a Milorada Dodika, predsjednika Narodne skupštine RS Nenada Stevandića i premijera RS Radovana Viškovića.
Promjeni priču u 5 sec.Pa dobro, to su naši stari neprijatelji. Zar je neko očekivao da će oni poštovati međunarodno pravo?