dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.781
Ko je promjenio priču?Promjeni priču u 5 sec.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je promjenio priču?Promjeni priču u 5 sec.![]()
Dobro lapsi,kakvi su tvoji utisci u pogledu privođenja pravdi gospodina Dodika ? Odužilo se ja bih rekao ?Promjeni priču u 5 sec.![]()
Meni je svejedno, ne razmišljam ja o Dodiku. Tu je on negdje pri kraju. Nego, šta poslije njega?Dobro lapsi,kakvi su tvoji utisci u pogledu privođenja pravdi gospodina Dodika ? Odužilo se ja bih rekao ?
Mali Igor je stasao za vođu, a nije ni Gorica netalentovana.Meni je svejedno, ne razmišljam ja o Dodiku. Tu je on negdje pri kraju. Nego, šta poslije njega?
Nećeš otjerati ovu seljadiju sa položaja šale. Vratiše nas 100 godina unazad. Ja više ne razumijem ni u marketima, ni u pošti, ni opštini...kada mi se obrate!? Kakav je ono jezik?
Vide, snimio, poćeraj, doćeraj, sliće i uzliće...?!
I Tamara Vučićeva je simpa ženica, a? A mali Danilo?Mali Igor je stasao za vođu, a nije ni Gorica netalentovana.![]()
Pa oni nikada nisu pokazivali interesovanje za politiku, za razliku od Dodikovih.I Tamara Vučićeva je simpa ženica, a? A mali Danilo?
Sve ti se sviđa što vuče na monarhiju. Nisu plave krvi, ne može.Pa oni nikada nisu pokazivali interesovanje za politiku, za razliku od Dodikovih.
Sve ti se sviđa što vuče na monarhiju. Nisu plave krvi, ne može.
Ti bi mene baš da usrećiš, usrećio te Vučić...
Ja i Mile? Šta je tebi Grobi? Navukla se mrena na oči?Kad Dodik ode s vlasti, tj na onaj svet (pošto pre toga neće) i Lapica će isto, s obzirom da su generacija..![]()
Ukinuti reč "republika", neka bude samo Srpska, a da se za suverena proglasi NJKV Aleksandar II. Može li takav kompromis?Sve ti se sviđa što vuče na monarhiju. Nisu plave krvi, ne može.
Ti bi mene baš da usrećiš, usrećio te Vučić...
Ah, da, zaboravih da je to naš kauboj?! Kako su ga ono zvali? Čini mi se da mu je Sarajka dala nadimak četnik u svilenom bade mantilu ili tako nekako...Šta njega ima Vučić da usreći, njegova sreća ili nesreća zavisi od Trampa..![]()
Ja i Mile? Šta je tebi Grobi? Navukla se mrena na oči?
Hoće silom već 6 godina da me postaraju.![]()
Ako se dobro sećam tvojih priča, bila si studentkinja početkom 90-tih.
Znači tu ste negde ti i Dodo +/- 10 banki..![]()
Nikad Bosna ništa bolje od gospodina Dodika i gospodina Stevandića nije imala.Злочинац.
И вепар
Најбољи на светуNikad Bosna ništa bolje od gospodina Dodika i gospodina Stevandića nije imala.
Шефица државе.Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović putuje u Moskvu kako bi prisustvovala paradi koju 9. maja, povodom Dana pobjede nad fašizmom, organizira ruski predsjednik Vladimir Putin, saznaje Istraga.ba.
Kako pirgavi uvek namirisu korisnog idiota,skidam im kapuСећија, пиргавци домаћини, нуде рахатлук.
Pogledajte prilog 1724493
К'о љути гусари - сваки наредни састанак отпадне по један.![]()