Signal ili zapravo ljubav Prema ljudskoj vrsti pa I muskog roda

problem je u generalnim drustveno prihvacenim obrascima zenskog ponasanja i odevanja koji su po svojoj sustini kurvanjski. sad, hotimicno ili ne, nije ni bitno. ali su definitivno kurvanjski. znaci ako sledis krdo onda nemoj da te iznenadi ako s vremena na vreme poneki muskarac koji bas i nije skroz obamro primeti taj, da se tako izrazim, flert iz obicaja.

hahah
Gospode boze. 😂😂

Ma ne nego amerikanac katolik
Znao sam da je neki pederko. Kako god da se ponasas, ako mu nisi nista konkretno predlozila cak i u sali, nije trebao tako da te spusti. Ima devojku.. Jaka muda,. Ako si svesno ili ne flertovala mogao je da jednostavno bude poslovno ozbiljan i gotovo. Trenutno sam i ja na nekoj nazovimo funkciji i kad mi se i desi tako nesto povucem se neprimetno i odmereno i gotovo.
I posle se pokajem:rotf:

Eto ne znam
Ljubazna jesam ali kad mi se neko ne sviđa em se vidi, em se oseća, em kažem odstupi
Kod mene se vrlo lako oseti svaka emocija ili izostanak iste, te me u suštini niko ne dira niti ima neki povod
A sad to oblačenje
Možda je sreća u mojoj dečačkoj građi, šta god obučem ne izgleda vulgarno, a takve stvari ni nemam, niti volim, niti nosim
Ne šminkam se, sem ponekad karmina
Većina stvari mi nije smešna što mnogim muškarcima jeste, pa nemam neki napadan smeh
Treptanje nije moj fah, kod mene se jasno vidi sve što mislim i to je zapravo i super
A postoje i osobe koje izgledaju tako prijemčivo i slatko da se ljubaznost pogrešno tumači, mislim da ima i toga
Kako da se postaviš?
Samo držiš distancu i to je sve

E yebi ga, ako moramo da idemo kroz svet pod stalnim pritiskom da li iko našu figuru, garderobu, ili ponašanje tumači kao poziv na seks, onda bolje da se zamonašimo, ili da obučemo burke.

dobro to jeste

biti naime svestan svojih postupaka ponasanja odevanja i uticaja koji imaju na druge zaista zahteva ne biti osoba sa posebnim potrebama

Znao sam da je neki pederko. Kako god da se ponasas, ako mu nisi nista konkretno predlozila cak i u sali, nije trebao tako da te spusti. Ima devojku.. Jaka muda,. Ako si svesno ili ne flertovala mogao je da jednostavno bude poslovno ozbiljan i gotovo. Trenutno sam i ja na nekoj nazovimo funkciji i kad mi se i desi tako nesto povucem se neprimetno i odmereno i gotovo.
I posle se pokajem:rotf:
Joj jesi ti onaj sto Sam ga spasila od krokodila? Moj omiljeni forumas od Dana's. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

dobro to jeste

biti naime svestan svojih postupaka ponasanja odevanja i uticaja koji imaju na druge zaista zahteva ne biti osoba sa posebnim potrebama

Netačno.
Na različite načine se može doživeti jedna ista odevna kombinacija.
Ono što je za mog muža odličan izbor garderobe koja je na meni, za moje srednje dete je loša kombinacija boja.
Ono što je za mene izraz elegancije, kod najstarijeg deteta se komentariše opaskom da sam se ”zbabosala”.
Ono što je za mene ležernost pri izboru garderobe, za najmlađe dete se završava komentarom da pokušavam da izgledam mlado.
Narodski rečeno, svako mi ga kroji kako hoće, pa treba imati visok stepen samopouzdanja da se u poznim godinama obučeš kako ti se sviđa. Nije sve stvar prosečne inteligencije u izboru garderobe, već u svemu odlučuje faktor tuđeg viđenja nas kao osoba.

Netačno.
Na različite načine se može doživeti jedna ista odevna kombinacija.
Ono što je za mog muža odličan izbor garderobe koja je na meni, za moje srednje dete je loša kombinacija boja.
Ono što je za mene izraz elegancije, kod najstarijeg deteta se komentariše opaskom da sam se ”zbabosala”.
Ono što je za mene ležernost pri izboru garderobe, za najmlađe dete se završava komentarom da pokušavam da izgledam mlado.
Narodski rečeno, svako mi ga kroji kako hoće, pa treba imati visok stepen samopouzdanja da se u poznim godinama obučeš kako ti se sviđa. Nije sve stvar prosečne inteligencije u izboru garderobe, već u svemu odlučuje faktor tuđeg viđenja nas kao osoba.

ono sto svom muzu podmetnes kao sad me izjebi ko konjina kombinaciju ne moze istovremeno biti deco hajde neka digne ruku ko zna da nabroji planete suncevog sistema kompletic. ma koliko zene i oni koji se tako osecaju tripovali suprotno. a to o cemu ti pricas je, sto bi nasi prekobarski drugarchitji rekli, beside the point.

ono sto svom muzu podmetnes kao sad me izjebi ko konjina kombinaciju ne moze istovremeno biti deco hajde neka digne ruku ko zna da nabroji planete suncevog sistema kompletic. ma koliko zene i oni koji se tako osecaju tripovali suprotno. a to o cemu ti pricas je, sto bi nasi prekobarski drugarchitji rekli, beside the point.

Dolaziš na forum, a ne znaš da uspostaviš dijalog.
Kultura dijaloga podrazumeva da pametan čovek ne projektuje svoje seksualne frustracije degradirajući sagovornikov intimni život.
Nisam ti dala dozvolu da me prozivaš za nekakvo "podmetanje" a još manje sam ti dala dozvolu da mu muža porediš sa "konjinom".
I zato, diskutuj sa nekim ko je na tvom nivou.

Dolaziš na forum, a ne znaš da uspostaviš dijalog.
Kultura dijaloga podrazumeva da pametan čovek ne projektuje svoje seksualne frustracije degradirajući sagovornikov intimni život.
Nisam ti dala dozvolu da me prozivaš za nekakvo "podmetanje" a još manje sam ti dala dozvolu da mu muža porediš sa "konjinom".
I zato, diskutuj sa nekim ko je na tvom nivou.

lol, tvoj muz i ti me ne interesujete, pricam generalno. kultura dijaloga podrazumeva modikum intelekta da se razume napisano, a ne da se histerise na 'ruzne' reci pritom ostajuci slepac za poentu. ali i to je, ko sto rekosmo, nepremostiva prepreka za dobar % vas osetljivih shumskih zivotinjica.

Drage dame zanima me vase misljenje I iskustvo o sledecem.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi, zivotinjama, biljkama pa I ljudima. . . U zadnje vrijeme Sam imala par neprijatnih situacija, pa Sam se vratila u proslosti I shvatila da imam previse takvih situacija, ne Samo jednu.

Radi se I sledecem. Jako Sam ljubazna Prema ljudima, I jako saosjecajna. Desava mi se da me ljudi pogresno shvate.

Dana's mi je direktor rekao nesto u smislu izvini imam djevojku iz vedra neba. Niti mi se svidja kao muskarac, Niti Sam ga ikada odmjerila, Niti smo ikada pricali na temu veza ni nista. Postujem ga I jako je dobar covjek I brine o svima nama kao radnicima u smislu da smo ispostovani. Tako da Sam srecna sa svojim poslom Ali kada je to Dana's rekao sokirala Sam se I osjecala Sam se do besvjesti ruzno.

Ja jednostavno volim sve ljude I ljubazna Sam Prema svima iz moje ljubavi Prema covjecanstvu a ne zato jer zelim da imam odnos sa njima.
Tako da Ono sta SE desava jbt?

moze ljubav prema biljkama zivotinjama prirodi
prema pislodavcu samo sa Vi a za privatne stvari na velikoj distanci
eto to se desava jbt

lol, tvoj muz i ti me ne interesujete, pricam generalno. kultura dijaloga podrazumeva modikum intelekta da se razume napisano, a ne da se histerise na 'ruzne' reci pritom ostajuci slepac za poentu. ali i to je, ko sto rekosmo, nepremostiva prepreka za dobar % vas osetljivih shumskih zivotinjica.

A šta je poenta, da se žene neukusno odevanju pa muškarci reaguju a žene se kao iznenade?

Ima puno sojeva muškog roda...I mnogi nisu baš tako naivni.
Ja sam često navlačila sebi probleme na vrat a niti sam napadna, niti atraktivna, niti pozivam na seks...mnogi pripadnici tvog pola su naprosto nekulturni, zahtevaju direktno i glasno odbijanje a ukoliko žena taj direkt nema petlju da izvede ili ne ume da se snadje sve su osim nežnih naivčina. Ne vredi ceo pol u istu vreću, ima vas raznih.

другарица која је увек имала осмех од ува до ува кад комуницира са мушкарцима.

Ako taj kez nema kad komunicira sa zenama, nije pogresno protumaceno.

...@...
Inace u takvim situacijama je cesto moguce uociti nekoherentnost izmedju izrecenog i neverbalne komunikacije. I tu zene tesko priznaju "podsvesna" htenja i cinjenicu da izazivaju, vec vrlo lako prebace krivicu na suprotan pol.

Poslednja izmena:
Drage dame zanima me vase misljenje I iskustvo o sledecem.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi, zivotinjama, biljkama pa I ljudima. . . U zadnje vrijeme Sam imala par neprijatnih situacija, pa Sam se vratila u proslosti I shvatila da imam previse takvih situacija, ne Samo jednu.

Radi se I sledecem. Jako Sam ljubazna Prema ljudima, I jako saosjecajna. Desava mi se da me ljudi pogresno shvate.

Dana's mi je direktor rekao nesto u smislu izvini imam djevojku iz vedra neba. Niti mi se svidja kao muskarac, Niti Sam ga ikada odmjerila, Niti smo ikada pricali na temu veza ni nista. Postujem ga I jako je dobar covjek I brine o svima nama kao radnicima u smislu da smo ispostovani. Tako da Sam srecna sa svojim poslom Ali kada je to Dana's rekao sokirala Sam se I osjecala Sam se do besvjesti ruzno.

Ja jednostavno volim sve ljude I ljubazna Sam Prema svima iz moje ljubavi Prema covjecanstvu a ne zato jer zelim da imam odnos sa njima.
Tako da Ono sta SE desava jbt?
Smatraj se srećnom što je šef veran devojci ili što nisi njegov tip inače bi se tek uplela u neprilike. :))))

A deluje mi da si mlada čim te ovo dotiče. Postoje ljudi koji su stalnu u tripu da ih neko muva i svaku pažnju tumače kao neminovnost usled njihove neodoljivosti. A to što ti je naprasno i realno ničim izazvan stavio do znanja da ima devojku znači da nema mnogo šlifa. Prosto da je bilo obrnuto, da si ti prva rekla e izvini, nisi moj tip, ili imam dečka, to bi bila verovatno anegdota koja se prepričava po firmi.

Drugim rečima, čovek je odgovoran za ono što misli, izgovori, uradi. Na koji način će njegove reči i postupke drugi tumačiti projektujući tu sve i svaša nije njegov problem, već ovog koji projektuje.

Back