- Poruka
- 41.755
Koliko dugo vaš muškarac može biti bez fizičke intimnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se tačno podrazumeva pod fizičkom intimnošću?Koliko dugo vaš muškarac može biti bez fizičke intimnosti?
A kako zene da znaju da ne upraznjava s drugima fizicku intimnostKoliko dugo vaš muškarac može biti bez fizičke intimnosti?
mislim da ruki želi ispasti finćukastaŠta se tačno podrazumeva pod fizičkom intimnošću?
Verovatno je mislila koliko sranja sme da napravi pre nego se desi "nasilje u braku" kako se to sad popularnije kažeŠta se tačno podrazumeva pod fizičkom intimnošću?
Koliko dugo vaš muškarac može biti bez fizičke intimnosti?
Зашто таква искушења?
Да ти се обију о главу?
Шампиони у глупости...![]()
UžasVerovatno je mislila koliko sranja sme da napravi pre nego se desi "nasilje u braku" kako se to sad popularnije kaže
Ako ne racunamo masturbaciju, muskarac moze bez seksa isto kao i zena, beskonacno . Da li ce to biti prijatno, ugodno, lako, tesko, to je druga stvar, ali da moze- moze.Koliko dugo vaš muškarac može biti bez fizičke intimnosti?
Ako ne racunamo masturbaciju, muskarac moze bez seksa isto kao i zena, beskonacno . Da li ce to biti prijatno, ugodno, lako, tesko, to je druga stvar, ali da moze- moze.
Zar ovo pitanje nije upućeno ženama ?Pa od penzije do kraja zivota znaci dugo
P dobro bre radovane boga mu poljubim zar ne moze 1 presedan da se napravi u 30ogodisnjoj eri neta da musko odgovori na zensku temuZar ovo pitanje nije upućeno ženama ?
Ili možda nije samo njima, već i ...... ?![]()
Možda imaju muškarceNemam pojma sto se ovde ovoliko muškaraca javlja
Pa nekako mi stalno ulećeš u ofsajd, ne dozvoljavaš ženama da se raspričaju, da se opuste, da odaju neku svoju tajnu.P dobro bre radovane boga mu poljubim zar ne moze 1 presedan da se napravi u 30ogodisnjoj eri neta da musko odgovori na zensku temu
I meni to pada na pamet ?Možda imaju muškarce
Great minds think alike itdI meni to pada na pamet ?![]()