- Poruka
- 41.717
Čitam u jednom ženskom časopisu da je najbolji termin za pranje kose uveče izmedju 18:00 i 20:00 sati
Da li ujutru perete kosu ili ipak uveče ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su ove termine dali prilično neprecizno i ofrlje. Tačno je uveče između 18:06 i 19:51 h.Čitam u jednom ženskom časopisu da je najbolji termin za pranje kose uveče izmedju 18:00 i 20:00 sati
Pogledajte prilog 1671296
Uglavnom uvece perem kosuČitam u jednom ženskom časopisu da je najbolji termin za pranje kose uveče izmedju 18:00 i 20:00 sati
Najbolji termin za pranje kose je kad je prljava.
A to može biti bilo kad.
Pravila su mi deca i kikice dok sam imao dugu kosu, do pre tri-četiri godine. Znam kakva je muka. xDZamišljam te odavno već sa kikicama
![]()
Uglavnom uvece perem kosuvaljda zato sto sam ujutru pospana i tesko se razbudim, pa mi uglavnom sve aktivnosti u to vreme ne odgovaraju.
ja sam najmanje u stresu ujutru kada se probudim
a kosu perem kad se meni hoće.
Kad mi odgovara, kad mogu da uklopim od obaveza.Čitam u jednom ženskom časopisu da je najbolji termin za pranje kose uveče izmedju 18:00 i 20:00 sati
Tako je.u 21:00Čitam u jednom ženskom časopisu da je najbolji termin za pranje kose uveče izmedju 18:00 i 20:00 sati
И секунде убацити да би било што ефикасније!Mislim da su ove termine dali prilično neprecizno i ofrlje. Tačno je uveče između 18:06 i 19:51 h.
Perem kosu pepelom i ugljenom. Moje društvo odavno ćelavo a ja silne pare ostavljam kod frizera
Ujutro naravno jer me razbudi.
Najbolji termin za pranje kose je kad je prljava.
A to može biti bilo kad.
Ne samo u Srbiji.Realno, vikend je u srbiji rezervisan za kupanje tako da je tema sumanuta![]()
Realno, vikend je u srbiji rezervisan za kupanje tako da je tema sumanuta![]()