Signal ili zapravo ljubav Prema ljudskoj vrsti pa I muskog roda

Kad smo kod te sveopšte ljubavi, moram da kažem da ja to ne posedujem, naročito ne za pojedine rođake, pojedine komšije, retardirane prodavce i tome slično... Kad mi neko ide na rac nema te ljubavi koja to potire i tako...
I za razliku od postavljačice ne bih plakala zbog šalteruše nego bih joj očitala filozofsku lekciju da ostane ošašavljena, bolje joj je da bude ljubazna
A nakupilo mi se puna kapa sranja, kad si na ivici i jos mi se ona izdra. Ali evo polsije 6 godina i dalje joj se face sjecam a i kako sam se osjecala zboh nje, pa se nadam da ce je stici, pored sve ljubavi o covjecanstvu. :D

A sto se tice ljubavi mislim vise uopsteno na moj neki zivotni put da kazem tako, mislim da je tako pravilno izraziti se o tome. Ali bogomi kad me neko iznevjeri obrisem ga iz zivota kao da je mrtav, ne znam koliko i da ga stvarno zavolim.

Ni ja nisam nikad bila u toj situaciji kao postavljačica, ali to je stoga što sam ja vaspitana da ne činim prvi korak prema muškoj osobi
Nisam ucinila prvi korak niti mi se svidja taj odvratni debeljno i manji je od mene za dvije glave. Mislim ajde da sad ne pricam o fizickom izgledu ali stvarno mi to nije bilo ni na kraj pameti. Niti sam ikada prva prisla momku, a kad mi se svidja neko ja pobjegnem od njega da slucajno ne primjeti, a ne da ja saljem signale nekakve. :D

Nisam ucinila prvi korak niti mi se svidja taj odvratni debeljno i manji je od mene za dvije glave. Mislim ajde da sad ne pricam o fizickom izgledu ali stvarno mi to nije bilo ni na kraj pameti. Niti sam ikada prva prisla momku, a kad mi se svidja neko ja pobjegnem od njega da slucajno ne primjeti, a ne da ja saljem signale nekakve. :D

Кад ти се неко свиђа ти побегнеш? Због чега си толико спутана?

Кад ти се неко свиђа ти побегнеш? Због чега си толико спутана?
HAHAH znam da je ne normalno.. mada ne desava se tako cesto da mi se neko svidi. Jer sam jedna od onih osoba koju vise zanimaju unutrasnji kvaliteti. Vise sam nezainteresovana nego zainteresovana. Bas je jako rijetko. Ali da kada se to dogodi jednom u sto godina pokusam to da sakrijem da slucajno ne bi primjetio.

HAHAH znam da je ne normalno.. mada ne desava se tako cesto da mi se neko svidi. Jer sam jedna od onih osoba koju vise zanimaju unutrasnji kvaliteti. Vise sam nezainteresovana nego zainteresovana. Bas je jako rijetko. Ali da kada se to dogodi jednom u sto godina pokusam to da sakrijem da slucajno ne bi primjetio.

И мене су занимали и унутрашњи квалитети али ја сам радила сасвим супротно. :mrgreen:

razumem te i ja sam imala isti mehanizam.
i sto sam se vise trudila da sakrijem bila sam sve veci seprtlja
kad nisi opusten, nisi u svom najboljem izdanju

Ja sam bila u sličnim. Dešavalo se da mi kažu da su imali utisak da sam zainetresovana i to u situacijama kao postavljačica, kad se baš zato što nisam i što je valjda očigledno da ne mogu biti, opustim i budem spontana.

Skoro mi je baš palo na pamet kako je super što sam omatorila i što sam zaklonjena iza žmua i sitne dece da ne moram da brinem više o tome.

Mada sam sa šefom strogo na Vi i formalno da formalije ne može biti. Ali to zato što mi je sladak šef. :)))

Back