- Poruka
- 368.310
U životu..kroz život ?
Ko bolje prolazi, muškarci ili žene ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
deciKome je lakše: muškarcima ili ženama?
Ne znam zaista kome je kako, ali sigurno znam da je meni najteze pa kako god da se okrenem.U životu..kroz život ?
u pravu si..u odnosu na roditelje..deci je lakše
Nije tacno! Ja sam puno proveo bez roditelja na razne nacine - i bilo mi je tesko i nekad i sad!u pravu si..u odnosu na roditelje..deci je lakše![]()
Feministkinje kazu da je mnooooogo lakse muskarcima.U životu..kroz život ?
uspesnima
U životu..kroz život ?
koliko usedelica poznajes?Sve je uglavnom individualno i slicno ali cinjenica je da su muskarci malo nesrecniji od zena jer su vise sami i usamljeniji jer muskarac retko kad dobija bezuslovnu ljubav dok jedino zene deca to imaju na pretek.
oce kaze, muskarci nisu dizajnirani za dugovecnostПогледај смртност
Tačno.mislim da i jednima i drugima nije lako na razlicite nacine
MuskarciU životu..kroz život ?
U životu..kroz život ?
Mnogo!koliko usedelica poznajes?
i ko je tu usamljeniji ? (izvini o kojoj generaciji pises)Mnogo!
80% moje generacije a i vise nije u braku a jos jadnije nemaju ni nikakve veze.A i od tih sto su se ozenili brzo su se razveli.Bivse zene im se preudale na brzinu a deca naravno kod majke, one koje se nisu preudale imaju ljubavnike konstantno.Ni mladje generacije nisu bolje tj oni mladji 5 ili 6 godina.Dosta njih koji su se ozenili su morali tj greskom jer im devojke zatrudnele neplanirano i tako se posle brzo razvedu ili pa nekako im brak krene.
Ma previse ih je bas mnogo, mozda cak 90% onih kojih znam a i ne vidim neku svetlu tacku i nadu.Svi su depresivni zbog toga.
Po treci put, muskarci!i ko je tu usamljeniji ? (izvini o kojoj generaciji pises)
Hehe...ne bih se slozila sa tobom.Женама је лакше ако су лепе, а још лакше ако су лепе и паметне. Са друге стране мушкарци са лепотом могу само да се сликају
Manakeni da budu.Женама је лакше ако су лепе, а још лакше ако су лепе и паметне. Са друге стране мушкарци са лепотом могу само да се сликају