Kome je lakše: muškarcima ili ženama?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde da budem posten i da odgovorim na temu

mislim da muskarcima nije lako (samima i sa zenama)
mislim da zenama nije lako (samima i sa muskarcima)
mislim da i jednima i drugima nije lako na razlicite nacine
mislim da svi misle da je njima teze nego drugima (evo ja na primer :) )
mislim da muskarci misle da je zenama lakse nego njima
mislim da zene osecaju da je muskaricma lakse nego njima
mislim da zene misle samo za sebe i u sebi.
mislim da su muskarci slepi i zakucani.
mislim da su zene snalazljive.

U životu..kroz život ?
Ko bolje prolazi, muškarci ili žene ?

Коме је лакше шта?

Женама је обично теже зато што реагују претерано емотивно и ирационално и саме измишљају проблеме где их нема. Мушкарци су са те стране рационалнији и хладнокрвнији. Ипак, мушкарци су изложени већим опасностима, јер се од њих очекује да решавају проблеме и опасне ситуације и да ризикују живот понекад.

koliko usedelica poznajes?
Mnogo!

80% moje generacije a i vise nije u braku a jos jadnije nemaju ni nikakve veze.A i od tih sto su se ozenili brzo su se razveli.Bivse zene im se preudale na brzinu a deca naravno kod majke, one koje se nisu preudale imaju ljubavnike konstantno.Ni mladje generacije nisu bolje tj oni mladji 5 ili 6 godina.Dosta njih koji su se ozenili su morali tj greskom jer im devojke zatrudnele neplanirano i tako se posle brzo razvedu ili pa nekako im brak krene.

Ma previse ih je bas mnogo, mozda cak 90% onih kojih znam a i ne vidim neku svetlu tacku i nadu.Svi su depresivni zbog toga.

Mnogo!

80% moje generacije a i vise nije u braku a jos jadnije nemaju ni nikakve veze.A i od tih sto su se ozenili brzo su se razveli.Bivse zene im se preudale na brzinu a deca naravno kod majke, one koje se nisu preudale imaju ljubavnike konstantno.Ni mladje generacije nisu bolje tj oni mladji 5 ili 6 godina.Dosta njih koji su se ozenili su morali tj greskom jer im devojke zatrudnele neplanirano i tako se posle brzo razvedu ili pa nekako im brak krene.

Ma previse ih je bas mnogo, mozda cak 90% onih kojih znam a i ne vidim neku svetlu tacku i nadu.Svi su depresivni zbog toga.
i ko je tu usamljeniji ? (izvini o kojoj generaciji pises)

Женама је лакше ако су лепе, а још лакше ако су лепе и паметне. Са друге стране мушкарци са лепотом могу само да се сликају
Hehe...ne bih se slozila sa tobom.
Upravo je obratno...najteze je lijepim i pametnim zenama.
A nije lako ni pametnim muskarcima.
Zapravo najlakse je glupima.😁
Nije dzaba ona narodna...ni brige,ni pameti.🙂

Back