Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.036
jedva sam cekao da dodje fabrika i prokomentarise, mada sam mislio da ce biti ostrija
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jednostavno volim sve ljude I ljubazna Sam Prema svima iz moje ljubavi Prema covjecanstvu a ne zato jer zelim da imam odnos sa njima.
Tako da Ono sta SE desava jbt?
Pa de nađe njega..Zene, da ne bi upadale u iste ili slicne situacije, trebate imati onaj pogled Cak Norisa- ni previse ljubazne ni mrgudi, ovako
Pogledajte prilog 762124
Sta hoces, ja cu da radim plasticne operacije da bi licio na njega, sta mu faliPa de nađe njega..
Zamisli ženu sa ovakvom facomSta hoces, ja cu da radim plasticne operacije da bi licio na njega, sta mu fali
Dosta zaebancie pocni da napusavas redomDrage dame zanima me vase misljenje I iskustvo o sledecem.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi, zivotinjama, biljkama pa I ljudima. . . U zadnje vrijeme Sam imala par neprijatnih situacija, pa Sam se vratila u proslosti I shvatila da imam previse takvih situacija, ne Samo jednu.
Radi se I sledecem. Jako Sam ljubazna Prema ljudima, I jako saosjecajna. Desava mi se da me ljudi pogresno shvate.
Dana's mi je direktor rekao nesto u smislu izvini imam djevojku iz vedra neba. Niti mi se svidja kao muskarac, Niti Sam ga ikada odmjerila, Niti smo ikada pricali na temu veza ni nista. Postujem ga I jako je dobar covjek I brine o svima nama kao radnicima u smislu da smo ispostovani. Tako da Sam srecna sa svojim poslom Ali kada je to Dana's rekao sokirala Sam se I osjecala Sam se do besvjesti ruzno.
Ja jednostavno volim sve ljude I ljubazna Sam Prema svima iz moje ljubavi Prema covjecanstvu a ne zato jer zelim da imam odnos sa njima.
Takvu trazim celi zivotZamisli ženu sa ovakvom facom
Drage dame zanima me vase misljenje I iskustvo o sledecem.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi, zivotinjama, biljkama pa I ljudima. . . U zadnje vrijeme Sam imala par neprijatnih situacija, pa Sam se vratila u proslosti I shvatila da imam previse takvih situacija, ne Samo jednu.
Radi se I sledecem. Jako Sam ljubazna Prema ljudima, I jako saosjecajna. Desava mi se da me ljudi pogresno shvate.
Dana's mi je direktor rekao nesto u smislu izvini imam djevojku iz vedra neba. Niti mi se svidja kao muskarac, Niti Sam ga ikada odmjerila, Niti smo ikada pricali na temu veza ni nista. Postujem ga I jako je dobar covjek I brine o svima nama kao radnicima u smislu da smo ispostovani. Tako da Sam srecna sa svojim poslom Ali kada je to Dana's rekao sokirala Sam se I osjecala Sam se do besvjesti ruzno.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi
Svakom se to ponekad dogodi. Ako nisi stalno nasmejan i raspolozen za zezanje svi misle da si namcor. Meni stalno zameraju da sam previse ozbiljna i da se ne smejem dovoljno.
Pa bas i ne, vidim i sama sta mi stoji a sta nepa danas ti je sve sto nije bedno ulagivanje vidjeno kao hostiliti
kao recimo kad ja tebi kazem da ti neka haljina realno ne bi stajala a ti to protumacis kao pokusaj ubistva
Pa bas i ne, vidim i sama sta mi stoji a sta ne
Sme ali konkretno u tom slucaju je nepotrebno jer se nisam javno kacila a ni ne nosim kombinacije sa slika koje postavljam, samo mi se svidjaju. Inace sam otvorena prema kritikama, mozda cak i previse.ali to ne sme niko da pomene or els
pa danas ti je sve sto nije bedno ulagivanje vidjeno kao hostiliti
kao recimo kad ja tebi kazem da ti neka haljina realno ne bi stajala a ti to protumacis kao pokusaj ubistva
Svakom se to ponekad dogodi. Ako nisi stalno nasmejan i raspolozen za zezanje svi misle da si namcor. Meni су zameraju da sam previse ozbiljna i da se ne smejem dovoljno.
I mene ponekad nerviraju, pa ne mogu stalno da budem raspolozena i nasmejanaА мени иду на ону ствар управо такви које описујеш, ти што одређују ко је позитиван а ко није.
I mene ponekad nerviraju, pa ne mogu stalno da budem raspolozena i nasmejana