Signal ili zapravo ljubav Prema ljudskoj vrsti pa I muskog roda

Ja jednostavno volim sve ljude I ljubazna Sam Prema svima iz moje ljubavi Prema covjecanstvu a ne zato jer zelim da imam odnos sa njima.
Tako da Ono sta SE desava jbt?

Dešava se redovno da ljudi, posebno muškarci, ljubaznost i opuštenost tumače kao zainteresovanost. Sad različite su vrste ljubaznosti
Poznajem žene koje potpuno nesvesno trepću i osmehuju se u prisustvu svih muškaraca iako nemaju nikakve namere prema njima.
Kod mene, jer sam uvek i sa svima ljubazna i nasmejana, verovatno u početku pomisle da je nešto više, ali vrlo brzo shvate da je samo ljubaznost u pitanju. I nikada nisam imala problema.
Ako i u ljubaznosti naučiš da održiš distancu, neće ti se to ponavljati.

Zene, da ne bi upadale u iste ili slicne situacije, trebate imati onaj pogled Cak Norisa- ni previse ljubazne ni mrgudi, ovako

mainimage-35-576x486.jpg

Meni je možda i profesionalna deformacija. Ne podnosim kada neko ko radi sa ljudima ne ume da bude ljubazan. Čak i najneprijatnije situacije rešavam ljubazno uz osmeh i smirenim tonom. Postoji tehnika ponavljanja jedne iste rečenice na drugačiji način.
Ne volim krute, namrštene i negativne ljude.
Čak sam ponekad, iz zabave umela takve da svojim prisustvom, smehom namerno provociram.

Drage dame zanima me vase misljenje I iskustvo o sledecem.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi, zivotinjama, biljkama pa I ljudima. . . U zadnje vrijeme Sam imala par neprijatnih situacija, pa Sam se vratila u proslosti I shvatila da imam previse takvih situacija, ne Samo jednu.

Radi se I sledecem. Jako Sam ljubazna Prema ljudima, I jako saosjecajna. Desava mi se da me ljudi pogresno shvate.

Dana's mi je direktor rekao nesto u smislu izvini imam djevojku iz vedra neba. Niti mi se svidja kao muskarac, Niti Sam ga ikada odmjerila, Niti smo ikada pricali na temu veza ni nista. Postujem ga I jako je dobar covjek I brine o svima nama kao radnicima u smislu da smo ispostovani. Tako da Sam srecna sa svojim poslom Ali kada je to Dana's rekao sokirala Sam se I osjecala Sam se do besvjesti ruzno.

Ja jednostavno volim sve ljude I ljubazna Sam Prema svima iz moje ljubavi Prema covjecanstvu a ne zato jer zelim da imam odnos sa njima.
Dosta zaebancie pocni da napusavas redom

Drage dame zanima me vase misljenje I iskustvo o sledecem.
Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi, zivotinjama, biljkama pa I ljudima. . . U zadnje vrijeme Sam imala par neprijatnih situacija, pa Sam se vratila u proslosti I shvatila da imam previse takvih situacija, ne Samo jednu.

Radi se I sledecem. Jako Sam ljubazna Prema ljudima, I jako saosjecajna. Desava mi se da me ljudi pogresno shvate.

Dana's mi je direktor rekao nesto u smislu izvini imam djevojku iz vedra neba. Niti mi se svidja kao muskarac, Niti Sam ga ikada odmjerila, Niti smo ikada pricali na temu veza ni nista. Postujem ga I jako je dobar covjek I brine o svima nama kao radnicima u smislu da smo ispostovani. Tako da Sam srecna sa svojim poslom Ali kada je to Dana's rekao sokirala Sam se I osjecala Sam se do besvjesti ruzno.

problem je u generalnim drustveno prihvacenim obrascima zenskog ponasanja i odevanja koji su po svojoj sustini kurvanjski. sad, hotimicno ili ne, nije ni bitno. ali su definitivno kurvanjski. znaci ako sledis krdo onda nemoj da te iznenadi ako s vremena na vreme poneki muskarac koji bas i nije skroz obamro primeti taj, da se tako izrazim, flert iz obicaja.

Ja kao jedna osoba koja je veoma budna duhovno I koja osjeca ljubav Prema prirodi

hahah

Svakom se to ponekad dogodi. Ako nisi stalno nasmejan i raspolozen za zezanje svi misle da si namcor. Meni stalno zameraju da sam previse ozbiljna i da se ne smejem dovoljno.

pa danas ti je sve sto nije bedno ulagivanje vidjeno kao hostiliti

kao recimo kad ja tebi kazem da ti neka haljina realno ne bi stajala a ti to protumacis kao pokusaj ubistva

Svakom se to ponekad dogodi. Ako nisi stalno nasmejan i raspolozen za zezanje svi misle da si namcor. Meni су zameraju da sam previse ozbiljna i da se ne smejem dovoljno.

А мени иду на ону ствар управо такви које описујеш, ти што одређују ко је позитиван а ко није.

Back