shta je potrebno da te banuju?

A sta je s onima koje cene decka koji ostaje pored njih kada im je tesko? Zatim decka pored koga im nikad nije dosadno? Ili raznih drugih varijanti?

Znash zivot je malo vishe od toga da bi se sveo samo na **** i pare. Pa i sex je vishe od toga da bi se sveo samo na ****.

Nema para ili nema koliko bi ti htela da ima?

Nema veze, laku noc i budi finija u buduce. Nije lepo da se zensko toliko nervira i da vredja.

Ja sam fina spram vashe finotje.A i ne nerviram se zbog vas.Vishe me nerviraju oni koji kao izgledaju fini i sve lepo prichaju.A kutji sve suprotno rade. Ti si u ovom slucaju fin.Pa zasluzijesh negde da se s tobom normalno razgovara.

Samo sto si sam u jednom nesrecnom shablonu , a trenutno ne znash za bolje.
A verovatno je i da si nashao shablonsku top-Bg-ribu koja i ne zna za bolje od para.Ili se krecesh u takvom drushtvu pa ti se sve tako i cini.
Jbg ima grehova i s jedne i s druge strane.
Ali zato postoje i raznovrsnosti...nije svaki covek zasluzio generalizaciju.

A sta je s onima koje cene decka koji ostaje pored njih kada im je tesko? Pored koga im nikad nije dosadno.
Znash zivot je malo vishe od toga da bi se sveo samo na **** i pare. Pa i sex je vishe od toga da bi se sveo samo na ****.

To je lepo,ali moj samo na sebe misli i NIKADA nece propustiti priliku da ti bar 3 puta ponovi sta je uradio za sebe.I kako ja da cenim njega kada na posletku ja ne cenim ni sebe cim to tolerisem bez reci,a kuvajuci u sebi.

Ko nije bar jednom banovan, taj ko da i nije ziv.

Evo, hocete da znate kako se banuje?
Otvoris temu "yebo sve zivo" i nabrajas sve zivo, a onda predjes u tudje teme i na sve zivo nakacis komentar "yebo..." i odma' te banuju.

Probajte, efikasno je. 8-)

Evo Copy ja cu da ti ispricam kako sam banovana... ja ovako, fina, tolerantna i kulturna...:-D

...zapela sam na podforumu Zrenjanin za opciju Petrovgrad, a mod je bio za opciju Zrenjanin ili Beckerek... i tu se nasao tip koji je blistao sa nekim istorijskim podacima, a zapravo je kakio bzvz, jer su misljenja istoricara podeljena i nema jedne istine...

Najjaci argument mu je bio da smo se nekad zvali Beckerek, pa treba i sad... :roll:
Hehe.. i oni meni kazu da ja nemam dokaz, a on ima, to je kao dokaz... humor...:lol:

Na kraju mu nadjem na zvanicnom sajtu Zrenjanina da je Beckerek madjarska rec, a on kaze"gossca, citaj malo knjige, na primer Mala Raska, a u Banatu"

I zbog bana nisam stigla da mu odgovorim da tu knjigu znam na pamet jos od '93 i da sam je dobila za izuzetan uspeh u skoli... i da u toj knjizi nazalost pise da sam ja u pravu i da dosta istoricara smatraju da je rec Beckerek madjarska... no nebitno...

Protiv Madjara nemam nista, imam Madjare i u porodici... malo sam ih zezala, ali ne preterano... htela sam da odem, ali nisu prestajali da mi se obracaju...

Znaci, ja mislim da nije bio nijedan valjan razlog da me banuju, osim njihove sujete... ali opet, dopustam mogucnost da sam ja pristrasna i da zapravo i jesam preterala...

Ali realno, na politici i ovde na ljis se mnogo vise brlja... ja sam se samo kulturno zezala...:wink:

No, u poredjenju sa Alexom i nekima ja sam mala maca:lol:

Znaci, ode se ovde na Regioni, pa na Zrenjanin, pa na temu "Anketa: Da li treba promeniti ime grada?"

I tu ces da vidis zasto je gossca banovana... to ti je eto kao neki primer onoga sta treba napisati da budes banovan:lol:

Da mi nije vracen nik, ne bih vise pisala nikad, tad sam bas ono posizela, a ja tesko posizim.:lol:

Back