ZbunjenaZ
Zainteresovan član
- Poruka
- 419
Koji Aleksa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh,da moj ima para....... gde bi nam kraj bio.....ma ni para vise nego do sada jer imam i ja,nego da ima malo vise egocentrizma u sebi .... da ,ja bih bila manje nervozna.
Ha a ti si zavrshio s devojkom koja te vara sa hiljadu njih pa sad pljujesh po nama jer mislish da smo sve iste.
Sta da ti radim , mislim da i ptice na granama ovog foruma znaju koliko moj voljeni ima tj nema para.
Ma bre nije o qrcu rec,nego o nestle cokoladama.
Nema para ili nema koliko bi ti htela da ima?
Nema veze, laku noc i budi finija u buduce. Nije lepo da se zensko toliko nervira i da vredja.
A sta je s onima koje cene decka koji ostaje pored njih kada im je tesko? Pored koga im nikad nije dosadno.
Znash zivot je malo vishe od toga da bi se sveo samo na **** i pare. Pa i sex je vishe od toga da bi se sveo samo na ****.
Jao bre Mico što se nerviraš toliko? :|shta retji...kao vredjanja na nacionalnoj osnovi su zabranjena...shio mi ga djura.
Znaci, ode se ovde na Regioni, pa na Zrenjanin, pa na temu "Anketa: Da li treba promeniti ime grada?"
I tu ces da vidis zasto je gossca banovana... to ti je eto kao neki primer onoga sta treba napisati da budes banovan
Da mi nije vracen nik, ne bih vise pisala nikad, tad sam bas ono posizela, a ja tesko posizim.![]()
Gossca banovana? Ne verujem.I tu ces da vidis zasto je gossca banovana... to ti je eto kao neki primer onoga sta treba napisati da budes banovan![]()
E,ja sam bash volela tu temu...