shta je potrebno da te banuju?

ljudi su banovani ovde i za manje stvari,ali eto,pravda uveg zaobidje najgore...

copy cat mozes da probas da ga ne citas,ili da ga svi stavimo na grupni ignore dok ne se ne smori,ili da ga svi sutnemo u prolazu,kao sto sada radimo mada tako samo zadrzavamo smaraca...

ja se licno odlucujem za ovu prvu verziju preskakanja postova ljudi koji su mi antipaticni tj odvratni,mada ovog rado i sutnem ako ga sretnem,nekako je materijal :)

1. Izvod iz maticne knjige rodjenih, do 6 meseci star;
2. Drzavljanstvo, do 6 meseci staro;
3. Dve fotografije, formata za pasosh;
4. Licna karta, na uvid i kopija licne karte;
5. Pasosh, stariji pasoshi pozeljni;
6. Potvrda o odsluzenoj vojnoj obavezi i vojna knjizica na uvid (za odsluzen vojni rok);
7. Pismena saglanost vojske (za ne odsluzen vojni rok);
8. Index (samo za studente);
9. Djacka knjizica (za djake prvake i srednjoskolce);
10. Srp i cekic ( samo za zaposlene);
11. Ceger, stap ili "Politika" (samo za penzionere);
12. "Politikin Zabavnik" (za sve od 7 do 107).

6. Potvrda o odsluzenoj vojnoj obavezi i vojna knjizica na uvid (za odsluzen vojni rok);
:lol: :lol: :lol: :lol:.... bem ti zzivot. zaboravio si dokaz o uplati takse (mozze i u naturi)... :lol: :lol:

.........i ovo sve skupio darko 91 ,svaka mu chast i to vishe puta ,marljiv momak .......:lol:

auuu, CC bas popizdela... aleksa je sirov i ogranicen (ali nikako nije jedini), njegove pocetne provokacije nisu nista uvredljivije nego npr sinnketove, i on sam ne bi zauzeo toliko prostora da mu ljudi revnosno ne odgovaraju na teme... licno ostavim post u prolazu, ali ne razvijam preganjanje s likom... shut-dva tamo ovamo i to je to...

u celoj prici isti taj aleksa vrlo miroljubivo prihvata vecinu uvreda na svoj racun (ogradjujem se jer nisam procitala cele teme, dosadno mi to) - sto je retkost ovde... dobro, mozda je glup pa zato...

Ok svi ste vi muski sirovine , svi gorenavedeni + gustav. Sve bih vas ja u jednu sobu , vezala za krevet , ali da lezite na stomaku. I pustila grupu besnih homosexualaca na vas. A kad oni odu , onda malaricne komarce....i no problemo ;) :lol:

I svi ste vi latentni homosexualci. Ne pushta vas fantazija da nekoga hebete u goozu...
Zato i mrzite zene. A plashite se ljubavi prema muskarcima iz straha od reakcije sredine.

Jednom recju gey jadne shonje.

Ok svi ste vi muski sirovine , svi gorenavedeni + gustav. Sve bih vas ja u jednu sobu , vezala za krevet , ali da lezite na stomaku. I pustila grupu besnih homosexualaca na vas. A kad oni odu , onda malaricne komarce....i no problemo ;) :lol:

Ma nemoj, a nije ti palo na pamet da nekom pomognes, nego samo unisti, za~jebi oguli, okoristi, napuni svoj budjelar tudjim parama... e sta ti je zenski mozak pokvareni. Znas ljudi iz nezadovoljstva svojim zivotom gledaju konstantno da i tudji uniste.

Ha hahahahahahahahaha :lol: , vidi ovog , pa ti si psihoticni manijak choveche? :lol:
Gradish neki svoj svet , dodjesh ovde i smeshtash sve forumashice u njega. Em si ***** em psihotican.
Zanimljivo...:lol:

S takvim zenama ***** nije tesko postati a i manje kosta. sala nema ljutnje:lol::lol:
Devojko vi ste sve nervozne sto zavrsite sa tipovima koje ne volite ali imaju para pa vam, sve na ovom svetu smeta i onda pljujete po nama ispravnim momcima.

Back