Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
Otvori temu na zahtev publike...
Yebo publiku!
yebo zahtev
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvori temu na zahtev publike...
Yebo publiku!
Sorry Kuco morala sam malo da prepravim (da bude u skladu sa našim pravilima). :-DCenjeni forumaši i forumašice,
Na ovom podforumu je dozvoljeno (čak vrlo poželjno):
- izazivati, provocirati i vređati (upisi poput "k.urvo", "d.roljo" i slični imaju za posledicu instantni permaban),
- začatavati,
- spamati i otvarati topike koji sadrže samo linkove na neke pizdarije,
- dizati stare topike da bi se ostavio post koji sadrži smajliće i rečenice poput "to, care, legendo" ili slične gluposti,
- quotati post samo da bi ostavljali smajliće,
- bilo kakvo poticanja na pedofiliju, nekrofiliju, zoofiliju i ostale filije biće odmah sankcionisana,
- uvrede na nacionalnoj, rasnoj, verskoj, polnoj, seksualnoj osnovi također.
Takođe ne morate:
- da pazite na pismenost,
- da pazite da ne otvarate topike koji po sastavu spadaju na podforum Teens,
- da prvo pretražite starije topike da vidite možete li šta korisno izvući iz njih pre otvaranja vlastite teme,
- da dvaput razmislite pre nego što postujete..
A sada navalite!
Sta mislite, da li bi moglo funkcionisati da npr. se otvori lepljiva tema za moderatora i admina gde ako neko ima potrebu moze da ukaze na nedolicno ponasanje pre nego sto dobije nervni slom i pocne sve da bolduje? Da se tema zove recimo TUZIBABA ili tako nesto, pa da nadan admin ne mora sve da cita vec odmah vidi gde gori? Jedino sto bi zezanje na toj temi moralo da se kazni instant-banom.
meni najvishe smeta kad se neko mnogo raspishe pa me mrzi da chitam.
na uvrede se stvarno ne obazirem.
meni najvise smeta kad mi neko kaze da imam guzichetinu![]()
A ti sa takvim stavom bash greshish. Pa nije ovo chat , ovo je forum. Ovde su postovi a ne komentari i recenice, znash , ljudi i treba da se raspishu.
pa koja je onda razlika izmedju foruma i blogova?
nek se tamo raspisuju
Razumem ja modove, ali ne razumem kako je moguće da ovde postoji samo jedan mod.Hej ljudi , razumite malo i nashe modove , Svi bi mi da se neko pobrine , umesto nas. E a ko ce to da uradi?
svako mishljenje mozze da stane u post do 10 prosto proshirenih rechenica.A ti sa takvim stavom bash greshish. Pa nije ovo chat , ovo je forum. Ovde su postovi a ne komentari i recenice, znash , ljudi i treba da se raspishu.
samo sto se obicno glupi ljudi raspishu, pa smaraju...a neko sa jednom recenicom kaze vise nego neko sa 3 stranice
![]()
...Tuzni deo je ovaj:...Da, ima. Ima zena demagoga......