shta je potrebno da te banuju?

Cenjeni forumaši i forumašice,

Na ovom podforumu je dozvoljeno (čak vrlo poželjno):

- izazivati, provocirati i vređati (upisi poput "k.urvo", "d.roljo" i slični imaju za posledicu instantni permaban),
- začatavati,
- spamati i otvarati topike koji sadrže samo linkove na neke pizdarije,
- dizati stare topike da bi se ostavio post koji sadrži smajliće i rečenice poput "to, care, legendo" ili slične gluposti,
- quotati post samo da bi ostavljali smajliće,
- bilo kakvo poticanja na pedofiliju, nekrofiliju, zoofiliju i ostale filije biće odmah sankcionisana,
- uvrede na nacionalnoj, rasnoj, verskoj, polnoj, seksualnoj osnovi također.

Takođe ne morate:

- da pazite na pismenost,
- da pazite da ne otvarate topike koji po sastavu spadaju na podforum Teens,
- da prvo pretražite starije topike da vidite možete li šta korisno izvući iz njih pre otvaranja vlastite teme,
- da dvaput razmislite pre nego što postujete..

A sada navalite!

Sorry Kuco morala sam malo da prepravim (da bude u skladu sa našim pravilima). :-D

Sta mislite, da li bi moglo funkcionisati da npr. se otvori lepljiva tema za moderatora i admina gde ako neko ima potrebu moze da ukaze na nedolicno ponasanje pre nego sto dobije nervni slom i pocne sve da bolduje? Da se tema zove recimo TUZIBABA ili tako nesto, pa da nadan admin ne mora sve da cita vec odmah vidi gde gori? Jedino sto bi zezanje na toj temi moralo da se kazni instant-banom.

Sta mislite, da li bi moglo funkcionisati da npr. se otvori lepljiva tema za moderatora i admina gde ako neko ima potrebu moze da ukaze na nedolicno ponasanje pre nego sto dobije nervni slom i pocne sve da bolduje? Da se tema zove recimo TUZIBABA ili tako nesto, pa da nadan admin ne mora sve da cita vec odmah vidi gde gori? Jedino sto bi zezanje na toj temi moralo da se kazni instant-banom.

zabole me i za admine a i za vas :) nebi napisao volko teksta ni za 100 maraka:)

Hej ljudi , razumite malo i nashe modove , volela bih da se javi gazdarica ovde da prozbori koju.
Nije njima lako.Osim toga banuju jednog , on se registruje pod drugim nickom.Forum treba da bude pokriven modovima barem 10sati dnevno da bi sankcionisanje takvog ponashanja bilo uspeshno.
Blondi odavno vishe ne dolazi.Onaj dll ili sta vec , nisam za njega ni cula nikad.Gazdarica je umorna od toga , bio je period kad je nesto pokushala ,ali ne moze zena to sama.Rastu bole...generalno za ovaj podforum.
To je uglavnom problem.
Svi bi mi da se neko pobrine , umesto nas. E a ko ce to da uradi?

Pipi ti si u pravu skroz, ali ne verujem da ce to da uspe... zasto?

Zato sto ovako nesto desavalo 100 puta... recimo mnogi su skakali na Veselu, samo zato sto ona voli veliki penis... pa nista...

Znaci, da im je smetalo, reagovali bi ranije...

Ja se trudim da ne citam takve osobe koje preteruju ili da stanem na stranu onih koji su ponizeni ili da jednostavno iskuliram.

Najruznije mi je kada muskarac vredja zenu.

Ali treba da budemo realni, ovoga ima i u stvarnom zivotu, jednostavno ne mozemo biti zasticeni 100 posto od nepravdi i uvreda.

Hej ljudi , razumite malo i nashe modove , Svi bi mi da se neko pobrine , umesto nas. E a ko ce to da uradi?
Razumem ja modove, ali ne razumem kako je moguće da ovde postoji samo jedan mod.
Osim toga, neko može da se prijavi da bude mod, ali prođu meseci dok dobije neki odgovor, a možda odgovor nikada i ne stigne.
I opet, ne znam da li Gazdarica može da banuje ili ne. :|

A ti sa takvim stavom bash greshish. Pa nije ovo chat , ovo je forum. Ovde su postovi a ne komentari i recenice, znash , ljudi i treba da se raspishu.
svako mishljenje mozze da stane u post do 10 prosto proshirenih rechenica.
razmena mishljenja jeste chat - ja tebi kazzem ovo, ti meni kazzesh ono...
za opciju "hajde da se raspishemo" postavljen je blog.

mislim da je nije forum mesto na kojem se boravi zbog foruma.
svako od nas, chim ima neshto pametnije da radi, ne visi ovde.
kad hocu neshto da prochitam ja uzmem knjigu.

Back