NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
kad smo išli na apsolventsku ekskurziju, definitvno najlepši muškarci su Francuzi...kakvi Italijani, za Špance da ne pričam...melezi sa zelenim očima, pamet da ti stane![]()
e too

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad smo išli na apsolventsku ekskurziju, definitvno najlepši muškarci su Francuzi...kakvi Italijani, za Špance da ne pričam...melezi sa zelenim očima, pamet da ti stane![]()

Ma, kakvi melezi, bljak. Ne volim mesanje rasa. Ali samo da ti kazem da Francuzi nisu samo lepi imaju i jos nesto.![]()

Ma kakvi Francuzi ...bah!
Na WebCam Girs sajtovima svakodnevno dolaze i nisu neki ljubavnici ni romantici posebni kada chatuju sa Modelima
USA su najzabavnijia ...i horny-pervert nacija :xD

jesi ih gledao na google images-u?

Al' ova plavuša smara, ništa konkretno da uradi![]()

Nije najpametnije ...ali takav je mentalitet ovde na LjiS-u![]()

Nije najpametnije ...ali takav je mentalitet ovde na LjiS-u![]()
Mislila sam da okačiš te gluposti... I onda da te banuju. To bi bilo divno![]()
Da, ljubomora i primitivizam.

Mislila sam da okačiš te gluposti... I onda da te banuju. To bi bilo divno![]()
koje bi te sada sigurno poslushali
hahaDa ..jadne ove Horny Girls ..koje zele malo zabave..barem virtuelno da ih neko sexualno uzbudi![]()

Tuzno.![]()

Ja bih vise volio da ebem nekog stranog groba nego neku nasu sex bombu jer onda mogu nekad unucima da se hvalim kako sam bio medjunarodni ebac.
xaxa

U najsimpaticnijem secanju mi je Rus koji je tako ocajno govorio engleski da sam se topila kojiko mi je bio sarmantan u pokusavanju, a Grci su za pamcenje na poseban nacin, oni su najludji i najzabavniji
I obozavaju Srpkinje, bas![]()
Grci?! Nista mi ne pricaj. Mene muva jedan, kao ima devojku, a ije ozbiljno, a sa mnom bi da se ozeni. Super izgleda.

Grci?! Nista mi ne pricaj. Mene muva jedan, kao ima devojku, a ije ozbiljno, a sa mnom bi da se ozeni. Super izgleda.