sex tokom menstruacije

Vesela_zena_beogradska:
1.gif
1.gif

danas je sedam dana od onog dana......ja ne znam jel' umisljam al meni je ujutro muka. znam da je nelogicno da bude muka nakon 7 dana. desava li se vama da umisljate 'morning sickness'? da li vam se ikad desilo da osecate mucninu dan nakon sexa? prihvatam sve odgovore, cak i ove grozne jer sam svesna da i ovo nije bas pravo mesto za trazenje saveta ali ipak cenim ljudska iskustva pa se nadam da ce barem neko da se javi i pomogne nekim savetom cisto iz neke da kazem ljudskosti 8-)

Zefirra:
Pa jest i meni je gadno....al zato prvi dan nakon mece....najjace
Bad Wolf...kad dodje dete oprosti se sa fakultetom.

...hmmm...ne bih se slozio sa tobom...oko djeteta i faksa...
...zavrsetak faksa zavisi od osobe...sa djetetom ili bez njega...
...istina je da je sa djetetom...teze...i zahtjeva neka odricanja...
...tako da tvoja izjava...djeluje dosta sebicno i neljudski hladno...ali svako ima pravo na svoje misljenje...

SilverPlate:
prvi put mi se desava da partner s... u mene drugi dan menstruacije. menstruacija je odmah prestala (?) a ja sam dan prije pocela piti prvi paket pilula. jesam li u opasnosti ? molim vas mi nemojte prebaciti temu na neko drugo mesto jer je necu znati naci,, a isto tako nemojte mi se smijati sto sam bila neodgovorna. molim za misljenje i iskustva

...ма ја сам сам себи скратио живот ко зна колико због тог траумирања...јел стигла, јел стигла?
...а верујем да је и девојкама то додатни притисак јбг...:roll:
...једном пре две године, девојци којој је тачна у сат већ две године, каснило десет дана...а она у фазону да би задржала...значи јбт хтео сам да рикнем, нисам спавао чак неку ноћ...(е тад сам, после две године са сталном партнерком, почео и кондом да користим)
...мени лично...у некој сталној вези или комбинацији некако је најбоља комбинација пилуле + крема + coitus interruptus + календар просто...
...кондом док се не стабилизујете...
...наравно...све је фино у теорији...у пракси, опусте се људи сувише...временом...знам по себи...али девојке су склоније томе...значи док ти не узмеш ствари у своје руке и кажеш тако ил' никако...ништа. И обично тад кад се деси нека фркица...онда као постајеш озбиљнији и тад не желим да чујем за баљезгарије типа да претерујем...или да је боље и да не ебем...:roll:

P.S. Не привлачи ме секс за време меце. Оно...јесам пробао 2, 3 пута...и то на крају нешто...кад је била баш фрка њој или мени...:lol: ...али није то то. Зато кад прође, тад је најбоље :wink: А и добро је за јачање...оно свесно се одрекнеш :wink:
P.P.S. Мада има то својих чари...као мало се само помазите, јер знате да не можете...а после се треба уздржати...одолети

mario80:
Glupa si kao qurac kad me ne razumesh. Po stoti put, kada se zachne dete onda ta materica ima svoju funkciju... Kada ne, raspada se (ljushte zidovi) i ispada napolje u komadima... MRTVO a pre toga je bilo zivo tkivo.
Kozo jedna da si koza kozasta...
Joj :?
Prostakluk i da razumem, glupost - ae nije čovek kriv, ali kombinacija prostakluka i gluposti je već pogubna.

diretore:
...hmmm...ne bih se slozio sa tobom...oko djeteta i faksa...
...zavrsetak faksa zavisi od osobe...sa djetetom ili bez njega...
...istina je da je sa djetetom...teze...i zahtjeva neka odricanja...
...tako da tvoja izjava...djeluje dosta sebicno i neljudski hladno...ali svako ima pravo na svoje misljenje...
...joj sto volim kad muski pocnu da filozofiraju na te teme....:roll:
...pa dobro onda diretore...imas li ti dece? Kad je tako sve lepo i moguce vrlo lako pored dece...ja sam na prvom mestu sigurna da podrsku roditelja nebih imala,nego bi se josh izivljavali na meni kad bi mi bilo najteze,mozda bi mi kasnije uz prebacivanje ukazali i neku finansijsku pomoc....
Zatim bi decko i ja morali da radimo pored fakulteta,a ja takodje i da odgajam dete....pa bih zajebala i njega i sebe...a osim toga nije fer vezivati nekoga za sebe samo putem deteta....
...ako jednog dana odlucimo da se uzmemo nek to bude zato sto to stvarno zelimo...i nek dodje dete i u apsolventskom roku , nebi mi bilo frka...ali sad u trecoj i cetvrtoj godini neka me zaobidje...nisam sigurna u sebe da ja nebi pukla kad bi se to desilo te da bih bila losha majka...a to ne zelim...
...kad nesto ne zelim onda necu da dopustim da se desi...
...a necu ni da abortiram...
...tako da meni je dobro ovako,sa mojim izborom...uzimam pilule , koristim i kondom i sto se toga tice znam da sam zasticena...drugo pilule su mi regulisale izuzetno bolne menstruacije i reshile mi problem s aknama (tako da ne moram koristiti preparate)...redovno idem na kontrole kod ginekologa...
...ako neko smatra da su pilule toliko stetne i otrovne nek ih ne uzima...ali neka ne utice na druge koji su odabrali....samo ginekolozi imaju pravo na misljenje.... i to oni dobri,o pilulama....

Zefirra:
...joj sto volim kad muski pocnu da filozofiraju na te teme....:roll:
...i ja jos vise kad oni koji nemaju iskustva sa necim...pocnu da popuju ostalima...
Zefirra:
...pa dobro onda diretore...imas li ti dece?
...imam...i vec sam pomenuo to na ovom forumu...
Zefirra:
Kad je tako sve lepo i moguce vrlo lako pored dece...ja sam na prvom mestu sigurna da podrsku roditelja ne bih imala,nego bi se josh izivljavali na meni kad bi mi bilo najteze,mozda bi mi kasnije uz prebacivanje ukazali i neku finansijsku pomoc....
...jel to pricas o problemu sa svojim roditeljima...nisu svi roditelji isti...
Zefirra:
Zatim bi decko i ja morali da radimo pored fakulteta,a ja takodje i da odgajam dete....pa bih zajebala i njega i sebe...a osim toga nije fer vezivati nekoga za sebe samo putem deteta....
...hmmm...zanimljivo vidjenje...na stranu to sto sam i pored toga sto sam studirao...i zavrsio i faks i poslediplomske studije(za suprugu vazi isto)...paralelno i radio...
...a vezali smo se jedno za drugo i prije djeteta...ionako mozes vidjeti iz zivota...da dijete ne moze vezati nekoga ko ne moze da se veze...
Zefirra:
...ako jednog dana odlucimo da se uzmemo nek to bude zato sto to stvarno zelimo...i nek dodje dete i u apsolventskom roku , nebi mi bilo frka...ali sad u trecoj i cetvrtoj godini neka me zaobidje...
...sto se toga tice imao sam koleginica koje su ostale trudne na prvoj ili drugoj godini faksa...uzele jednu godinu mirovanja... i zamisli zavrsile faks samo sa jednom godinom razlike...tj iz 4 u 5...al vec rekoh...to zavisi od osobe...ima slucajeva koji su i drugoJaciji...
Zefirra:
nisam sigurna u sebe da ja nebi pukla kad bi se to desilo te da bih bila losha majka...a to ne zelim...
...konacno nesto iskreno...ako si vec procitala moj post...mogla si da odgovoris jednostavno...da ti tako nesto ne bi mogla da podneses...tj. faks i dijete za tebe ne bi isli zajedno...i to bi bilo dovoljno...a ne da nastavljamo ovu pricu u nedogled...
Zefirra:
...kad nesto ne zelim onda necu da dopustim da se desi...
...a necu ni da abortiram...
...tako da meni je dobro ovako,sa mojim izborom...uzimam pilule , koristim i kondom i sto se toga tice znam da sam zasticena...drugo pilule su mi regulisale izuzetno bolne menstruacije i reshile mi problem s aknama (tako da ne moram koristiti preparate)...redovno idem na kontrole kod ginekologa...
...strucno pitanje...vezano za bolne menstruacije...
...da mozda nemas endometriozu?...
...u tom slucaju ti odgovaraju pilule jer je to jedna od terapija...
Zefirra:
...ako neko smatra da su pilule toliko stetne i otrovne nek ih ne uzima...ali neka ne utice na druge koji su odabrali....samo ginekolozi imaju pravo na misljenje.... i to oni dobri,o pilulama....
...nisam protiv uzimanja pilula...ali dugotrajno koriscenje(misli se na visegodisnje)...zna da ima posljedica po fertilnost...

nisam protiv uzimanja pilula...ali dugotrajno koriscenje(misli se na visegodisnje)...zna da ima posljedica po fertilnost...

Јесте, и пушење, и дисање загађеног ваздуха, и ношење ластекс фармерки, и ношење слип гаћица, и дуготрајно седење пред компјутером, и исхрана прсканим воћем, и исхрана хормонски третираним месом, и небављење спортом, и претерано бављење спортом....а и превише размишљања, богами!

Hellen:
Јесте, и пушење, и дисање загађеног ваздуха, и ношење ластекс фармерки, и ношење слип гаћица, и дуготрајно седење пред компјутером, и исхрана прсканим воћем, и исхрана хормонски третираним месом, и небављење спортом, и претерано бављење спортом....а и превише размишљања, богами!

...hmmmm...da...tacno tako...prema tome bez razmisljanja...pravo u nove radne pobjede...

Јок, боље се уздај у Бога и плодне дане, па ако заглави - заглави! Вероватно мање псоледица по фертилност има абортус него пилулице... Немају појма ти гинеколози!

Hellen:
Јок, боље се уздај у Бога и плодне дане, па ако заглави - заглави! Вероватно мање псоледица по фертилност има абортус него пилулице... Немају појма ти гинеколози!
...jok...ja se uzdam u kondom...a prije smo se uzdali u pilule...a izgleda da post iznad nisi ni procitala od pocetka do kraja...pa ti je i tema totalno strana...
...komentarises ono sto ti je zapalo za oko i izvuceno iz konteksta...nesto sasvim normalno za mnoge ljude na ovom forumu...

...jok...ja se uzdam u kondom...a prije smo se uzdali u pilule...a izgleda da post iznad nisi ni procitala od pocetka do kraja...pa ti je i tema totalno strana...
...komentarises ono sto ti je zapalo za oko i izvuceno iz konteksta...nesto sasvim normalno za mnoge ljude na ovom forumu...
Прочитала све, али уопште нисам имала намеру да коментаришем цео твој пост, него баш ово последње: плашење пилулама!!!
Знам многе жене и девојке које неће да ''добију бркове'', да ''се угоје'' или да ''добију рак'' од пилула, или су ''чуле да су пилуле штетне'', па радије одлазе двапут годишње на киретаже.....

Зато сам морала да прокоментаришем, јер ће и овде бити оних које ће, прочитавши ту своју реченицу, рећи:''Аха, видиш да су пилуле штетне, нећу да их користим!''

Hellen:
Прочитала све, али уопште нисам имала намеру да коментаришем цео твој пост, него баш ово последње: плашење пилулама!!!
Знам многе жене и девојке које неће да ''добију бркове'', да ''се угоје'' или да ''добију рак'' од пилула, или су ''чуле да су пилуле штетне'', па радије одлазе двапут годишње на киретаже.....

Зато сам морала да прокоментаришем, јер ће и овде бити оних које ће, прочитавши ту своју реченицу, рећи:''Аха, видиш да су пилуле штетне, нећу да их користим!''

...izvini na nerazumjevanju...nisam imao namjeru da plasim nekoga pilulama...uz kondom...pilule i jesu najbolje sredstvo za kontracepciju...ali istina je takodje da ne treba pretjerivati...
to vazi za sve...neko rece sve supstance su otrovi...pa cak i voda...samo je pitanje kolicine koju treba uzeti...

procitah sve al izgleda kasno devojko ako nisi sigurna da li si ostala trudna ili ne a nije seks bio siguran zasto nisi otisla kod ginekologa i verovatno bi ti on ili ona rekli da popijes postinor

cula sam mnoge slucajeve da ove tablete devojke koriste kao zastitu a ne kondom ili tablete ili spiralu...i jednostavno sam se zgrozila

Sto se tice sexa u toku mece upraznjavam ga ne tako cesto ali uglavnom poslednjih dana kad je manje krvi i obavezno sa kondomom ;-)

Jbt...diretore aj sad svi lepo da se je-bemo i u srednjoj skoli i na faksu onako bez zastite...jer tako je lepo imati decu i u isto vreme zavrshavati faks...:roll:
..aman choveche objasni ti meni chemu insistiranje na tome?

Mislim jer tebe mozda emotivno pogadja sto neko jednostavno ...ne neko nego mnogi.... NE ZELE DECU ZA VREME FAKULTETA!!!!!!...ajd sad sve zene lepo da se udamo nakon srednje....
...jer jbg to je tako divno , raditi , studirati odgajati decu sve u isto vreme....to je tako lako...ma sve sad treba odmah da zatrudnimo...jbg diretore ubedio si me...odoh da se bacim na posao...
mislim koji je tvoj problem chovece? :roll:

Tvoj primer jeste za pohvalu....
ali ja sam navela SVOJ ZIVOT...SVOJE VIDJENJE....koje ti imash pravo da meni solish pamet kad nisi u mojoj kozi?? Sa svim problemima i pritiscima koji me okruzuju , ne samo mene nego milione devojaka....

A da pitam ja tebe kad je tako lepo imati i odgajati decu , i kad postoji tako mnogo USPESNIH PRIMERA ADOLESCENTSKE TRUDNOCE (i one na prvim godinama faksa) zasto se onda oko 100000 zena i devojaka godisnje odluchuje na ABORTUS!!!! Jbg...ipak je mali procenat ludacha koje se odluchuju na tako neshto zato sto im ne odgovara da se odreknu izlazaka i extra izgleda...

I zar zaista mislish da ce to propagiranje materinstva promeniti statistiku?
I zar mislish da je abortus manje invazivno sretstvo za kontracepciju od pilula?

Back