sex tokom menstruacije

Čitam ove postove i ne mogu da verujem...:roll:
Ne mogu da shvatim da je Vama,devojkama,toliko stalo do sexa za vreme ciklusa.Napale ste Maria bez razloga,dečku se gadi kad devojka ima menstruaciju i nije jedini!
Meni je OK prvi dan i poslednji,ali oni u sredini dani su mi odvratni!!!Osećaj kao osećaj i nije toliko odvratan koliko mi je odvratno to što smo oboje krvavi,krvava posteljina pa još ako procuri na krevet...e onda mi je baš muka!!!
Kako može da vam ne bude gadno kad odete na tuširanje posle takvog sexa i sa vas spadaju komadići zgrušane krvi???
Meni lično,je to odvratno!!!

slavishans:
Čitam ove postove i ne mogu da verujem...:roll:
Ne mogu da shvatim da je Vama,devojkama,toliko stalo do sexa za vreme ciklusa.Napale ste Maria bez razloga,dečku se gadi kad devojka ima menstruaciju i nije jedini!
Meni je OK prvi dan i poslednji,ali oni u sredini dani su mi odvratni!!!Osećaj kao osećaj i nije toliko odvratan koliko mi je odvratno to što smo oboje krvavi,krvava posteljina pa još ako procuri na krevet...e onda mi je baš muka!!!
Kako može da vam ne bude gadno kad odete na tuširanje posle takvog sexa i sa vas spadaju komadići zgrušane krvi???
Meni lično,je to odvratno!!!
Zamisli još da joj da oral pa se sočno izljube posle... ih, to je gore nego ass-to-mouth...

mario80:
Ama to se materica ljushti, ljudi... Otpadaju komadi. Chisti se...
Što se ne bi dogodilo da je, recimo, mali Mario unutra :D već bi zaplivao mutnim materičjim vodama dok iz njih (i ko zna kakve još gadne mešavine iznutra) ne upije sve sokove i poraste vejiki, pa 9 meseci kasnije oslobodi sirotu ženu mizerije i vrati je na svakodnevni teret "hoćul' dobiti ili neću?!" :? :confused: :)
Prosto je simpatično koliko ne povezujete nekad stvari...

nemlada_i_neukusna:
Pazi, istina je da bude mnogo mokro i da se gubi na osecaju, obostrano, osim ako nemash masivnu kitu pa da ti svaka pi-ca bude tesna, pod bilo kakvim uslovima. Ali je takodje istina da ako postoji zelja ne treba da se sad neshto uzdrzavamo, vec treba da se lepo snadjemo .. recimo, kita se vadi povremeno i brishe se papirnim ubrusima. I josh neshto, da se ne bi kresanje oteglo u beskraj u takvim danima, trebalo bi se valjano napaliti pre ulaska kite, tako da se brzo zavrshi.
Greška... šljapkanje nastaje pri udaru pubične kosti na samu vaginu. ;) A, bre Vesela... Arhimedov zakon! I mani se yebanja i brisanja ubrusima... koristi ih za WC šolju. :lol:

mario80:
Glupa si kao qurac kad me ne razumesh. Po stoti put, kada se zachne dete onda ta materica ima svoju funkciju... Kada ne, raspada se (ljushte zidovi) i ispada napolje u komadima... MRTVO a pre toga je bilo zivo tkivo.
Kozo jedna da si koza kozasta...

Nivo tvog debiliteta premasuje sve sto sam u zivotu videla, ako i zbog cega drago mi je sto sam se uclanila na ovaj forum zato da tebe sretnem. U zivotu nisam videla glupljeg coveka, ubedljivo vodis ispred svih. Treba da das izjavu za Dejli Retard o tome koliko te mama puta ispustila na glavu dok si bio mali :lol: . Toliko me iz dana u dan uveseljavas da prosto treperim od zelje kad god se ulogujem samo da vidim neki tvoj novi kakani post. Drago mi je sto postiojis, pored tebe svi izgledamo mnogo bolje! 8-)
Samo nastavi sa radom, veruj mi da bi nam bez tebe svima bilo jako dosadno. Svaki dvor ima jednog kao ti.... :twisted:

Eh da samo mala napomenica sto se tice moje preporuke koriscenja pilula uz kondom. To je meni preporucila ginekolog iz studentske poliklinike.Svi koji rade tamo isto ce vam reci...buduci da dnevno imaju od 3-5 slucajeva nezeljene trudnoce :( ...gde se 90% slucajeva zavrshava prekidom trudnoce.
Tako da kad se sagleda situacija u tim okvirima , onda se i ja slazem da je pilula daleko manje zlo od prekida trudnoce.A kondom sem sto pruza dodatnu sigurnost stiti nas i od bolesti.Ali opet dosta nezeljenih trudnoca se deshava i pored koriscenja kondoma....:(

Greška... šljapkanje nastaje pri udaru pubične kosti na samu vaginu. A, bre Vesela... Arhimedov zakon! I mani se yebanja i brisanja ubrusima... koristi ih za WC šolju.

Ma pusti ti arhimedov zakon, definitivno je mnogo mokro u toku mece, sa ili bez shljapkanja. Moze i peshkir da posluzi .. nego ubruse (kuhinjske, veci su) posle upotrebe bacish ... Samo ti to probaj i da vidish kako cesh da dobijesh na osecaju i u toku mece (ili ako je zena mnogo, mnogo vlazna i bez mece)

nemlada_i_neukusna:
Ma pusti ti arhimedov zakon, definitivno je mnogo mokro u toku mece, sa ili bez shljapkanja. Moze i peshkir da posluzi .. nego ubruse (kuhinjske, veci su) posle upotrebe bacish ... Samo ti to probaj i da vidish kako cesh da dobijesh na osecaju i u toku mece (ili ako je zena mnogo, mnogo vlazna i bez mece)
Hmm... radije bez mece! ;) Gledao sam Hrabro srce više puta... :lol:

...pazi 3-5 slucajeva dnevno nek je sredina 4...zatim pomnozimo to sa 365...znaci oko 1500 na godisnjem nivou...samo u studentskoj poliklinici....
...sad iskreno da ginekolozi smatraju da je kondom dovoljno efikasna zastita verovatno nebi ni pomisljali da nam preporuche pilule....
...i da ponovim josh jednom ja sam zaceta preko kondoma :) mada je mama vec bila u braku ali nije zelela decu bash odmah tj. imala je nekih problema oko toga :(...a i neke moje drugarice su zanele tako :( ...tako da ne mora da se desi...ali itekako je moguce...

Imala sam pet trudnoca i ne mogu da kazem da se na mene ne kachi, ali je to bio rezultat mog nemara u brojanju plodnih dana, a nikada nisam zatrudnela ni 'preko' mece, ni 'preko' kondoma za svih dvadeset + godina koliko upraznjavam sex. U vezi kondoma postoje neka pravila i kad se stavlja i kako se menja, i pranje kite posle skidanja kondoma da se ostaci sperme ne prebace na novi kondom i kvalitet kondoma je dakako bitan .. ni pre 20 godina nisam kupovala one sa kioska itd.

nemlada_i_neukusna:
Imala sam pet trudnoca i ne mogu da kazem da se na mene ne kachi, ali je to bio rezultat mog nemara u brojanju plodnih dana, a nikada nisam zatrudnela ni 'preko' mece, ni 'preko' kondoma za svih dvadeset + godina koliko upraznjavam sex. U vezi kondoma postoje neka pravila i kad se stavlja i kako se menja, i pranje kite posle skidanja kondoma da se ostaci sperme ne prebace na novi kondom i kvalitet kondoma je dakako bitan .. ni pre 20 godina nisam kupovala one sa kioska itd.
Wtf... sa koliko godinica si ti to počela :shock: Vesela, pa ti si čudo! :lol:

Back