Voli sex kao sex ili sa tom osobom?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Можда де је препоруче пријатељима и друговима?!
...i tako, od dobrih devojaka postaju drolje.

Pre 20 i kusur godina, ali još se sećam, sedeli smo na Karaburmi, "sumnjivo društvo" većinom, mada je bilo i nekoliko OK i mladića i devojaka, i onda je jedan iskusniji u životu (između ostalog 2 godine je bio u zatvoru, uklavirio kako ulica funkcioniše) i reče:
"Haha! Nemate pojma, zna li ovde neko šta je kur*va? Drolja, kako god? "
"Pa brate, svi znamo..."
"Ne znate. Devojka ne postaje kur*va, ***** je naivna devojka koja je verovala u s*ranja, u "Volim te", "najlepša si", u romantiku, obećanja, muške laži itd. I onda je taj šutne i priđe joj drugi sa istom pričom, ona pomisli da je ovaj drugačiji, onda je i on šutne, i dok se okreneš - više niko neće da ima ništa više sa njom sem seksa, jer je "drolja".
E, to je prava istina, dobra ali naivna. Znam mnogo takvih. Tuga."

To mu dodje kao neka uzbudljiva radnja, poput roler kostera. Mogu i sam da se vozim roler kosterom ali uzbudljivije je sa nekim pa zajedno da uzivamo i vristimo :D

E sad da li ides na roler koster zbog te osobe ili ides primarno zbog uzbudjenja a delis to sa tom zanimljivom i uzbudljivom osobom. Zato ne bih stavio prioritet te osobe preko toga sto volim dobar seks. Jer svi smo na kraju krajeva i zamenljivi.

Zasto pricaju muskarci da je dobra u krevetu a ne shvataju da je dobra zbog njega?
Pa, oni koji uopste imaju potrebu da pricaju drugima o tome kakva je njihova partnerka u seksu, znaci da nije ono spontano naj ortaku da im je bilo top, nego tako okolo da je ona dobra, su nedozreli da skontaju i epitel zivota, kamoli slozenu ljudsku osecajnost i nemaju bas kapacitet da seks dozive kao vise od toga dobra je dobar je.
Ili su u pitanju zene koje im bas bas nista ne znace, tipa ons. Tesko onda i da ta zena ima neke emocije.
Isto vazi i suprotno. Nikad nisam ni od jedne svoje drugarice, osim kad smo bile bas klinke, dakle nezrele kao ovi gore muskarci (doduse, kod njih nema uvek veze sa godinama) cula da za svog partnera govori da je dobar u krevetu. Da ponekad da im je bas dobro. Njima, zajedno.
Jedino kad tako pokupe nekog sa tindera ili gde vec i onda ono da je dobar, vidi se da je iskusan i tako to. Retko, doduse, moje drugarice pokupe ikoga u poslednjih dvadeset godina. :)
Ovo sa preporukama je paralelni univerzum, ili se ja druzim sa mitskim bicima oba pola. Apsolutno nezamislivo da bilo ko preporuci nekog za seks. (Ako nije profesionalac recimo, to BiH mogla da zamislim).
Mozda kad smo bili klinci, studenti do 22,23 max, koji stvarno seks kapiraju kao sport. A da, videla sam u romanticnim komedijama pa se na kraju zaljube u zive srecno zauvek i u Sex i sitiju, mislim, cak i tamo u vidu sale ili fenomena.
Sve u svemu, dovoljno sam odrasla i sposobna da sebi izaberem partnere koji su makar toliko emocionalno inteligentni da razumeju da je seks energija dvoje ljudi a ne umece jedne osobe i da su u kvalitet istog ukljuceni svi osecaji i povezanost. Budale pricaju i da je zemlja ravna ploča, ne bih se ja time bavila, nisam strucno lice.

Sve u svemu, dovoljno sam odrasla i sposobna da sebi izaberem partnere koji su makar toliko emocionalno inteligentni da razumeju da je seks energija dvoje ljudi a ne umece jedne osobe i da su u kvalitet istog ukljuceni svi osecaji i povezanost. Budale pricaju i da je zemlja ravna ploča, ne bih se ja time bavila, nisam strucno lice.

Naravno.
Mislim da to dolazi od hvaljenja, tipa mora da sam faca kad imam ribu koja se dobro j.
Međutim, ta ista riba neće više tako da se j. ako bude zanemarena ili na bilo koji način se promeni ta dinamika i energija.

Meni je više postalo smešno slušati, posebno muškarci to rade, kako seks sa nekom ženom koja se na njih pali definišu kao sjajno, ona je tako dobra u krevetu, ili ona stvarno voli seks, ona je divlja ili razuzdana i slično... A činjenica je prosto da je ta žena uživala u seksu sa NJIMA lično iz nekog razloga koji može biti: ili se jako pali na njega, ili joj jako prija a i on njoj, dobar su par, feromoni im kažu to je to, mirisi, zaljubljena je, opijena njim, i slično...

Ali oni umesto da to protumače kao ova žena se zaista seksala sa mnom sjajno.. objektivizuju sve to kao da je ona "dobra u tome" (kao da to nikakve veze nema sa tim da je ona zaljubljena baš u njega i slično).
па не само мушкарци, умеју то и жене када описују неког мушкарца ако су рецимо чули од своје другарице или познанице (која је изнела део интиме своје) да јој је било прелијепо...

већ сам писао да је глупост када чујемо ''он или она се тако добро љуби...''

све је до ИНСПИРАЦИЈЕ

тако и вођење љубави...

Добро , глупи људи и то раде глупо.

Сви они остали који нису глупи - њима пре свега зависи од инспирације...

На пример са том женом , бићу бољи од ебеног ричарда гира ,џорџа клунија бред пита и динмартина у најромантичнијим издањима и попут неке секс машине која је неуморна и незасита...

одавно ја то овде пишем...

ИНСПИРАЦИЈА

Kad pričam otvoreno sa prijateljicama o tome, sa onima koje "vole seks" redovno dolazimo do toga da ga one vole samo sa TOM i TOM osobom, a ne sa drugima, te da su sa nekim muškarcima kao klade, potpuno hladne i suzdržane, a da baš sa njim kada se otvore postaju prava vatra, uživaju na maks.. i naravno one ne žele non stop seks kao seks, već žele non stop sa NJIM, a sa drugima ne.

Zašto dakle, muškarci imaju potrebu da objektivizuju žene na taj način, da neke koje su sa njima bile strastvene govore "kako je dobra u krevetu" iako je totalno jasno da je ona bila zaljubljena u njega i zato bila tako prepuštena i divlja, jer se prepustila njemu, a ne bilo kome. Da li ih to oslobađa odgovornosti prema njoj? O čemu se radi?

Pa mozda ima razlike s kim je ali ima razlike i do same zene i njene energije i seksualnog teperamenta
Ако инспиришеш жену, и ако ти је стало до ње много, те је опустиш и поведеш у вртлог страсти онда ће и она најстиднијег темперамента да ти у одређеном моменту постане ''поаветала манитуља'' у кревету- но сикирики ;)

Ако инспиришеш жену, и ако ти је стало до ње много, те је опустиш и поведеш у вртлог страсти онда ће и она најстиднијег темперамента да ти у одређеном моменту постане ''поаветала манитуља'' у кревету- но сикирики ;)
Hvala na prosvetljenju....😄
Pisao sam o necem drugom...o necemu sto je urodjeno...

''урођена добра јебачица'' ?

ма ...

извикане глупости.

Мислиш да она која је са неким била ''бомба'' са тобом рецимо не може да буде као ''кувана пилећа нога'' ?

:mazi:
A šta ako nije bila niskim ...znači bez ikakvog iskustva....al eto baš je dobro uzivati sa njom...
To ti je kao i sa umetnošću ili spirtom....neko je dobar od pocetka i samo ide na bolje....a neko nikada nece biti vrhunski ma koliko trenirao ili vezbao....

A šta ako nije bila niskim ...znači bez ikakvog iskustva....
тек тад ти је то доказ ИНСПИРАЦИЈЕ
al eto baš je dobro uzivati sa njom...
To ti je kao i sa umetnošću ili spirtom....neko je dobar od pocetka i samo ide na bolje....a neko nikada nece biti vrhunski ma koliko trenirao ili vezbao....
којештарије

Pa nije tu stvar toliko vestine, mada ima tips and tricks, nego sa kim se nadjes seksualno, uzivate u istim stvarima, proradi vas uzbudjenje.
Nekome je mozda neka bimbo sa sisama i dupetom ne samo dovoljan nego super i on je prevrce po krevetu i oboje orgazmiraju ludacki a neko krene da je drnda i uplasi se u fazonu: jes dobro? jesam li ja dobro?

Back