Severina: Neću više nikad doći u Srbiju dok ovaj ne sjaše s vlasti

Zato jer su Srbiji važni politički odnosi sa RH, a s druge strane se moraju pokazati drčnima prema "ustašama" jer nema jednostavnijeg načina da manipulator Vučić dobiva političke poene. Zato i hapsi nepostojeće špijune, zato se i bavi Severinom, ali vrlo dobro zna koji političku granicu s RH me smije prijeći.
Zato je našao zbunjene i naivne Crnogorce da zaprljaju ruke. Ne samo to da im je uvalio vrući krumpir, nego i pokazuje svoju sferu utjecaja, čuveni "Srpski svet".
Nista mi nisi odgovorio.
Prvo je HR sponzorisala rezoluciju za genocid protiv Srbije iako se radi o streljanju ratnih zarobljenika, vojnika, u trecoj drzavi i ne hrvatskih vojnika.
Za razliku od rezolucije o genocidu u Jasenovcu i NDH gde su hrvatske Ustase pobile vecinski srpske civile u mnogostruko vecem broju.
Nisu Crnogorci nista pogresili, jer to je i njihov narod, bez obzira na Vuciceve kalkulacije koje si naveo.

Branis nebranjivo i pises nebuloze u ovom slucaju pokretanja rezolucija za genocid; jer vidimo i ko je pocinio genocid protiv civila, na kom mestu/drzavi i ko je prvi pokrenuo to pitanje protiv koga.

Nista mi nisi odgovorio.
Prvo je HR sponzorisala rezoluciju za genocid protiv Srbije iako se radi o streljanju ratnih zarobljenika, vojnika, u trecoj drzavi i ne hrvatskih vojnika.
Za razliku od rezolucije o genocidu u Jasenovcu i NDH gde su hrvatske Ustase pobile vecinski srpske civile u mnogostruko vecem broju.
Nisu Crnogorci nista pogresili, jer to je i njihov narod, bez obzira na Vuciceve kalkulacije koje si naveo.

Branis nebranjivo i pises nebuloze u ovom slucaju pokretanja rezolucija za genocid; jer vidimo i ko je pocinio genocid protiv civila, na kom mestu/drzavi i ko je prvi pokrenuo to pitanje protiv koga.
Šta branim, odakle ti da išta branim, moj stav o terminu "genocid" sam valjda iznio stotinu puta.
I odgovorio sam ti zašto Srbija nije izglasala sličnu rezoluciju.
Ti nisi, ti samo ne znaš zašto.

Šta branim, odakle ti da išta branim, moj stav o terminu "genocid" sam valjda iznio stotinu puta.
I odgovorio sam ti zašto Srbija nije izglasala sličnu rezoluciju.
Ti nisi, ti samo ne znaš zašto.
Srbija je smesna prica; s’obzirom da ima diktatora koji ne postuje ustav po velikom broju svakodnevnih pitanja, ne znam ni koliko i kakva je drzava.
Sa druge strane Republika Hrvatska je stala u zastitu Ustasa i NDH po pitanju Jasenovca i rezolucije koju je usvojila CG.
To su cinjenice, a mi mozemo sada da pricamo okolo i naokolo u nedogled.

Važno je da si ti pogodila, ali nacizam je nacizam. Da l' u Kninu ili Beogradu je nebitno.
Ovakvi na slici su trpali ljude na Banjicu, a posle streljali u Jajincima.
Ne vidim neku razliku između Jajinca i Jasenovca sem u broju ubijenih ljudi. Ali, šljam je šljam.
Pa ti ovde i provociraš - na Banjici su ubijali tvoji Arijevci, ili bi ti vođen neostvarenom mukom svojom autonomaškom da proglasiš Srbe za krivce za nemačke zločine?

Važno je da si ti pogodila, ali nacizam je nacizam. Da l' u Kninu ili Beogradu je nebitno.
Ovakvi na slici su trpali ljude na Banjicu, a posle streljali u Jajincima.
Ne vidim neku razliku između Jajinca i Jasenovca sem u broju ubijenih ljudi. Ali, šljam je šljam.
Još jednom, na Banjicu su slali tvoji arijevski germanski nadljudi, a u Jasenovac ustaše. Srbi nisu Nemci, sitnica.

Ne lupaj. Zatvoren je zbog verbalnog delikta A ovo?

9C278BFA-D6BA-4A9C-BB7C-A69A7D98842A.jpeg

EDF401E1-CB68-472A-AC6B-4333F7BC32E8.jpeg

Dupli moral - jedan za javnost, drugi za njih: Napadaju Severinu zbog izjava da vređa Srbe, ali je dobra za njihove privatne žurke​

Hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je sinoć na granici, kada je pokušala da uđe u našu zemlju zbog nastupa na jednoj privatnoj žurci. A kako nezvanično saznaje Direktno.rs, Severina se u nedelju u večernjim časovima uputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, poznatog "SNS neimara". Toliko o duplim aršinima i lažnom moralisanju naprednjaka...

https://direktno.rs/magazin/zabava/549450/severina-sns-proslava-dragan-ruvarac.html

Znači, opet nisi ništa shvatila.
Kao i uvek... :mazi:
Evo ti iznad izvor vesti i odakle znam.
Da, tako i ja sam razumeo. Ne znam zašto nije.
Ne znam, ja je pak nikad ne bih ni zvala da peva na mom rodjendanu, ali eto, neko drugi je zove.

Srbija je smesna prica; s’obzirom da ima diktatora koji ne postuje ustav po velikom broju svakodnevnih pitanja, ne znam ni koliko i kakva je drzava.
Sa druge strane Republika Hrvatska je stala u zastitu Ustasa i NDH po pitanju Jasenovca i rezolucije koju je usvojila CG.
To su cinjenice, a mi mozemo sada da pricamo okolo i naokolo u nedogled.
Šta si ti sada izmislio :lol:
Stala u zaštitu ustaša, pda.
Pročitaj službeni odgovor.

Back