Mila neće doći...

• Začetnik teme Začetnik teme suave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inače ovo okretanje hrišćanskim uzorima, jel to moraju i muslimani koji žive u srbiji da se okrenu ili ne moraju?

Сигурно да морају, Србија је Хришћанска земља, плус основне Муслиманске вредности се подударају са основним Хришћанским вредностима.

kao prvo, abortus nije ubistvo
to može da bude samo tvoje lično mišljenje, zakonski nije tako
kao drugo, ko vam brani da protestujete protiv abortusa vi koji se za to zalažete?
da li ti je palo na pamet da nismo svi za to?
ali jesmo svi protiv toga da nas nestručni i korumpirani ubijaju, pod izgovorom "shit happens"
i normalno je da svi budemo protiv toga, to nije proizišlo iz nekih ličnih stavova, već iz zdravog razuma
Zakonski kažeš? Pa šo zakonu je školstvo svima dostupo i ne možeš školu ili fakultet nikome oduzeti.

Još jedan cirkus, ovaj put studentsko-stranački je prošao kroz Beograd. Bilo je raznih želja, raznih planova ali malo toga se ostvarilo. Ostale su neispunjene emocije koje vlasnici cirkusa danas pokušavaju da zamene novim sloganima, novim idejama, a kako stvari stoje, i novim ljudima. Problem svake revolucije da učesnici nisu dovoljni, potrebno je imati i heroje a dosadašnje ponašanje plenumskih polibiroa je to odbacivalo. Narod, ta stoka sitnog zuba, kojoj tzv elita pokušava da odredi šta će i kako da radi, gde može preći ulicu, gde ne jednostavno nema nikog s kim bi se identificirala. I zato je ova pseudorevolucija od početka bila propala stvar. Mila nije došla akad će ne znamo...

No drage pumpadžije i blokaderi slobodno obrnite još jedan krug. Završićete odakle ste i krenuli samo malo stariji i umorniji. Ništa novo za vas.

Dobro a u cemu se ogleda tvoja (vasa) superiornost?
:D

slažem se da nije u skladu sa zakonom da bilo koji učenik, student ili profesor zaključa školu/fakultet i ne dopusti drugima da uđu
ali nešto ne znam da ima takvih slučajeva
Pa eto, nešto ne znaš da postoji blokada fakulteta i da studenti koji žele ne idu na nastavu, ne polažu ispite. Dodina studija nije jeftina, a svima će propasti. Nije to samo godina studija, već života. Godinu kasnije ćeš se zaposliti, osnovati porodicu i sve će biti godinu kasnije. Šta su efekti žrtvovane godine bez da je iko pitao sve studente žele li to.

Pa eto, nešto ne znaš da postoji blokada fakulteta i da studenti koji žele ne idu na nastavu, ne polažu ispite. Dodina studija nije jeftina, a svima će propasti. Nije to samo godina studija, već života. Godinu kasnije ćeš se zaposliti, osnovati porodicu i sve će biti godinu kasnije. Šta su efekti žrtvovane godine bez da je iko pitao sve studente žele li to.
to znam, nego ne znam da li neko sedi zaključan i onemogućava drugima da uđu u zgradu škole/fakulteta
pokušaj da se fokusiraš na ono što te pitam, jer dosta mi je botovskog spinovanja, na to neću da odgovaram
ako možeš da odgovoriš na postavljeno pitanje, okej
ako ne možeš, opet okej, ali onda se ja isključujem iz diskusije

to znam, nego ne znam da li neko sedi zaključan i onemogućava drugima da uđu u zgradu škole/fakulteta
pokušaj da se fokusiraš na ono što te pitam, jer dosta mi je botovskog spinovanja, na to neću da odgovaram
ako možeš da odgovoriš na postavljeno pitanje, okej
ako ne možeš, opet okej, ali onda se ja isključujem iz diskusije
Pa rekoh ti. Šta inače misliš da znači blokada fakulteta. Zašto student ne može da uđe a da ne bude šikaniran. Ko onemogućava ulazak u učionice, odlazak na vežbe? Tebi je dosta botovskog spinovanja, a nagorljivije ovde zasipaš forum kvazirazlozima za nešto što nema smisla.

Pa rekoh ti. Šta inače misliš da znači blokada fakulteta. Zašto student ne može da uđe a da ne bude šikaniran. Ko onemogućava ulazak u učionice, odlazak na vežbe? Tebi je dosta botovskog spinovanja, a nagorljivije ovde zasipaš forum kvazirazlozima za nešto što nema smisla.
ti si rekao da se neko zaključao unutar škole/fakulteta i da na taj način sprovodi blokade istih, pa te samo pitam gde se to tačno dešava i opet te molim da se fokusiraš isključivo na ono što te pitam, pa kad to razjasnimo onda možemo dalje

Oduzima se pravo deci ibstudentima da se školuju. To je pravo garantovano ustavom. Ili ne razumeš?
ili ti ne razumeš da su i druga prava garantovana Ustavom ali se ne poštuju?

ili živiš u paralelnom univerzumu gde sve može zato što si privilegovan putem poznanstva rođačke veze ili partijske knjižice?
šta je tvoj pasoš za privilegovan život u Srbiji?

ja sam te pitala ko se zaključao u zgradi?
Capture.JPG

mudroser. evo mu da vidi

Back