Vučić: Dok sam živ neću prihvatiti nikakvu prelaznu vladu, moraće da me ubiju, ne dam prevaranti

Хвала на одговору.

Увео је неке санкције Русији, и гласао против исте.
Одлична спољна политика? Са којом државом?
То што је докосурио КиМ, и оставио Србе на цедилу доле је управо због те "одличне спољне политике." Да не причамо о милијардама дуга и помоћи које су проћердане за глупости, или којекакве мутне радње, од Савамале, Београда на Води, Споменика Стефану Немањи, до давања субвенција странцима по глави радника, које се враћају у ЕУ.

Путеви које су направили и који су већ почели да припадају те не интересују?
Пруге где возови искачу из шина скоро сваког месеца? Железничка станица у БГ што прокишњава, и она у НС што убија народ?

Није он покренуо ишта, јер једино што омогућава земљу да функционише су зајмови, и чим они пресуше, има све да се сруши.

Домаћа привреда и пољопривреда су десетковани. Земља се распродаје или чак даје странцима за џабе.

За 10 плус година мандата су квази "урадили" оно што би свакој нормалној земљи требало за пар година. И најгоре је то да све што је рађено је фушерај, и срушиће се само од себе, као надстрешница, као плафон у школи, као и све чега се дохвате.

Pa on je uveo sankcije Kubi, Siriji, i sto je najstrasnije Belorusiji i Lukasenku koji je sleteo u Beograd usred bombardovanja 1999. godine.. Takvu besramnu, ulizivacku, odvratnu spoljnu politiku nikad nijedan Srbin nije vodio.. Uostalom Vucic i nije Srbin, sa te strane mi je malo lakse.. Ne moze neko biti Srbin a odreci se 17 posto teritorije drzave.. A to je tek vrh ledenog brega katastrofalne politike te spodobe..
Ljudi, ovo su argumenti za izbore, a ne za studentske proteste. Razlog vise da se ode na glasanje a ne sedi kuci , i samo pise po drustvenim mrezama, a kad dodje dan izbora - nista. I sada se nadate u "sve ili nista" i da ce da ode tek tako, bez izbora? Pa to je i nerealno i podmuklo, sasvim nedemokratski i ne bih mogla da zamislim tu vladu koja ce na krilima ulice a ne demokratije da dodje na vlast i da se sutra predstavlja nesto kao demokratski, ne bih mogla da joj verujem.

Ljudi, ovo su argumenti za izbore, a ne za studentske proteste. Razlog vise da se ode na glasanje a ne sedi kuci , i samo pise po drustvenim mrezama, a kad dodje dan izbora - nista. I sada se nadate u "sve ili nista" i da ce da ode tek tako, bez izbora? Pa to je i nerealno i podmuklo, sasvim nedemokratski i ne bih mogla da zamislim tu vladu koja ce na krilima ulice a ne demokratije da dodje na vlast i da se sutra predstavlja nesto kao demokratski, ne bih mogla da joj verujem.
На намештеним изборима да се гласа? Е јеси паметна...

На намештеним изборима да се гласа? Е јеси паметна...
Da bre, svi izbori su namesteni, i kad je pobedjivao 10 godina Sloba, i 2 godine Djindjic, i 4 godine Kostunica, i 4 godine Tadic, a narocito su sad namesteni kad pobedjuje Vucic 10 tj. 12 godina kad su cak i zapisnici direktno stizali na sajt zadnji put, potpisani od strane svih clanova komisija iz raznih stranaka.

Nikad se nista izborima nije promenilo, svi su namesteni. To je najlakse samoopravdanje i zabluda za lenjiost i neizlazak. I zaobidji me vise s tim, a i uopste.

Oduzimate svaku energiju ljudima vi takvi koji mislite da posto se vi nemocno osecate, da zaista nema promene i nije moguca (nego valjda samo na ulici).

Da bre, svi izbori su namesteni, i kad je pobedjivao 10 godina Sloba, i 2 godine Djindjic, i 4 godine Kostunica, i 4 godine Tadic, a narocito su sad namesteni kad pobedjuje Vucic 10 tj. 12 godina kad su cak i zapisnici direktno stizali na sajt zadnji put, potpisani od strane svih clanova komisija iz raznih stranaka.

Nikad se nista izborima nije promenilo, svi su namesteni. To je najlakse samoopravdanje i zabluda za lenjiost i neizlazak. I zaobidji me vise s tim, a i uopste.

Oduzimate svaku energiju ljudima vi takvi koji mislite da posto se vi nemocno osecate, da zaista nema promene i nije moguca (nego valjda samo na ulici).
To znači KAMERE da stavimo na sva glasačka mesta ?
Slažeš se ?

videonabludenie_1.jpg

Мој покојни деда је гласао на изборима једно 5-6 пута до сада, почевши од 2010е па на овамо.
У комшилуку на адресу где је трафо станица је пријављено да живи 10 људи.
Мој познаник који живи у Србији пола године, а пола године ван, има 2 гласа.
И било је до сада брдо примера изборне крађе и нерегуларности.
Дакле мани ме са гласањем кад је игра намештена.
Тако је и Слоба победио последњи пут па је народ изашао на улице, тако и овде после 10 година јахања, иживљавања, крађе, уништавања и ниподиштавања смо дошли до овде где смо.

То што теби то не смета много говори о теби.

Onda moramo prvo na duboku drzavu. Nema njih mnogo, bas zato sto su duboko sakriveni a sve im rade eksponenti.

A za to moramo dobro da se pripremimo - drugim recima, treba vec da postoje spiskovi te duboke drzave.

Zato sam ja odavno pisao, a mnogi i sad pominju, da mora jako dobro da se zna:

- sta se radi 5 min kad ova banda padne
- sta se radi 1 sat posle pada
- sta se radi 6 sati posle pada
- 1 dan posle
itd, jasno vam je.

Bez toga dobicemo opet 5. oktobar. Znaci mora da se zna ko se hapsi prvi, pa ko je sledeci, gde ce se smestiti, ko ce da ih ispituje, treba da im se odmah blokira imovina, zabrani izlazak iz zemlje - to se danas sve radi na pritisak dugmeta, tj vrlo brzo, ali mora da se zna gde, ko i kako to treba da uradi itd itd itd.

A bojim se da niko nema ovakav plan. Da ne pominjem da sam poceo od "kada ova banda padne", za sta je tek potreban dobar plan. Ja sam ga i izneo u nekoliko pisanija, ali to mora i da se sprovede.

у 2ч блокада пунктева

у 3ч блокада рачуна

у 4ч блокада границе

у 2ч блокада пунктева

у 3ч блокада рачуна

у 4ч блокада границе

Sto se mene tice blokade treba da budu istovremene i u 00h, putevi + objekti + granica + aerodrom + RTS + dodajte_sami. U 01h se slazem blokada racuna, ali mozda prvo hapsenja, pa blokada, ili i to da bude istovremeno...

Eto, ima tu puno toga da se smisli, i sramota je da to vec nije uradjeno, u prvom redu od politickih stranaka i pokreta, mada nije ni za ocekivati jer su skoro pa svi UDBA-ski.

Ja polazem mnogo toga u MOBU, svidja mi se i Jelena Pavlovic, ali i MOBA ima "rupu" u pravnom segmentu, a bogami i u bezbednosnom, to mora da bude jako dobro smisljeno i organizovano ako se zeli uspeh.

I ponovo - ne mogu da izrazim u dovoljnoj meri RAZOCARENJE pravnicima i pravnom strukom generalno u Srbiji, oni su najodgovorniji i to direktno za ovu propast Srbije. Samo da vas podsetim da pravnici cine osnovu i u policiji (da, ako niste znali, na visim pozicijama), naravno tuzilastva i sudovi, uprava generalno, ministarstvo Pravde pravi zakone, znaci oni su svuda u drzavnom sistemu glavni - i zato je na njima krivica najveca.

SRAM DA IH BUDE.

Branko Dragas je isprozivao svoju, ekonomsku struku, tj Ekonomski fakulet i generalno svoje kolege, ocekujem da i pravnici urade svoje.

Inace za glavnog tuzioca, ili kako se to vec zove, ja predlazem Srdjana Noga, mislim da bi bio najbolji za tu poziciju - zna ih sve imenom i prezimenom, ima o njima gomilu dokaza, grize i stradao je od sistema - najbolji za tu ulogu.

Samo ako prezivi ovu bandu, evo vidim da je za njim izdat nalog za hapsenje, moguce da je vec i uhapsen dok ovo pisem.

Sto se mene tice blokade treba da budu istovremene i u 00h, putevi + objekti + granica + aerodrom + RTS + dodajte_sami. U 01h se slazem blokada racuna, ali mozda prvo hapsenja, pa blokada, ili i to da bude istovremeno...

Eto, ima tu puno toga da se smisli, i sramota je da to vec nije uradjeno, u prvom redu od politickih stranaka i pokreta, mada nije ni za ocekivati jer su skoro pa svi UDBA-ski.

Ja polazem mnogo toga u MOBU, svidja mi se i Jelena Pavlovic, ali i MOBA ima "rupu" u pravnom segmentu, a bogami i u bezbednosnom, to mora da bude jako dobro smisljeno i organizovano ako se zeli uspeh.

I ponovo - ne mogu da izrazim u dovoljnoj meri RAZOCARENJE pravnicima i pravnom strukom generalno u Srbiji, oni su najodgovorniji i to direktno za ovu propast Srbije. Samo da vas podsetim da pravnici cine osnovu i u policiji (da, ako niste znali, na visim pozicijama), naravno tuzilastva i sudovi, uprava generalno, ministarstvo Pravde pravi zakone, znaci oni su svuda u drzavnom sistemu glavni - i zato je na njima krivica najveca.

SRAM DA IH BUDE.

Branko Dragas je isprozivao svoju, ekonomsku struku, tj Ekonomski fakulet i generalno svoje kolege, ocekujem da i pravnici urade svoje.

Inace za glavnog tuzioca, ili kako se to vec zove, ja predlazem Srdjana Noga, mislim da bi bio najbolji za tu poziciju - zna ih sve imenom i prezimenom, ima o njima gomilu dokaza, grize i stradao je od sistema - najbolji za tu ulogu.

Samo ako prezivi ovu bandu, evo vidim da je za njim izdat nalog za hapsenje, moguce da je vec i uhapsen dok ovo pisem.

Срђан Ного је унук комунизма, као нпр. Милица Заноктица.

Никада не знаш да ли је још у ОЗНА-и или УДБА-и. У БИА су дијаболе као Воолини

Opet koristiš severnokorejski sistem "greh roditelja."

Sad znamo gde si usavršavao Marksizam

Cuo sam za to, ali covek dobro zna i to i prica. Ne vidim kako im to ide u prilog, iskreno ja ne bih ni znao o nivou korumpiranosti pravnog sistema u Srbiji da nije bilo Srdjana Noga.

Kao sto ne bih znao o realnom zaduzenju Srbije da nema Branka Dragasa i ljudi iz MOBA-e.

A u novom sistemu oni koje postavimo morace, NADAM SE NAJISKRENIJE (da cemo takav sistem napraviti), ti koje postavimo da rade ono za sta su i postavljeni.

Ja licno nemam problem sa Nogovom izjavom, stavise mislim da je odlicna ideja, samo sam skeptican o primeni jer zamislite da je danas Vucic potpisao neku izjavu tipa "necu da izdam KiM", a izjava nestane, tuzilastvo je zagubilo, nema elementa za hapsenje, nije pravna ili izvrsna odluka i tako te zahebancije, i na kraju nista od izjave.
Znaci mora da bude konkretno navedeno kako ce biti SANKCIONISAN potpisnik izjave ako se ogresi o istu.

No odosmo u off topic. Nego, kako sme Vucic da hoce ili nece prelaznu vladu, pa ne pita se on o tome?

Cuo sam za to, ali covek dobro zna i to i prica. Ne vidim kako im to ide u prilog, iskreno ja ne bih ni znao o nivou korumpiranosti pravnog sistema u Srbiji da nije bilo Srdjana Noga.

Kao sto ne bih znao o realnom zaduzenju Srbije da nema Branka Dragasa i ljudi iz MOBA-e.

A u novom sistemu oni koje postavimo morace, NADAM SE NAJISKRENIJE (da cemo takav sistem napraviti), ti koje postavimo da rade ono za sta su i postavljeni.

Ja licno nemam problem sa Nogovom izjavom, stavise mislim da je odlicna ideja, samo sam skeptican o primeni jer zamislite da je danas Vucic potpisao neku izjavu tipa "necu da izdam KiM", a izjava nestane, tuzilastvo je zagubilo, nema elementa za hapsenje, nije pravna ili izvrsna odluka i tako te zahebancije, i na kraju nista od izjave.
Znaci mora da bude konkretno navedeno kako ce biti SANKCIONISAN potpisnik izjave ako se ogresi o istu.

No odosmo u off topic. Nego, kako sme Vucic da hoce ili nece prelaznu vladu, pa ne pita se on o tome?

Како не сме ? - јер је узурпатор Скупштине, Владе и Оружане силе.

Back