Sto se mene tice blokade treba da budu istovremene i u 00h, putevi + objekti + granica + aerodrom + RTS + dodajte_sami. U 01h se slazem blokada racuna, ali mozda prvo hapsenja, pa blokada, ili i to da bude istovremeno...
Eto, ima tu puno toga da se smisli, i sramota je da to vec nije uradjeno, u prvom redu od politickih stranaka i pokreta, mada nije ni za ocekivati jer su skoro pa svi UDBA-ski.
Ja polazem mnogo toga u MOBU, svidja mi se i Jelena Pavlovic, ali i MOBA ima "rupu" u pravnom segmentu, a bogami i u bezbednosnom, to mora da bude jako dobro smisljeno i organizovano ako se zeli uspeh.
I ponovo - ne mogu da izrazim u dovoljnoj meri RAZOCARENJE pravnicima i pravnom strukom generalno u Srbiji, oni su najodgovorniji i to direktno za ovu propast Srbije. Samo da vas podsetim da pravnici cine osnovu i u policiji (da, ako niste znali, na visim pozicijama), naravno tuzilastva i sudovi, uprava generalno, ministarstvo Pravde pravi zakone, znaci oni su svuda u drzavnom sistemu glavni - i zato je na njima krivica najveca.
SRAM DA IH BUDE.
Branko Dragas je isprozivao svoju, ekonomsku struku, tj Ekonomski fakulet i generalno svoje kolege, ocekujem da i pravnici urade svoje.
Inace za glavnog tuzioca, ili kako se to vec zove, ja predlazem Srdjana Noga, mislim da bi bio najbolji za tu poziciju - zna ih sve imenom i prezimenom, ima o njima gomilu dokaza, grize i stradao je od sistema - najbolji za tu ulogu.
Samo ako prezivi ovu bandu, evo vidim da je za njim izdat nalog za hapsenje, moguce da je vec i uhapsen dok ovo pisem.