- Poruka
- 36.377
u manjini siČekaj, jedno pravo ćeš kršiti drugim pa će biti pravedno. To se zove anarhija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u manjini siČekaj, jedno pravo ćeš kršiti drugim pa će biti pravedno. To se zove anarhija.
Mi iz treće Srbije smo ogromna većina.u manjini si
na koji način su im zabranili? fizički im onemogućili ulaz?
i znači niko nije bio zaključan unutra?
Mi iz treće Srbije smo ogromna većina.
Ona koju je dosad boleo q...Шта је то Трећа Србија.
Чуо сам за Трећи пут
bmk za Ćacijevce brt.. njima i treba zabraniti školovanje!Oduzima se pravo deci ibstudentima da se školuju. To je pravo garantovano ustavom. Ili ne razumeš?
ovu tiradu možemo nazvati kaoJoš jedan cirkus, ovaj put studentsko-stranački je prošao kroz Beograd. Bilo je raznih želja, raznih planova ali malo toga se ostvarilo. Ostale su neispunjene emocije koje vlasnici cirkusa danas pokušavaju da zamene novim sloganima, novim idejama, a kako stvari stoje, i novim ljudima. Problem svake revolucije da učesnici nisu dovoljni, potrebno je imati i heroje a dosadašnje ponašanje plenumskih polibiroa je to odbacivalo. Narod, ta stoka sitnog zuba, kojoj tzv elita pokušava da odredi šta će i kako da radi, gde može preći ulicu, gde ne jednostavno nema nikog s kim bi se identificirala. I zato je ova pseudorevolucija od početka bila propala stvar. Mila nije došla akad će ne znamo...
No drage pumpadžije i blokaderi slobodno obrnite još jedan krug. Završićete odakle ste i krenuli samo malo stariji i umorniji. Ništa novo za vas.
gde su lanci i katanci?A čemu onda lanci i katanci. Da policika ne upadne? Kako god, odgovorni ste za štetu koju ćete naneti svima onima koji žele da studiraju.
Ok, vidim da imaš dečije potrebe.gde su lanci i katanci?
A čemu onda lanci i katanci. Da policika ne upadne? Kako god, odgovorni ste za štetu koju ćete naneti svima onima koji žele da studiraju.
Pajić. Mila Alečković je ok. Sinoć me baš razočarao razgovor sa zemljakom. Imamo sličnu biografiju a sasvim drugačiji pogled na svet. Šta da se radi.
Ona koju je dosad boleo q...
Mišljenja nam se razlikuju
Znam im tate, spavao sam sa njihovim mamama, gledao kako odrastaju. Mislim da ih sasvim solidno poznajem
Pa pitaj njega!Зашто Вучић није сакупио своје чланство међу студентима, који су могли ући на пленум и изгласати обуставу блокаде ?
A, što ga ne pitate vi?Pa pitaj njega!
Koji vi?A, što ga ne pitate vi?
Nista, ništa, reko' lepo vreme, sunce sija i tako to na tu temu. Molim?Koji vi?
I taj naglo promenio pricu kada cuo da mu jedan od glavnih modova ucesnik na demostracijama u tom trenutku
Ne bi me iznenadilo da taj isto "mod" i ovde...
Vrlo inteligentno, nema dalje. Imaš jednog bambija...Nista, ništa, reko' lepo vreme, sunce sija i tako to na tu temu. Molim?
Pa, tvom nivou se prilagođavam, u čemu je problem? Praviš se blesav ti, pravim se i ja.Vrlo inteligentno, nema dalje. Imaš jednog bambija...
Ne, ti se ne praviš? Uostalom, koji si q da mi se obraćaš. Hajd, odsmrdi!Pa, tvom nivou se prilagođavam, u čemu je problem? Praviš se blesav ti, pravim se i ja.
Ma, izvinite, elito, ako sam svojim nedozvoljenim obraćanjem uznemirio vašu uzvišenost.Ne, ti se ne praviš? Uostalom, koji si q da mi se obraćaš. Hajd, odsmrdi!
Рекао је да му је то велика грешка, бавио се експом и ђиласом.Зашто Вучић није сакупио своје чланство међу студентима, који су могли ући на пленум и изгласати обуставу блокаде ?