Severina: Neću više nikad doći u Srbiju dok ovaj ne sjaše s vlasti

Žao mi je samo što nećeš moći na koncert.
[/QUOTE]
Bome si ti tu nalupao puno gluposti u jako malo redaka!

Čuj, običan goloruk narod? Pa što je taj običan i "goloruk" narod krenuo tenkovima protiv te države?
1.5 milijun Srba bilo u Hrvatskoj? Daj podatke s tog popisa pred 100 godina!
Poštovanje se valjda treba zaslužiti? Čemu poštovati nekoga tko tebe ne poštuje? Ja poštujem onoga tko i mene poštuje, pa bio i neprijatelj.

Ti nisi hrvat ti si srbomrzac to je velika razlika.Hrvati su dobrodosli u Srb a Severina je srbomrzac teski.Nemam ja nista protiv toga da dolaze kvalitetni hrvatski muzicari koji su i normalni likovi npr Maksim Mrvica itd pravi hrvati.Ali Severina je pacijent plus srbomrzac

Šta god da je radio, nije pevao na javnom mestu, već u svom automobilu.
E sad, ja znam da je pevanje ustaških pesama na javnom mestu kod vas
dozvoljeno (i poželjno), ali nisam znao da je pevanje u sopstvenom vozilu zabranjeno.
Ali hbg, to je vaša "demokracija"... :mazi:
A ti si pogledao policijski zapisnik ili vjeruješ da "uvaženi" odvjetnik Berić ne može malo dosoliti priču?
Kako su panduri znali šta sluša u svom autu :lol:

Bas tako , budala ima svuda..moja iskustva su meni merodavno, tebi mogu biti i nekog Janka iz Batajnice , to je već subjektivno. Ja sam udata za Hrvata/bosanca iz mešovitog braka deca su polu sve, polu srbi, polu bosanci, polu hrvati , moja obaveza je pre svega da ih naucim da seljacina ima svuda i da sa seljacinama nemaju šta da traže, a da sva svoja porekla maksimalno poštuju. Upisala sam ih kao jugoslovene još uvek se može kod matičara.
Управо тако али, на жалост, Балкан је трусно тле и ту нема места бајковитим ставовима.

Ti nisi hrvat ti si srbomrzac to je velika razlika.Hrvati su dobrodosli u Srb a Severina je srbomrzac teski.Nemam ja nista protiv toga da dolaze kvalitetni hrvatski muzicari koji su i normalni likovi npr Maksim Mrvica itd pravi hrvati.Ali Severina je pacijent plus srbomrzac

Не чини ти се мало невероватно да се "србомрзац тешки" удаје за Србе, рађа са њима децу? Ништа ти ту није чудно?

Aha, ne mislim kao ti pa sam srbomrzac! 😁
Nego gdje je taj popis po kom je pred 100 godina u Hrvatskoj bilo 1.5 milijun Srba?

Видим плејада, колона, а и свакодневица Србије.
Заправо, изолован инцидент, што се не може рећи за оне црнокошуљаше.
Aha, gledamo put Knina i Hrvatske, a ne vidimo divljanje srpskih nacista u centru Beograda. Vrlo zanimljiv pogled.
Tako sam i ja svojevremeno govorio ljudima posle boravka na Kosovu i Metohiji u trajanju od 12 meseci da više obratimo pažnju dole nego na zapad jer svašta može da se desi, komentari su bili da nemam pojma i da Albanci ne smeju da pisnu od vojske i policije. I, posle par godina - kad ja tamo, a ono međutim.

To je cinjenica da srbi sa obije strane Drine ne zive u jednoj drzavi
Ја знам из личног искуства да су ме на Српско-Босанској граници увек дрндали и враћали наши полицајци и цариници, а никада босански?

Aha, gledamo put Knina i Hrvatske, a ne vidimo divljanje srpskih nacista u centru Beograda. Vrlo zanimljiv pogled.
Tako sam i ja svojevremeno govorio ljudima posle boravka na Kosovu i Metohiji u trajanju od 12 meseci da više obratimo pažnju dole nego na zapad jer svašta može da se desi, komentari su bili da nemam pojma i da Albanci ne smeju da pisnu od vojske i policije. I, posle par godina - kad ja tamo, a ono međutim.
Машиш тему константно.
Или то намерно радиш?

Поента је да се о некој убербезбедности и мирнодопским условима не може причати међу народима који су до јуче ратовали.
Зато сам реаговала на Бјанкалинину поруку, зато сам приложила видео. А приложила сам баш тај јер се говорило о неком, наводно, неинцидентном хрватском маниру.
То једноставно није истина.

Сад ти настави да доказујеш да су Срби исти такви, ако не и гори.

Zaljubila se u bogatasa bas slucajno, mnogo si bajki gledala.Sto se tako nije zaljubila u odzacara,rudara nekog,e jbg nema rudar pare za skupa vina i sampanjce da joj poliva po grudima kao sto bogati fucker sa snimka ima

Кад смо код тога, да развејемо још један мит, није било у питању никаквог скупо вино, већ обично шпанско пенушаво Фрешнет (Freixenet), цена испод десет евра. Иначе једна од бољих реклама за поменуто вино ;)

To šta je Srbija uvalila Crnoj Gori da obavi taj debilni politikantski posao, jer nemaju muda to napraviti sami.
Ne znaš zašto Srbija nije usvojila istu rezoluciju?
U tome i jest stvar, nemaš pojma zašto.
Више ме занима зашто Хрватска није усвојила такву резолуцију?
Ваљда данашња Хрватска држава прва треба да се огради од наслеђа и повезивања са НДХ?

Добро, не карикирајмо, повреда права ипак мора бити већа за тако шта. ;)
Ако си отворио линк ка процедури одузимања канадског држављанства, могао си видети кад се то покреће.
Али држављанство по пореклу је немогуће одузети.
Samo kažem da državljanstvo nije tek tako lako oduzeti, zbog toga što stvaraš apatride, koji su glavobolja, a sve da i oduzmeš, prije toga provjeriš ima li se taj kamo vratiti.
Uzmi Tuđmana za primjer, bio bi najsretniji kada bi svakoj osobi koja se izjašnjava Srpkinjom ili Srbinom, mogao ukinuti državljanstvo.
Tj. mogao je, ali nije, zbog toga što bi to za sobom povuklo milijun posljedica i presedan, tako da se zadovoljio progonom i šikanom.

Jedan od komentara na Redditu : “Prvo Topalko, sad Severina, pitam se ko je sledeći na estradi koga će Žvaldemor da proganja?“
Juce je Dačić nešto pričao o nekakvim spiskovima koji ce da se ažuriraju i da se ovako nešto više nece dogoditi .
O čemu se ustvari radi u ovoj blamaži sa Severinom?
Da li je Severina hrvatski špijun i neprijatelj države Srbije?
Koga briga , mi nju imamo na play kada zatreba..

Ajmo ovako, hipotetički:
-Ti voziš kroz Srbiju i slušaš Thompsonove pesme u svom automobilu.
Da li misliš da bi te neko uhapsio zbog toga i osudio na zatvor?
Pa ne bi jer ja najvjerojatnije nikad neću ni doći u Srbiju, a ni ne stavljam nikakve stvari na profil tipa "Zemun je Hrvatska", od Thompsona "Bojna Čavoglave" ili "Jasenovac i Gradiška Stara" od Joška Tomičića i takve slične stvari.

Машиш тему константно.
Или то намерно радиш?

Поента је да се о некој убербезбедности и мирнодопским условима не може причати међу народима који су до јуче ратовали.
Зато сам реаговала на Бјанкалинину поруку, зато сам приложила видео. А приложила сам баш тај јер се говорило о неком, наводно, неинцидентном хрватском маниру.
То једноставно није истина.

Сад ти настави да доказујеш да су Срби исти такви, ако не и гори.
Ne dokazujem ja ništa nego slika. Ti si priložila video, a ja sliku sa beogradskih ulica. Zašto te uznemiruje saznanje da među nama ima srpskih nacista, a i ljudi koji su klali, silovali i ubijali u proteklom ratu?
Šljam koji nas je osramotio živi sa nama i među nama, a ti kao osoba koja pomažeš ljudima u nevolji ih braniš.
Kako da ti kažem, nije veći deo moje uže porodice bio po logorima za vreme II rata da bi ovaj talog mogao da se mangupira po centru grada.

Ne dokazujem ja ništa nego slika. Ti si priložila video, a ja sliku sa beogradskih ulica. Zašto te uznemiruje saznanje da među nama ima srpskih nacista, a i ljudi koji su klali, silovali i ubijali u proteklom ratu?
Šljam koji nas je osramotio živi sa nama i među nama, a ti kao osoba koja pomažeš ljudima u nevolji ih braniš.
Kako da ti kažem, nije veći deo moje uže porodice bio po logorima za vreme II rata da bi ovaj talog mogao da se mangupira po centru grada.
Опет си промашио тему.

Опет си промашио тему.
Važno je da si ti pogodila, ali nacizam je nacizam. Da l' u Kninu ili Beogradu je nebitno.
Ovakvi na slici su trpali ljude na Banjicu, a posle streljali u Jajincima.
Ne vidim neku razliku između Jajinca i Jasenovca sem u broju ubijenih ljudi. Ali, šljam je šljam.

Pa ne bi jer ja najvjerojatnije nikad neću ni doći u Srbiju, a ni ne stavljam nikakve stvari na profil tipa "Zemun je Hrvatska", od Thompsona "Bojna Čavoglave" ili "Jasenovac i Gradiška Stara" od Joška Tomičića i takve slične stvari.
У томе и јесте твој проблем. Једном кад би дошао, прогледао би, иако слеп код очију :mrgreen:

Back