Био сам на збору и више никад!

Ne postoji ništa spontano na ovom svetu,ništa.Vreme će pokazati ko je nalogodavac.Imaš neke ljude iz USA koji tvrde da je ovo spremano odranije,nadstrešnica sa ovim nema baš nikakve veze,korupcija takođe.
Kada kazes da ne postoji nista spontano ti tvrdis da ljudi sve kontrolisu i umanjujes moc ljudske prirode....To je smesno i glupo... Istina je upravo bliza suprotnosti...A u vremenu u kome svi iznose svoja misljenja kao nekakva znanja, svi nesto tvrde i "znaju" i sva ta misljenja i znanja se razlikuju ti si nasao da odaberes neke ljude iz USA koji tvrde... Ja bih mogao da kazem da si ti placen da tako govoris, ali ja nisam toliko glup da bih to i pomislio, ja znam da je neko lupio tu glupost i da ce mnogi glupani poput tebe jedva cekaju da se na to priime, vi cete je dodatno oblikovati i dati svoj pecat izgovarajuci je sa velikom ozbiljnoscu, zavrsice i u podkastima i u emisijama kao teza analiticara koji znaju...

Лични моји утисци са тих зборова....митингашим од 1991. па реко ајде и овде да одем, да видим
да не буде да нисам ни погледао....кад сам видео....слошило ми се...и побегао сам! да не бих био најурен!

1. Зборове воде СТУДЕНТИ а на грађани, студенти буквално наређују грађанима присутнима како ће се понашати.

2. РАЗГОВОРА НЕМА! ЗАБРАЊЕН ЈЕ! значи не смеш да прожубориш ни речцу са ближњим!!!
можеш да машеш ручицама и да се удараш лактовима као поремећена особа, далеко било!

3. СВАКА СУПРОТНА РЕЧ се најурава са збора, е смири се, полако, шта би ти хтео итд...а

4. ЧИТАЈУ ПЕСМИЦЕ НЕКЕ!? и то да су песме о Сави Ковачевићу него неке елегије сетне будалаштине...

5. У мом граду је је ПЉАЧКА пијаце највећи догађај скорије, то нико и не помиње!
него крађу ученичких ранчева из средње трговачке....не шалим се!

6. свака критика да је ово све безвезираја која никуда не води се гуши речима, полако, има времена!
ахахахаха! ПА ИМА ВРЕМЕНА АКО ПРИМАТЕ ДНЕВНИЦЕ! онда што дућже то боље!

углавном општи утисак је да се су то зборови ЛОГОРАША који само климају главицама, машу ручицама, лактићима...
и играју како им СТУДЕНТИ налажу, и шта ће уопште ти СТУДЕНТИ на градским зборовима?!
Градски зборови су ЈАВНИ на улицама, што студентски пленуми нису јавни???

Из свег овог нереда који је захватило Србију, СНС је, колико год изгледало глупо и даље највећи добитник.
Шта се постигло овиме до сада? НИШТА! а прошло је 5 месеци!?

једина добит би била прављене професорске листе за изборе, иза које би стали СВИ
добро са запушеним носевима, и која би СНС одувала на изборима,
али то се не дешава јер би СНС изгубио...зато се и не дешава.

Дакле, ови студентски протести су НАЈВЕЋА УСПЕЛА ПРЕВАРА ВЕКА!
којој уживо присуствујемо сви....и мислим да барем 500-1000 студената су АКТИВНИ ЗАВЕРЕНИЦИ!

Претпоставка, шта је изгубљена година ако ће ти лећи 100 - 200 000 ЕУР на рачун? НИШТА!
Polako izlazi na videlo čime se bave tj KO su roditelji tuh "studenata"

Pazi ti koliko je to raznaženo - naredjuje a histeriše kad mu se kontrira...

dakle to sirotinjska deca nisu
a nekima ide radni staž preko firmi u kojima im tate drže radnike bez prijave

Kada kazes da ne postoji nista spontano ti tvrdis da ljudi sve kontrolisu i umanjujes moc ljudske prirode....To je smesno i glupo... Istina je upravo bliza suprotnosti...A u vremenu u kome svi iznose svoja misljenja kao nekakva znanja, svi nesto tvrde i "znaju" i sva ta misljenja i znanja se razlikuju ti si nasao da odaberes neke ljude iz USA koji tvrde... Ja bih mogao da kazem da si ti placen da tako govoris, ali ja nisam toliko glup da bih to i pomislio, ja znam da je neko lupio tu glupost i da ce mnogi glupani poput tebe jedva cekaju da se na to priime, vi cete je dodatno oblikovati i dati svoj pecat izgovarajuci je sa velikom ozbiljnoscu, zavrsice i u podkastima i u emisijama kao teza analiticara koji znaju...
Tvrdim da je sve ovo dogovor da se sruši ova vlast i destabilizuje država Srbija.Ne zaboravi da smo jedina država sa ovih prostora koja se nije ponela u Evropskoj histeriji protiv Rusije i nismo uveli sankcije istoj,a to boli određene krugove u Evropi i na onom zlom malom ostrvu,jer su navikli da bude kako oni kažu.
..."ja znam da je neko lupio tu glupost i da ce mnogi glupani poput tebe jedva cekaju da se na to priime,..."
Hvala ti za lepu reč,ulepšao si mi jutro.Volim da znam šta ljudi misle o meni.

Anarhisti valjda znaju bolje, sami eksplicitno kažu da nema spontanih događanja naroda:

DFF3A089-E5E2-4259-912A-1CE11AE74DB6.jpeg

Ova zapanjujuća brzina prihvatanja bi se nekada nazivala i glajhšaltung, u zavisnosti od situacije. Glavno da su plenumske odluke obavezne za sve, glasa se podizanjem ruke, tj oni kojima se dozvoli da prisustvuju.
C6F0CACE-E839-4E5B-8AC3-1D15ECCBCACB.jpeg

Poslednja izmena:
Anarhisti valjda znaju bolje, sami eksplicitno kažu da nema spontanih događanja naroda:

Pogledajte prilog 1707685

Ova zapanjujuća brzina prihvatanja bi se nekada nazivala i glajhšaltung, u zavisnosti od situacije. Glavno da su plenumske odluke obavezne za sve, glasa se podizanjem ruke, tj oni kojima se dozvoli da prisustvuju.
Pogledajte prilog 1707684
Da si citirao Bibliju pa bih razmisljao o istinitosti procitanog u praksi, a kamoli nekakvu blokadnu kuharicu koju su ti preporucili sa hepija... Vidim da si podvlacio neke teze i to je sve...Veruj mi da ne samo ja, vec niko na forumu ne cita takve postove, sa takvim citatima...Ali eto, zamisli da sam procitao i rekao ti, hvala ti sto si mi otvoeio oci, ovo je sveta istina, kako si samo bio inteligentan da je pronadjes....

Da si citirao Bibliju pa bih razmisljao o istinitosti procitanog u praksi, a kamoli nekakvu blokadnu kuharicu koju su ti preporucili sa hepija... Vidim da si podvlacio neke teze i to je sve...Veruj mi da ne samo ja, vec niko na forumu ne cita takve postove, sa takvim citatima...Ali eto, zamisli da sam procitao i rekao ti, hvala ti sto si mi otvoeio oci, ovo je sveta istina, kako si samo bio inteligentan da je pronadjes....
Preporučili mi na Hepiju? Kako im je uspelo? Ovde nisu u ponudi, kablovski operater prosto nije čuo za njih.

Kako je lepo kad se veruje u sopstvene konstrukcije, što apsurdnije to bolje. Credo quia abasurdum, kao Sveti Avgustin.

Back