Severina: Neću više nikad doći u Srbiju dok ovaj ne sjaše s vlasti

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.425
Jedan od komentara na Redditu : “Prvo Topalko, sad Severina, pitam se ko je sledeći na estradi koga će Žvaldemor da proganja?“
Juce je Dačić nešto pričao o nekakvim spiskovima koji ce da se ažuriraju i da se ovako nešto više nece dogoditi .
O čemu se ustvari radi u ovoj blamaži sa Severinom?
Da li je Severina hrvatski špijun i neprijatelj države Srbije?

Neko je ovo postavio na drugoj temi:

1993. pevala za HDZ i nosila majicu sa likom Franje Tuđmana

1999. snimila pesmu "u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije"

2006. godine se nudila da glumi u filmu koji hrvatskog zločinca Ante Gotovinu predstavlja kao heroja

2009. htela da peva na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Kninu

2021. (mart) Za razliku od Gotovine koji joj je heroj, Ratka Mladića nazvala Hitlerom

2021. (septembar) vređala patrijarha SPC Porfirija

2022. pričala javno o Srebrenici, naglašavajući da je tu počinjen genocid

2024. poručila na dočeku Nove godine u Crnoj Gori: "Ne dajte Crnu Goru", dok je tri godine ranije izjavila: "Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira!" - što su poruke upućene protiv Srbije i srpskog naroda, a ovo predstavlja pokušaj zavade i podstrekivanja na mržnju.

Vulin: Ja sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju​

„Spiskove sam pravio ja, kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i po savesti i žalim što im se nisam više posvetio, jer vidim koliko ološa je nepravedno zaboravljeno. Aleksandar Vučić o tome nije bio pitan niti je trebao da bude“, naveo je Vulin reagujući na hajku koja se povela protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je hrvatska pevačica Severina zadržana na srpskoj granici.

Vulin: Ja sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju​

„Spiskove sam pravio ja, kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i po savesti i žalim što im se nisam više posvetio, jer vidim koliko ološa je nepravedno zaboravljeno. Aleksandar Vučić o tome nije bio pitan niti je trebao da bude“, naveo je Vulin reagujući na hajku koja se povela protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je hrvatska pevačica Severina zadržana na srpskoj granici.
Vulin duboka država.

Она се спори са Поповићем , мужем бившим , сада пошто је он за Вучића , она је одлучила да се приклони опозицији ..чуди ме да је опозција , укључујући ДВЕРИ , ДСС прихвата обзиром да је отворено славила Олују и БЉЕСАК

1999. snimila pesmu "u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije"

2006. godine se nudila da glumi u filmu koji hrvatskog zločinca Ante Gotovinu predstavlja kao heroja

2021. (mart) Za razliku od Gotovine koji joj je heroj, Ratka Mladića nazvala Hitlerom

2024. poručila na dočeku Nove godine u Crnoj Gori: "Ne dajte Crnu Goru", dok je tri godine ranije izjavila: "Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira!" - što su poruke upućene protiv Srbije i srpskog naroda, a ovo predstavlja pokušaj zavade i podstrekivanja na mržnju.

Popravlja utisak

1995. Huškao sirotinju da se bore protiv ustaša jer Glina nikada neće biti Hrvatska i obećavao im Veliku Srbiju

1995. U skupštini Srbije izjavio da će za jednog Srbina ubiti stotinu muslimana

I zipa foru, ta ista osoba je danas predstavlja Srbiju

Šta god da je pričala Severina stupidno je za ovu vlast da joj brani ulazak u Srbiju. Dobro su se prepali za svoju vlast, pa ne znaju kud udaraju.

Ово је намештаљка, и то успешна.

Самим тим није баш скроз ступидно, али је сигурно јадно, и то јадно за медаљу.

1995. Huškao sirotinju da se bore protiv ustaša jer Glina nikada neće biti Hrvatska i obećavao im Veliku Srbiju

1995. U skupštini Srbije izjavio da će za jednog Srbina ubiti stotinu muslimana

I zipa foru, ta ista osoba je danas predstavlja Srbiju

Добро. забраните му улазак у Хрватску, и нек ваши прекину да се лижу са њиме кад им затреба.

Jasno je zašto su se ustitrali

“Volim takvu Srbiju gdje 100 tisuća Srba prosvjeduje zbog zaštite okoliša i da bi sačuvalo svoju zemlju. A onaj koji je trenutačno na čelu Srbije neće mojim maltretiranjem skrenuti pažnju s problema koji more Srbe u Srbiji”

Pa jbt reći za Severinu da mrze Srbe, a dva muža joj bili Srbi i sin joj polu-Srbin je smešno.

Okej, a vi zabranite da se sluša Sevka po Srbiji

Зашто? Није то иста категорија, као протест бранитења против Бајаге, или хапшења рандом лика који слуша неког Бају у приватним колима (који дебилизам, шта велиш,а?)

Смета ти Вучићев говор у Глини? Буди велико хрватско мудо, одјеби га свуда.

Буди онај ваш што му је нешто викао кад је оно једном био код вас, док су се ваши остали са њиме лизали... :per:

Back