ШЕШЕЉ: "Можете да ми попушите..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zex:
I dalje tvrdim da su vecina DOS-plavo-zutih i ostalih pristalica isto sto i Slobisti. Na isti nacin drze (tacnije pokusavaju da drze) vlast, na isti nacin razmisljaju (nisam rekao da razmisljaju isto, nego na isti nacin), na isti nacin neistomisljenike proglasavaju cudacima, ludacima i ostalim pogrdnim imenima itd, itd. Podelili su opet ljude na "partizane i cetnike" iliti u danasnjim uslovima na "naprednjake i kocnicare". Pitam se, sa opravdanim strahom, gde smo tu mi - obicna srbadija koja bi da zivi normalno. Nervira me to sto je svima voda usla u usi i sto nema ljudi na javnoj sceni koji bi da malo "stanu na loptu". Ne volim Slobiste jer su unakazili zemlju, ne volim DOSiste jer su brzopleto unakazili i ono malo sto je ostalo posle Slobe. Niti je Sloba sve uradio lose, niti su ovi novi sve uradili kako treba. Najvise me nervira to sto NIKO, ali ama bas NIKO ko je u ovoj zemlji dosao na vlast nije iskoristio dobre poteze prethodnika, nego se uvek sve rusi do temelja i tvrdi se kako nista ne valja, pa se onda sve iz pocetka gradi. Jedino sto su zaista preuzeli novi vlastodrsci od Slobe je SISTEM vladavine i upravljanja. Znam, sad ce neko da kaze kako su Slobini infiltrirani svuda i kako vuku konce jos uvek itd, itd... Ali, zar to ne lici opet na onu cuvenu "teoriju zavere", koju upotrebljavaju svi, kako kome zatreba? Opet kazem, ljudi dajte se u pamet. Ne vladaju ovom zemljom politicari (mada, ima pokusaja), vec kriminalci i siledzije. I kada izadjete na izbore da glasate za ove ili one, u stvari glasate za pajace koje drze u sakama raznorazni kriminalci. Ovo se pre svega odnosi na tzv. socijaliste i tzv. demokrate. Zaista, gde god se covek okrene, pa i u najmanjem gradicu, krimosi imaju svoje ispostave i haraju kako hoce. Tjah, ja se raspric'o.

Za utehu, u SCG, kao i u RH, svaka nova Vlast će svojim postupcima ličiti na prethodnu zbog repova iz prošlosti, tj. bez radikalnih zahvata i ne može biti napretka i bitne razlike....

Nexus 6:
opet moram da objasnjavam...
eto samo dela "novinarske objektivnosti" gospodina Nila Klarka...
bez dokaza, bez argumenata, sa nagadjanjima i subjektivnim gledanjem...
ako tebi Strelo, nista ne smeta u ovom tekstu, stvarno ne znam sta da ti kazem, osim da ne znas osnove novinarstva...
i najvaznije...
ako gospodin Klark IMA DOKAZE da je Djindjic ubijao politicke protivnike, zasto ih ne da pravosudnim organima?

Nil Klark je samo uobličio u novinski tekst, ono što se među ogromnom većinom građana
i po dobro obaveštenim kuloarima pričalo i bilo jako dobro poznato. Jedina "mana" ovog
teksta je što su to dobro poznate stvari - nema ničeg novog!
Nije dužnost Nila Klarka da podnosi krivične prijave. Ne znam odakle ti ideja da novinari
treba da se bave poslovima policije i tužilaštva.
Nije to ko kod nas, Dinkić izađe sa pričom o Slobinim milionima, putuje po Kipru, Švajcarskoj... i šta, tresla se gora, rodio se miš! Gde je Slobina "silna lova"?
Naši "ozbiljni" mediji su o ovome i sličnim budalaštinama trubili mesecima!

Михајло:
Добро, предлажем разговор на цивилизацијским основама

еј михајло, ништа лично, али стварно примећујем да ово сви говоре... неко први провалио, а сви прихватили.
каже се ЦИВИЛИЗОВАНИМ основама

Strela:
Nil Klark je samo uobličio u novinski tekst, ono što se među ogromnom većinom građana
i po dobro obaveštenim kuloarima pričalo i bilo jako dobro poznato. Jedina "mana" ovog
teksta je što su to dobro poznate stvari - nema ničeg novog!
Nije dužnost Nila Klarka da podnosi krivične prijave. Ne znam odakle ti ideja da novinari
treba da se bave poslovima policije i tužilaštva.
Nije to ko kod nas, Dinkić izađe sa pričom o Slobinim milionima, putuje po Kipru, Švajcarskoj... i šta, tresla se gora, rodio se miš! Gde je Slobina "silna lova"?
Naši "ozbiljni" mediji su o ovome i sličnim budalaštinama trubili mesecima!

Demokratska stranka je tada bila najveca stranka...zato te fazone "velika vecina gradjana" pricaj nekom drugom...
DS je popularnost pocela da gubi sa Zivkovicevom vladom...
to sto Klark pise su, kao sto rekoh, nagadjanja i subjektivni pogled na stvar...
on ne bira sredstva za borbu protiv svoje vlade, pa ako pri tom iskaze nekoliko neistina, nije mu bitno...

eremita:
А ти кукавице не мораш да мењаш ник да би некога ИНКОГНИТО извређао...
знаш како песма каже "ОСТАНИ ЂУБРЕ ДО КРАЈА..."

... и мислим да Ти је боље У ДРУШТВУ МРТВИХ ПЕСНИКА...
kad budem spao na to da menjam nickove,znacu da nisam ne za forum,nego za society..:) naravno da nisam to ja..a ti paranojo..takodje nisi cist..dovoljno sam ovde,da mogu svakome da kazem sta mislim,ne znam kako ne provaljujes..

Blago onima koji se fasciniraju ovakvim dokazivanjem da je covek nastao ne od majmuna, nego od paramecijuma. Seselj to zdusno pokazuje svojim recnikom, a i svojim delima u proslosti.

Fasciniranje takvim primitivizmom je meni neshvatljivo, narocito od strane ljudi koji misle da Seselj i Milosevic tamo brane Srbiju a ne svoje guzice, jer ako ljudi koji su nas jahali skoro 15 godina (a njihovi pomagaci i dan danas), odnosno koji su bili na celu neke drzave, zvanicno izabrani od strane naroda, tako nesto govore na sudu sto moze videti svako na ovoj planeti, kakvu li tek ljudi imaju sliku o ostatku gradjana Srbije? Mislite da je to u interesu Srbije koja na globalnom nivou, medju stanovnicima ove planete koji su uopste i culi za nju, ima tek mozda nesto visi status od Kambodze i Azerbejdzana? Pa taman je malo ustuklo zamisljanje ljudi iz Srbije kao divljake sa masnim bradurinama, subarama i kamom u zubima, sad samo ovo fali da jos jednom pokaze kakvi se prostaci mogu roditi na ovom parcetu planete. Dobro, takvi prostaci se radjaju svuda, al' samo kod nas mogu biti na celu zemlje ili stranke sa zvanicno najvecom podrskom medju biracima. Bas lepu sliku saljemo u svet, kroz resetke zatvora za najvece ratne zlocince i usta najprimitivnijih ljudi... A posle se cudimo sto nas svet sa gadjenjem gleda...

Go Carla, go! :D

hehe..sve o seselju..by corax:)

Prilozi

• vikend1_1.jpg
    vikend1_1.jpg
    13,3 KB · Pregleda: 17
Nexus 6, molim te da se i ti uzdrzis suvisnih komentara poput 'onih idiota' i negde bese takodje naveo 'budala'... To da l' su oni idioti, budale ili sta vec, ostavi za neku privatnu prepisku jer bilo kakvo vredjanje, pa cak i onih koji su zasluzili ban vredjanjem drugih ljudi, nece biti tolerisano.
Pusti ljude da sami sude o karakteru odredjenih licnosti... Licno mislim da retorika banovanih korisnika sama govori o njima.

edit:

Strela, ti za sad nisi pruzila nikakav osnov za banovanje. Kao sto sam milion puta rekao, sve dok se ljudi drze civilizovane i argumentovane diskusije, kakvog god da su politickog ubedjenja, nece biti banovani. Ja se recimo ne slazem sa tvojim stavovima, ali o tome cemo diskutovati na nekoj temi pa cu ja izloziti svoje, ti izlozi svoje, kulturno, bez vredjanja, pa ljudi neka razlucuju ko je u pravu. To sto ja imam svoja ubedjenja, kao i svako drugi, ne znaci da cu biti neobjektivan i kaznjavati suprotno misljenje. Uostalom, jedno od mojih ubedjenja je da je najvece bogatstvo celokupnog covecanstva - razlicitost. Svet bi bio uzasno dosadan i retrogardan kad bi svi delili isto misljenje. Kad god se u istoriji pokusalo nametnuti globalno misljenje na silu, to drustvo je samo dublje tonulo...

edit 2:

Da dodam i jedan fin citat sa Discovery-ja:

Connecting through cultures, celebrating diversity!

Koju istinu?
Da je Carla *****? Ajd' da vidimo kako ce to da dokaze.
Ili da su Hrvati zapravo pokatoliceni Srbi, a Bosnjaci poturceni Srbi? DNK analiza dovoljno govori koliko veze imaju ova 3 naroda jedno sa drugim - blizi smo Rumunima nego Hrvatima.
I odakle ti znas da govori istinu - jesi bio na licu mesta tamo gde su se vrsili stravicni zlocini? Pa bolela bi ona stvar EU i UN da organizuju i placaju iz svojih dzepova sud u Hagu da nije bilo zlocina...
Zlocinci moraju da plate - to je jedini nacin da se spreci da se takve spodobe ponovo jave.
Da nije bilo Nimberskog procesa i dan-danas bi se Nemci kleli u nacizam, a svi okolo ih podrozivo gledali jer ne priznaju svoju krivicu u Holokaustu...

Hmmm, pa kako ne banovah Strelu, fosilvaso-a, vuk_-a, eremitu, itd. pa cak i Nexus 6-a? ... Sa vecinom, ili cak svim stavovima doticnih se apsolutno ne slazem, jer imam dijametralno suprotni pogled na svet... Medjutim, nisu vredjali nikog, drzali su se pravilnika, i nemam razloga da ih banujem. Ovde smo da diskutujemo o nasim politickim shvatanjima, bilo bi krajnje dosadno da diskutujem sam sa sobom.
Kao sto sam rekao - razlicitosti su krajnje dobrodosle, sve dok to predstavlja civilizovanu i argumentovanu diskusiju - emocije, ostrascenosti i kocijaski recnik ostavite pred vratima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back