ШЕШЕЉ: "Можете да ми попушите..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bre,ljudi i ja sam gledao ,danas, nastavak Seseljevog svedocenja ali ne bih bio siguran da je toliko dominirao kao kad je odgovarao na spremljena pitanja Milosevica.Osim prostakluka koji mu je svojstven i po kome je ,izmedju ostalog, i od ranije poznat nista epohalno a ni pametno nismo culi...A zacrveneo se i gubio zivce vise nego sto smo navikli...Sa druge strane Najs,zajedljiv ,hladan i bez emocija, ga je tako lepo navodio da prica gluposti i sam sebe da negira da je predstavljen kao savrseni idiot,sovinista i ludak...I

Пре свега треба узети у обзир да су и Милошевић и Шешељ довољно интелигентни да су свесни чињенице ДА СУ УНАПРЕД ОСУЂЕНИ - према томе они су ослобођени било каквих обзира када је у питању њихово изјашњавање - ОНИ ТРЕНУТНО ПИШУ ИСТОРИЈУ, јер не заборавите ово ће бити најсрамније суђење 21.ВЕКА.

analiticar:
Zbog takvih kao on, koji su prvo htjeli stvarati kakvu veliku Srbiju, a docnije ušli u krimigenu strukturu vlasti Slobodana Miloševića imamo ovakav rejting u svetu kakvin ga imamo...
A da ne pominjem gomilu ljudi ispranih mozgova tipa BL, kojih se nemožemo osloboditi za sledećih 30 godina i koji se opiru, i to grčevito srpskoj integraciji U EU i koji su protiv bilo kakvih reformi... :shock:
Bitno je da je kao u srednjem vijeku... :roll:
Još da umjesto ustava uvedu Dušanov zakonik, njihovoj sreći nebi bilo kraja... :roll: :shock:

Pa najsmešniji su mi upravo takvi kao ti.
Hoće u JEVROPU, a ni pravopis nisu savladali!
Ne kaže se KRIMIGENU već KRIMINOGENU...
Blago nama sa ovakvim ANALITIČARIMA!

eremita:
Пре свега треба узети у обзир да су и Милошевић и Шешељ довољно интелигентни да су свесни чињенице ДА СУ УНАПРЕД ОСУЂЕНИ - према томе они су ослобођени било каквих обзира када је у питању њихово изјашњавање - ОНИ ТРЕНУТНО ПИШУ ИСТОРИЈУ, јер не заборавите ово ће бити најсрамније суђење 21.ВЕКА.

Osim toga, ta suđenja u Haaahahhaaagu su samo dobar izvor prihoda toj grupi uključenih, a ništa bitno se na ovim prostorima neće rešiti pa optuženi mogu igrati kako im paše...

Najsramnije je što neće biti suđenja onima koji su UZROK ovome ratu, u Haagu se zabavljaju povodima. Većina zatvorenika je bila hebena stranka i pre ovoga rata...

gorangeorg:
Bre,ljudi i ja sam gledao ,danas, nastavak Seseljevog svedocenja ali ne bih bio siguran da je toliko dominirao kao kad je odgovarao na spremljena pitanja Milosevica.Osim prostakluka koji mu je svojstven i po kome je ,izmedju ostalog, i od ranije poznat nista epohalno a ni pametno nismo culi...A zacrveneo se i gubio zivce vise nego sto smo navikli...Sa druge strane Najs,zajedljiv ,hladan i bez emocija, ga je tako lepo navodio da prica gluposti i sam sebe da negira da je predstavljen kao savrseni idiot,sovinista i ludak...I
Bash tako pusti budalu da laje i isplivache sav brlog ....kreten

AntunTun:
zhiveo tom waits....e da i sa ovim iznad citiranim se slazhem....sheshelj je degenerick....

Debili će se zadržati na toj konstataciji, a pametni će se upitati: kako su nastali takvi karakteri, nije valjda da su takvi rodili, mora biti da su živeli u trulom okruženju, koliko još takvih ima, kako sprečiti širenje takve pojave i bla, bla....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back