ШЕШЕЉ: "Можете да ми попушите..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa onda nemoj da otvaras... Ko hoce da gleda vesti, neka gleda vesti... Ovo je forum, diskutuje se o raznoraznim stvarima, sukobljavaju se misljenja, itd. - vesti ostavi za informativne agencije, sem ako mislis da o doticnoj vesti treba raspravljati. To sto je vest nije razlog za trolovanje topic-a...

Nego sad mi trolujemo topic pa ako ti nesto nije jasno obrati mi se ili na PP ili napisi gore u temi o sredjivanju anarhije i primitivizma na podforumu Politika...

Over & out...

Ja bih samo da skrenem paznju na jednu "sitnicu",a to je da je on otisao u Hag sa titulom doktor nauka stecenoj u nasoj zemlji-pa ako razmislite malo o njegovom recniku koji koristi na medjunarodnom sudu (da ne ulazim pravednom ili ne),pomislim sta li tek misle o obicnim gradjanima ove zemlje,ako nam se doktori nauka ovako elokventno izrazavaju?! :roll:
Krajnje zalosno i ponizavajuce za nas-da nas ovako brane i predstavljaju u svetu!

Incognito:
Koju istinu?
Da je Carla *****? Ajd' da vidimo kako ce to da dokaze.
Ili da su Hrvati zapravo pokatoliceni Srbi, a Bosnjaci poturceni Srbi? DNK analiza dovoljno govori koliko veze imaju ova 3 naroda jedno sa drugim - blizi smo Rumunima nego Hrvatima.
I odakle ti znas da govori istinu - jesi bio na licu mesta tamo gde su se vrsili stravicni zlocini? Pa bolela bi ona stvar EU i UN da organizuju i placaju iz svojih dzepova sud u Hagu da nije bilo zlocina...
Zlocinci moraju da plate - to je jedini nacin da se spreci da se takve spodobe ponovo jave.
Da nije bilo Nimberskog procesa i dan-danas bi se Nemci kleli u nacizam, a svi okolo ih podrozivo gledali jer ne priznaju svoju krivicu u Holokaustu...

mislio je na pojam: politička *****, a čim se baviš takvim stvarima kao ona, teško je ostati 'nevin'...
Samo naivci mogu misliti da će tim suđenjem nešto uspeti sprečiti u budućnosti....nije uspeo ni tile sa 45 godina strahovlade i građenja 'bratstva i jedinstva', onda pogotovo neće pomoći i tamo nekakvo suđenje sporednim likovima....zlo i trulež su ukorenjeni na balkanu, žalosno, ali istinito....

Incognito:
Blago onima koji se fasciniraju ovakvim dokazivanjem da je covek nastao ne od majmuna, nego od paramecijuma. Seselj to zdusno pokazuje svojim recnikom, a i svojim delima u proslosti.

Fasciniranje takvim primitivizmom je meni neshvatljivo, narocito od strane ljudi koji misle da Seselj i Milosevic tamo brane Srbiju a ne svoje guzice, jer ako ljudi koji su nas jahali skoro 15 godina (a njihovi pomagaci i dan danas), odnosno koji su bili na celu neke drzave, zvanicno izabrani od strane naroda, tako nesto govore na sudu sto moze videti svako na ovoj planeti, kakvu li tek ljudi imaju sliku o ostatku gradjana Srbije? Mislite da je to u interesu Srbije koja na globalnom nivou, medju stanovnicima ove planete koji su uopste i culi za nju, ima tek mozda nesto visi status od Kambodze i Azerbejdzana? Pa taman je malo ustuklo zamisljanje ljudi iz Srbije kao divljake sa masnim bradurinama, subarama i kamom u zubima, sad samo ovo fali da jos jednom pokaze kakvi se prostaci mogu roditi na ovom parcetu planete. Dobro, takvi prostaci se radjaju svuda, al' samo kod nas mogu biti na celu zemlje ili stranke sa zvanicno najvecom podrskom medju biracima. Bas lepu sliku saljemo u svet, kroz resetke zatvora za najvece ratne zlocince i usta najprimitivnijih ljudi... A posle se cudimo sto nas svet sa gadjenjem gleda...

Go Carla, go! :D
Ne brinite se previše, da nismo imali pre toga onih 45 godina tiletovog režima koji je kao na tekućoj traci samo štancao debilne poslušnike, ne bi bilo ni Crnog Slobe koji bi 'poveo' narod i bla, bla....
Btw: Gde je bio taj demokratski svet pre 50-60 godina? Važniji mu je bio Hladni rat i prepucavanja sa Staljinom preko tileta, sada neka budu KUŠ....

Ma da, sve je bravar ovo zakuvao, narod tu uopste nije kriv... K'o da pre Tita nismo bili isti ovakvi kao danas, i kao da je bilo divno u zemlji dok su se nasi monarsi medjusobno puskarali zarad prestola i zivota o drzavnoj grbaci... To je ustvari i glavni problem sa nama - nismo iz nicega izvukli pouku i nastavljamo da se ponasamo isto kao pre 50, 100, 200 godina... Jednom cemo morati da platimo ceh zbog toga...

Mislis poslednjih 15-ak godina ludila, bombardovanje, itd.? Jok, obzirom na sve dobro smo i prosli... Ja se ne plasim proslosti, nego buducnosti, nastavimo li da deljamo istim principima od pre ko-zna-koliko godina... Boli i USofA i EU ona stvar za nas - njima samo stalo da se neko na Balkanu opet ne doseti da ostri oruzje i ugrozava im stabilnost, a sta cemo mi raditi sami sa sobom ih uopste ne interesuje... For all they are concerned - mozemo svi lepo ovde kolektivno da umremo od gladi ili da izvrsimo kolektivni harikiri, to nije njihov problem.

Nas najveci problem je sto nam je uvek neko drugi kriv, a nikako da sednemo i vidimo gde to mi gresimo... Jos uvek verujemo u mit o nebeskom (i time nepogresivom) narodu na koga su se svi navadili da ga uniste... A ne shvatamo da svojim cinjenjima i necinjenjima unistavamo sami sebe...

Covek je sam sebi najveci neprijatelj - stara kineska poslovica...

КиМ:
Тито је поделио Српске земље на 5. делова , а латинима и муслиманима дао и што им није припадало, НАРАВНО ДА ЈЕ ЋОПАВИ КРИВ ЗА СВЕ.

Naravno, pa i 25 godina nakon njegove smrti još se nismo ratosiljali negativnosti iz njegovih 'slavnih' dana....

Incognito:
Blago onima koji se fasciniraju ovakvim dokazivanjem da je covek nastao ne od majmuna, nego od paramecijuma. Seselj to zdusno pokazuje svojim recnikom, a i svojim delima u proslosti.

Fasciniranje takvim primitivizmom je meni neshvatljivo, narocito od strane ljudi koji misle da Seselj i Milosevic tamo brane Srbiju a ne svoje guzice, jer ako ljudi koji su nas jahali skoro 15 godina (a njihovi pomagaci i dan danas), odnosno koji su bili na celu neke drzave, zvanicno izabrani od strane naroda, tako nesto govore na sudu sto moze videti svako na ovoj planeti, kakvu li tek ljudi imaju sliku o ostatku gradjana Srbije? Mislite da je to u interesu Srbije koja na globalnom nivou, medju stanovnicima ove planete koji su uopste i culi za nju, ima tek mozda nesto visi status od Kambodze i Azerbejdzana? Pa taman je malo ustuklo zamisljanje ljudi iz Srbije kao divljake sa masnim bradurinama, subarama i kamom u zubima, sad samo ovo fali da jos jednom pokaze kakvi se prostaci mogu roditi na ovom parcetu planete. Dobro, takvi prostaci se radjaju svuda, al' samo kod nas mogu biti na celu zemlje ili stranke sa zvanicno najvecom podrskom medju biracima. Bas lepu sliku saljemo u svet, kroz resetke zatvora za najvece ratne zlocince i usta najprimitivnijih ljudi... A posle se cudimo sto nas svet sa gadjenjem gleda...

Go Carla, go!

Ma mislim sled asocijacija Ti je boli glava, prevazisao si
4.gif
. K'o da gledam Bulajicevu Neretvu internet verziju s primesama MTV-ja i South Park-a. Uostalom ponavljas se, slican takav stav si vec jednom izrekao na Lepljivoj po pitanju Ravne Gore...

Zivota Ti, u kojim to zemljama si Ti bio kad su Te prosecni ljudi posmatrali kroz takvu prizmu ??
___________________________________________________________________________________

Na stranu sve, Seselj jeste bio i ostao sirovina, a najbolje se vidi u slucaju advokata Barovica koji je pre otpirlike destak godina dobio batine od Sekija i njegovih uz cinizam: "Sapleo se na kowu od banane"
banana.gif

Uglavnom se slazem sa stavovima commodorea gde je svrstao Sekija u prekodrinski tip srpskog nacionaliste koji je bio opsednut pitanjem Hrvata, muslimana ciji je nacionalizam jalov i nedrzavotvoran, nadmecuci na principu "da komsiji crkne krava", isto tako kako i oni drugi razmisljaju.

U svakom slucaju kada se uzme njegov slucaj u ravni licnosti, mislim da nije umesto da se bilo ko sprda sa necijom sudbinom iza resetaka, jer ce za to iskljucivo on licno biti penalizovan i za to sam snositi posledice. On sve sto iznosi tamo je iskljucivo njegove licne prirode, ne kolektiviteta, a opet i stvar identifikacije drugih sa njim je takodje stvar licne prirode, tako da tu ne treba niko da nas zamajava.

On kad je ovu poslednju famoznu recenicu izgovorio, video sam da su svi gledali u pod jedino se sudija Robinson skromno nasmejao i njegova se katedra malo podigla.
Toliko o svemu tome...... u svakom slucaju nas je slatko nasmejao :D

Incognito:
Incognito:
DNK analiza dovoljno govori koliko veze imaju ova 3 naroda jedno sa drugim - blizi smo Rumunima nego Hrvatima.

E pa, po Darvinovoj teoriji evolucije sva ziva bica ukljucujuci i coveka su postepenom evolucijom nastali od jednocelijskih organizama kakve su amebe i paramecijumi. Kako je to duhovito :roll:
Dok ovo o nasoj slicnosti sa Rumunima me neodoljivo podseca na kuhinju Lijepe nase i Bosne :rolleyes: koja je svoje sugradjane Srbe tradicionalno ufercila zvati Vlasima, a od jednog ustase smo tu tezu imali prilike da procitamo na ovom forumu. Pre dve godine je na Medjunarodnom frankofonskom festivalu pozorista u Dusku Radovicu je gostovala rumunska trupa koju smo imali prilike da provodemo i upoznamo sa Beogradom. Mogu ti reci cisto vizuelno i laicki da ljudi imaju mnogo vise slicnosti sa Romima, Moldavcima i ne znam jos s kim..... nikakve veze s nama !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back