Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
ma znam da ti je komsija, al' u glavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zex:I dalje tvrdim da su vecina DOS-plavo-zutih i ostalih pristalica isto sto i Slobisti. Na isti nacin drze (tacnije pokusavaju da drze) vlast, na isti nacin razmisljaju (nisam rekao da razmisljaju isto, nego na isti nacin), na isti nacin neistomisljenike proglasavaju cudacima, ludacima i ostalim pogrdnim imenima itd, itd. Podelili su opet ljude na "partizane i cetnike" iliti u danasnjim uslovima na "naprednjake i kocnicare". Pitam se, sa opravdanim strahom, gde smo tu mi - obicna srbadija koja bi da zivi normalno. Nervira me to sto je svima voda usla u usi i sto nema ljudi na javnoj sceni koji bi da malo "stanu na loptu". Ne volim Slobiste jer su unakazili zemlju, ne volim DOSiste jer su brzopleto unakazili i ono malo sto je ostalo posle Slobe. Niti je Sloba sve uradio lose, niti su ovi novi sve uradili kako treba. Najvise me nervira to sto NIKO, ali ama bas NIKO ko je u ovoj zemlji dosao na vlast nije iskoristio dobre poteze prethodnika, nego se uvek sve rusi do temelja i tvrdi se kako nista ne valja, pa se onda sve iz pocetka gradi. Jedino sto su zaista preuzeli novi vlastodrsci od Slobe je SISTEM vladavine i upravljanja. Znam, sad ce neko da kaze kako su Slobini infiltrirani svuda i kako vuku konce jos uvek itd, itd... Ali, zar to ne lici opet na onu cuvenu "teoriju zavere", koju upotrebljavaju svi, kako kome zatreba? Opet kazem, ljudi dajte se u pamet. Ne vladaju ovom zemljom politicari (mada, ima pokusaja), vec kriminalci i siledzije. I kada izadjete na izbore da glasate za ove ili one, u stvari glasate za pajace koje drze u sakama raznorazni kriminalci. Ovo se pre svega odnosi na tzv. socijaliste i tzv. demokrate. Zaista, gde god se covek okrene, pa i u najmanjem gradicu, krimosi imaju svoje ispostave i haraju kako hoce. Tjah, ja se raspric'o.
Nexus 6:opet moram da objasnjavam...
eto samo dela "novinarske objektivnosti" gospodina Nila Klarka...
bez dokaza, bez argumenata, sa nagadjanjima i subjektivnim gledanjem...
ako tebi Strelo, nista ne smeta u ovom tekstu, stvarno ne znam sta da ti kazem, osim da ne znas osnove novinarstva...
i najvaznije...
ako gospodin Klark IMA DOKAZE da je Djindjic ubijao politicke protivnike, zasto ih ne da pravosudnim organima?
Михајло:Добро, предлажем разговор на цивилизацијским основама
Strela:Nil Klark je samo uobličio u novinski tekst, ono što se među ogromnom većinom građana
i po dobro obaveštenim kuloarima pričalo i bilo jako dobro poznato. Jedina "mana" ovog
teksta je što su to dobro poznate stvari - nema ničeg novog!
Nije dužnost Nila Klarka da podnosi krivične prijave. Ne znam odakle ti ideja da novinari
treba da se bave poslovima policije i tužilaštva.
Nije to ko kod nas, Dinkić izađe sa pričom o Slobinim milionima, putuje po Kipru, Švajcarskoj... i šta, tresla se gora, rodio se miš! Gde je Slobina "silna lova"?
Naši "ozbiljni" mediji su o ovome i sličnim budalaštinama trubili mesecima!
commodore:еј михајло, ништа лично, али стварно примећујем да ово сви говоре... неко први провалио, а сви прихватили.
каже се ЦИВИЛИЗОВАНИМ основама
kad budem spao na to da menjam nickove,znacu da nisam ne za forum,nego za society..eremita:А ти кукавице не мораш да мењаш ник да би некога ИНКОГНИТО извређао...
знаш како песма каже "ОСТАНИ ЂУБРЕ ДО КРАЈА..."
... и мислим да Ти је боље У ДРУШТВУ МРТВИХ ПЕСНИКА...
naravno da nisam to ja..a ti paranojo..takodje nisi cist..dovoljno sam ovde,da mogu svakome da kazem sta mislim,ne znam kako ne provaljujes..