ШЕШЕЉ: "Можете да ми попушите..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vidis BL ja kad bih mogao da glasam protiv radikala to bih i uradio. Svi ostali mogu da budu na vlasti i da me predstavljaju, ali samo ne radikali. A Sheki. Loooood je ko trofazna struja. I jos se nije zapetljao danas, iako su ga napadali non-stop. Ipak ubedljivo je najludji svedok. Povecao gledanost proces TV-a i B92 u to vreme 10 puta. Milosevicevo sudjenje mi je dosadilo pre par meseci, ali sad je bolje od Kuma ili Zvezdanih ratova ili Matrixa ili Prohujalo sa vihorom(za sve ukuse). Ali izjave tipa svi su srbi na balkanu ili mozete da mi popusite ili Karla ***** me ubijaju u pojam. HAHAHAHAHAHAAA. Lood je. Najloodji.

vuk_:
E svasta lupetate, carstva mi...
Ukoliko vam prija da Seselj prica "Da, gospodine Najs, priznajem potpunu srpsku krivicu i odgovornost za izumiranje dinosaurusa, i pristajem da zivotinjskom svetu placamo svake godine astronomsku odstetu sve klanjajuci se i ljubeci ih u d..." onda... no comment

Nikada pre nisam simpatisao ni glasao radikale, ali Seselj tamo radi dobru stvar.
Koliko sam ja gledao sudjenje, covek je extra zanimljiv (na ulici nema tog coveka koji kroz smeh ne prepricava neku Sekijevu anegdotu sa procesa), iznosi nasu stranu istine, pominje srpske zrtve, pominje srpske civile, srpske izbeglice, pominje otmice i kidnapovanja, o kojima (zapanjite se!) niko na zapadu ne govori.. A kada niko ne govori, onda ih i nema. Nikada ih nije ni bilo. Rekoh da nisam glasao za radikale, ali hvala Bogu da danas u cemerno doba tranzicije postoje..

A ko je rekao da treba tako da kaze? Ne postoji sredina po kojoj se ne ponasa kao nevaspitano i neizivljeno dijete, ali ni kao bijedni ulizica, sto nikome nije u interesu? I to sto ljudi prepricavaju anegdote o njemu nije bas za pohvalu jer se, kao sto neko vec rece, dovoljno pokazao u ulozi pajaca. Smijesno i tuzno je u isti mah to da jedan obrazovan i inteligentan covjek dopusta sebi da mu se smijulji cijela drzava za koju se zalaze i koju toliko voli.

HEBEHA:
A ko je rekao da treba tako da kaze? Ne postoji sredina po kojoj se ne ponasa kao nevaspitano i neizivljeno dijete, ali ni kao bijedni ulizica, sto nikome nije u interesu? I to sto ljudi prepricavaju anegdote o njemu nije bas za pohvalu jer se, kao sto neko vec rece, dovoljno pokazao u ulozi pajaca. Smijesno i tuzno je u isti mah to da jedan obrazovan i inteligentan covjek dopusta sebi da mu se smijulji cijela drzava za koju se zalaze i koju toliko voli.

Svojom (aj nek' bude) nevaspitanoscu, taj ludak je prilicno povecao gledanost Proces TV-a. Drago mi je sto primecujem da vise ljudi gleda sudjenje, i da saznaju nove stvari o srpskoj strani cele price. Ta cela drzava, hm, nije bas, ali bar pola te drzave mu se smijulji sa simpatijama.. Dve godine ga u zatvoru drze, izolovan je, jedva da je dobio priliku da nesto progovori, i vi ocekujete da ce biti tih i odmeren. Pa on je lud bio i za vreme Tita..

fosilvaso:
Debili će se zadržati na toj konstataciji, a pametni će se upitati: kako su nastali takvi karakteri, nije valjda da su takvi rodili, mora biti da su živeli u trulom okruženju, koliko još takvih ima, kako sprečiti širenje takve pojave i bla, bla....
Ima ih pun **** , zato je radikalna stranka najjacha u srbiji(ah kamo sreche da pobede na sledechim izborima).A shirenje te epidemije se nemozhe sprechiti to je duboko zashlo u bolest ..to samo ilovacha lechi

Strela:
Pa najsmešniji su mi upravo takvi kao ti.
Hoće u JEVROPU, a ni pravopis nisu savladali!
Ne kaže se KRIMIGENU već KRIMINOGENU...
Blago nama sa ovakvim ANALITIČARIMA!

U našem jeziku je crime preveden kao kriminal. Ja sam upotrijebio kao osnovu englesku riječ i prilagodio je srpskom govoru....Možda je nespretno urađeno, ali to nije suština posta....
Suština posta je da skenem pažnju da se tvoji postovi sastoje u ispravljanju mojih gramatičkih grešaka.... Nova Milka Canić, nema šta.... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back