Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Ајде шта се плашите, РАДИКАЛИ СИГУРНО ПОБЕЂУЈУ НА СЛЕДЕЋИМ ИЗБОРИМА, И ПРЕСЕДНИЧКИМ И ПАРЛАМЕНТАРНИМ.
ШЕШЕЉ ШЕШЕЉ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ШЕШЕЉ ШЕШЕЉ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vuk_:E svasta lupetate, carstva mi...
Ukoliko vam prija da Seselj prica "Da, gospodine Najs, priznajem potpunu srpsku krivicu i odgovornost za izumiranje dinosaurusa, i pristajem da zivotinjskom svetu placamo svake godine astronomsku odstetu sve klanjajuci se i ljubeci ih u d..." onda... no comment
Nikada pre nisam simpatisao ni glasao radikale, ali Seselj tamo radi dobru stvar.
Koliko sam ja gledao sudjenje, covek je extra zanimljiv (na ulici nema tog coveka koji kroz smeh ne prepricava neku Sekijevu anegdotu sa procesa), iznosi nasu stranu istine, pominje srpske zrtve, pominje srpske civile, srpske izbeglice, pominje otmice i kidnapovanja, o kojima (zapanjite se!) niko na zapadu ne govori.. A kada niko ne govori, onda ih i nema. Nikada ih nije ni bilo. Rekoh da nisam glasao za radikale, ali hvala Bogu da danas u cemerno doba tranzicije postoje..
commodore:da mu nisu dorasli pojedinacno... nisu... da su jaci zajedno i da ce ga slomiti... i njega i milosevica... hoce... da je seselj u pravu za vecinu onoga sto je rekao, jeste... da mu nastup nije dobar, nije... i to je to
HEBEHA:A ko je rekao da treba tako da kaze? Ne postoji sredina po kojoj se ne ponasa kao nevaspitano i neizivljeno dijete, ali ni kao bijedni ulizica, sto nikome nije u interesu? I to sto ljudi prepricavaju anegdote o njemu nije bas za pohvalu jer se, kao sto neko vec rece, dovoljno pokazao u ulozi pajaca. Smijesno i tuzno je u isti mah to da jedan obrazovan i inteligentan covjek dopusta sebi da mu se smijulji cijela drzava za koju se zalaze i koju toliko voli.
Strela:Pametnjakoviću, upravo si izrekao - oksimoron!
Zhiveo blues alkohol i golotinja 8-)AntunTun:zhiveo tom waits....e da i sa ovim iznad citiranim se slazhem....sheshelj je degenerick....
Ima ih pun **** , zato je radikalna stranka najjacha u srbiji(ah kamo sreche da pobede na sledechim izborima).A shirenje te epidemije se nemozhe sprechiti to je duboko zashlo u bolest ..to samo ilovacha lechifosilvaso:Debili će se zadržati na toj konstataciji, a pametni će se upitati: kako su nastali takvi karakteri, nije valjda da su takvi rodili, mora biti da su živeli u trulom okruženju, koliko još takvih ima, kako sprečiti širenje takve pojave i bla, bla....
Boki DX-11:Napisao sam jednu cinjenicu...
Sasvim je moguce da neko bude visoko inteligentan, a istovremeno budala!!!
Ne znam sta tu ne stoji?!
LEKLER jesi to ti?Nexus 6:e, i ja jedva cekam da pobede na izborima...
Strela:Pa najsmešniji su mi upravo takvi kao ti.
Hoće u JEVROPU, a ni pravopis nisu savladali!
Ne kaže se KRIMIGENU već KRIMINOGENU...
Blago nama sa ovakvim ANALITIČARIMA!

Strela:Još jedan ANALITIČAR, blago nama...

Бл:?????????????????????
analiticar:Nadam se da imate i tako lijepu frizuru kao Milka Canić...![]()
Strela:Ne moraš da mi persiraš. Ne znam kakvu frizuru ima
Milka Canić - ne poznajem ženu.

analiticar:Pogledaj TV Slagalicu svakog Radnog dana na RTS 1 u 19:00 i videces....![]()
Mora da ste iste...![]()
O.K ......Strela:BL, ovo o analitičaru nije bilo upućeno na tvoju adresu,
pogledaj vreme slanja poruka.