Seranovi

Slazem se da je njesra seo se markos pojavio tek na kraju ali nemogu sve epizode da budu heppi:pMarkos mi nije omiljeni lik ali baaas mi nedostaje i svaki put mi je super kad ga vidim:lol:

Markos uvek hvata prvu priliku da se vrati u seriju,a đubre Eva čak ni da čestita Dijegu rođendan...A u zadnjoj epizodi je navodno u WC-u...Znate kako perverznjaci na Bureku balave na slici Veronice Sanchez...Podsećaju me na Valdana,DVD-a,Boliće-a i kompaniju..."Ona je boginja...":rotf::hahaha:

:sad2: kad nisam zaplakala tad.
:sad2: pa ja jesam zaplakala! :besna:
Ova ep je bila i smesna i tuzna ali vise tuzna :(
Bilo mi je zao i Jeje-a Abdulaha i Dijega ali me iznervirala Tete,opet je bez ikakvih dokaza optuzila Dijega :thumbdown: aj da je cula da on rezervise sto za dvoje i da je pomenuo ime Selija,ali nije pomenuo i tu je ispala glupa! Nadam se da je bila srecna kad joj je Dijego rekao da je to mesto posvetio Lusiji!
Santi i balon :hahaha: tek sad vidim koliko Ana vise zasluzuje Dijega! sve bi mu oprostila a ne ova glupaca koja se ljuti za svaku sitnicu! a poklonila mu samo kosulju,dok je Ana i htela da mu ispuni zelju da leti sa balonom ( :lol: )
Uh,ne znam sta mi bi pa se ovako raspisah :lol:
Ana: Tacka G?meni nije problem,rado bi mi on nasao tacku G :per: :lol:
Santi:sta??sta je tacka G??! :lol:

Poslednja izmena:
:sad2: pa ja jesam zaplakala! :besna:
Ova ep je bila i smesna i tuzna ali vise tuzna :(
Bilo mi je zao i Jeje-a Abdulaha i Dijega ali me iznervirala Tete,opet je bez ikakvih dokaza optuzila Dijega :thumbdown: aj da je cula da on rezervise sto za dvoje i da je pomenuo ime Selija,ali nije pomenuo i tu je ispala glupa! Nadam se da je bila srecna kad joj je Dijego rekao da je to mesto posvetio Lusiji!
Santi i balon :hahaha: tek sad vidim koliko Ana vise zasluzuje Dijega! sve bi mu oprostila a ne ova glupaca koja se ljuti za svaku sitnicu! a poklonila mu samo kosulju,dok je Ana i htela da mu ispuni zelju da leti sa balonom ( :lol: )
Uh,ne znam sta mi bi pa se ovako raspisah :lol:
Ana: Tacka G?meni nije problem,rado bi mi on nasao tacku G :per: :lol:
Santi:sta??sta je tacka G??! :lol:

A šta mu je ono Ana kupila za rođiš-knjigu?:confused:

Narawno da wishe zaslužuje Anu,Ana je pravi plamen...:cool:

Ali na netu uvek ispadne 100x ružnija od Selije...***...

:
ol:

Naravno da je bila srecna,videlo se.

Ali najtuznije je bilo kad se Dijego zagledao u sliku na kojoj je Lusija sa Tete i Evom,iza ledja Tete:(..Tad je skontala:(

To sam i ja mislio....mada, zar ne bi onda vlasti trebale uzeti te pare? Saznalo se za njih cim ih je stavio u nasledstvo...
Mada, mozda ni ne znaju da su to kradene pre.:P

Back